1. Level Tipping Scales
2. No Laughing Matter
3. Hot Water Tank (feat. ICECOLDBISHOP)
4. Bumps & Bruises
5. Great Adventures
6. Moth In The Flame
7. 300 Fences
8. Guilt
9. Francois
mam już trochę przesyt tym duetem patrząc na to że to ich czwarte wydawnictwo od grudnia 2019 - fakt faktem glownie ze wzgledu na alca ktory ostatnio poza dwiema epkami wyraźnie obniżył loty i się trochę zapętlił i na bo jackson podkaldy byly o wiele slabsze niz na dokurwionym tpotic, boldy wiadomo dalej jest tak samo zajebisty, ale i tak czekam
Dodano po 1 dniu 15 godzinach 27 minutach 12 sekundach:
solidne 6/10, czyli troszkę gorsze niż Bo Jackson
Moth In the Flame
ogólnie te 2-3 najlepsze numery stąd jakby wsadzić na Bo Jacksona to byłaby szansa na podbicie tamtego projektu do poziomu TPOTIC
Dodano po 1 dniu 10 godzinach 59 minutach 6 sekundach:
formula się wyczerpała, jest to niestety bardzo nudne i miałem problem z przesłuchaniem tego przy jednym posiedzeniu mimo bardzo krótkiego czasu trwanja- alchemist dał chyba jakieś totalne odrzuty, ani jeden bit tutaj nie jest w żaden sposób ciekawy, co gorsza to chyba najgorszy boldy jakiego słyszałem po jego wyjściu z paki. jedyną piosenka, która faktycznie mi się podoba i się jakkolwiek wyróżnia jest moth in the flame
liczę że na następnych albumach zdystansuje się od alchemista i nagra album z wsg jako executivem albo coś więcej z jayem versace bo versace tape jest doskonałe i z czasem tamten album stał sie w moich oczach rownie dobry co tpotic
Tak myślałem kolego @sebring. Ja jeszcze, z braku czasu nie odsłuchałem. Zaraz sie zabieram. Ale tak myślałem bo Alc zaczął puszczać słabsze rzeczy. Np na swojej epce drugiej. Czy już na Bo Jackson było mniej dymione. Pozatym Boldy to nigdy nie był mój ulubiony raper. Jego styl jest trudny. No nic, odpale to pare razy i jak sobie wyrobie opinie to napisze.