The Book of Boba Fett
Moderatorzy: gogi, con shonery
The Book of Boba Fett
no i co tam? jutro premierka
Re: The Book of Boba Fett
obejrzane, szkoda że taki krótki ten odcinek, bo mam wrażenie że się skończył zanim się zaczął
zajebiaszcze jak dla mnie, tylko sceny walk trochę czerstwe
- cloud
- chmura
totalnie nie jestem fanem całego uniwersum, ale dobrze się bawiłem przy pierwszym odcinku (choć trochę za krótki, faktycznie), anyway, czekam na więcej.
Summon @MoTyW jako znawca starego kanonu opowiedz im, ze to chuj a nie boba fett.
Wygrzeszam Cię, mordzia.
drugi epik juz fruwa jak coś, duzo dłuzszy niz poprzedni
Ostatnio zmieniony 05 sty 2022, 15:16 przez oyche, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie widziałem jeszcze, jak obejrzę to się wypowiem.
Myślałem że na końcu tam rapować zacznie z czarnymi braćmi, oby to już koniec tego cosplayu
słaby ten odcin, lubię starwarsowe intrygi, politykę i w ogóle świat, a ten ep to jedna wielka scena walki+jakaś zamuła, kończcie już wątek z tymi pustynnymi chujozami, jawowie i tak fajniejsi
Fajny odcinek, fajnie pokazane ludzie piasku, Robert Fett ogólnie jest spoko. Ten wookie dojebany dołączy do jego teamu pokemonów, zobaczycie.
Wygrzeszam Cię, mordzia.
nawet ich mord prawdziwych nie pokazali jak zwykle, słabe to
Dobra, obczailem sb dwa odcinki i zgadzam się z tym twierdzeniem. Znaczy serialik taki o do obejrzenia sobie fajnie, ale faktycznie, dla fana EU Boba Fett to to nie jest.
Wyobraźcie sobie Jango z Ataku Klonów, tylko jeszcze zimniejszego i bardziej małomównego - taki powinien być Boba. Z tym ciągłym zdejmowaniem hełmu też dość mocno odjebane... Znaczy w ogóle już przy akceptacji wizji, że nie zawinął mandżura zaraz po wyjściu z kosmicznej pizdy z kolcami, tylko zdecydował, że teraz będzie bossem, co też, biorąc pod uwagę EU (swój wywód opieram główne na trylogii "Wojny łowców nagród"), nie klei się z modus operandi tej postaci. W sumie to kreacja Mando z poprzedniego serialu była dużo bliższa wizji, którą tu wspominam, tylko że właśnie taką postać już zrobili, więc głupio byłoby powielać schemat - rozumiem, ale nie zgadzam się.
Będę sobie dalej oglądał bez zbytniej wczutki, bo tak jak mówię, popaczać fajnie, ale na zasadzie "oo, alternatywna wersja historii, którą znam i lubię".
ed. ale 3 odcinek był przez te dzieciaki na skuterkach kurwa najgorszy, Disney ty ruro jebana, chuj ci na matule :////
śmiechowy odcinek i tbh dobrze, że tylko pół godziny, nie najgorzej się oglądało, ale te cyberpunkowe emo gimbusy są tak antyklimatyczne że to chuj, byłem zajawiony po 1 odcinku, ale tera widzę, że to nawet nie podjedzie do mandaloriana
props za trenera rankorów heh
props za trenera rankorów heh
po 4 odcinkach, mimo że lekko to się ogląda, też mam problem że Boba to jakaś sierota z 83 a nie jedna z lepiej nakreślonych postaci w legendach kasująca lamusów w sekundę. Generalnie, przez nową trylogię, ciężko mi się ogląda te nowe seriale z Bobą i Dinem (które pomimo niedociągnięć mają swój urok) wiedząc do czego to zmierza i że nie ma totalnie wpływu na "przyszłość"
Zadam publicznie pytanie, które zadawałem już moim mordom różnym (pzdr @Bolo) - dlaczego najlepszy odcinek tego serialu (5) jest z innego serialu???
no ten serial z bobą zawsze miał być spinoffem tylko chyba?
Jak tam wrażenia po finale?
Spoiler
spokojnie tego serialu mogło nie być, rozwiązanie wątku z Grogu turbo chujowe, bo taszczenie skrzata bedzie dosc mocno kierunkowalo Mandalorianina. Co do Boby to zakladam ze jego charakter mial się zmienić po wizycie u Tuskenow przez co z wyrachowanego lowcy, który nie mial problemu z dogadywaniem soe z Vaderem i wpierdalaniu celów w karbonit nagrod stal się miałką parodia samego sobie family friendly. Po chwilowym odbiciu po sequelach Disney znow chyba zamierza ujebać cokolwiek ciekawego z tego uniwersum
Finał bez fajerwerków. Chyba za duże oczekiwania mieli ludzie po ostatnich odcinkach. Za mocno wjechali z fanservice i rozbudzili nadzieje, że na koniec wleci Han Solo w pełnym CGI.