Trzeci Wymiar
- SuperRapMaster
Trzeci Wymiar
Dyskografia
Cztery pory rapu (2003)
Inni niż wszyscy (2006)
Złodzieje czasu (2009)
Dolina Klaunoow (2012)
Odmienny stan świadomości (2015)
Oprócz tego każdy z członków nagrał solowe płyty, a Nullo i Pork po rozpadzie 3W utworzyli zespół Nullizmatyka, wykorzystujący żywe instrumenty.
Nagrali wiele świetnych kawałków z przekazem. "Ważne jak kończysz" to bez wątpienia mój ulubiony polski numer, ponieważ ten przekaz miał realny wpływ na moje życie. Z braggadacio szło im trochę gorzej, bo brakowało im dobrych panczy, więc ich bragga polegała głównie na nawinięciu jak najwięcej rymów na minutę, ale i tak brzmiało to nieźle.
I jeszcze dam dwa utwory wykraczające daleko poza ramy rapu, żeby pokazać, że są to naprawdę wszechstronni artyści
Cztery pory rapu (2003)
Inni niż wszyscy (2006)
Złodzieje czasu (2009)
Dolina Klaunoow (2012)
Odmienny stan świadomości (2015)
Oprócz tego każdy z członków nagrał solowe płyty, a Nullo i Pork po rozpadzie 3W utworzyli zespół Nullizmatyka, wykorzystujący żywe instrumenty.
Nagrali wiele świetnych kawałków z przekazem. "Ważne jak kończysz" to bez wątpienia mój ulubiony polski numer, ponieważ ten przekaz miał realny wpływ na moje życie. Z braggadacio szło im trochę gorzej, bo brakowało im dobrych panczy, więc ich bragga polegała głównie na nawinięciu jak najwięcej rymów na minutę, ale i tak brzmiało to nieźle.
I jeszcze dam dwa utwory wykraczające daleko poza ramy rapu, żeby pokazać, że są to naprawdę wszechstronni artyści
Re: Trzeci Wymiar
strasznie się nimi jarałem na przełomie podstawówki i gimnazjum - kosmicznie mi wtedy imponowało że szybko rapują i wydawało mi się to takie zaawansowane techniczne
dziś jak wracam do ich dyskografii to jednak trochę się to zestarzało, bo za tym dobrym bądź co bądź warsztatem wokalnym w sumie nie idzie jakieś przesadnie błyskotliwe tekściarstwo
nie zmienia to faktu, że zawsze zostaną w jakimś moim nostalgicznym panteonie
dziś jak wracam do ich dyskografii to jednak trochę się to zestarzało, bo za tym dobrym bądź co bądź warsztatem wokalnym w sumie nie idzie jakieś przesadnie błyskotliwe tekściarstwo
niech błogosławiona będzie moja tratwa (ś m r e)
- SuperRapMaster
No ja się też nimi najbardziej jarałem w gimnazjum, to był dla mnie wtedy najlepszy rap. Potem dopiero zacząłem dostrzegać pewne braki w liryce. Chyba każdy fan rapu ma taki okres, że najbardziej jara się techniką, a potem to przechodzi, dlatego Hipocentrum i Patokalipsa musiały się kiedyś pojawić, a potem odejść w niepamięć.
- oKulTywowany
Bragga prostolinijne w swoim primie rozwalało system bez większych rozkmin było woow,mało jest nadal raperów którzy mają taką lekkość w rapowaniu +to że potrafili bez problemowo polecieć tak na sucho jak na nagraniach.
R.I.P najlepszy squaa w Polsce
Btw Nullo nagrał 10 minut bragga 2
R.I.P najlepszy squaa w Polsce
Btw Nullo nagrał 10 minut bragga 2
This page is no longer available.
@SuperRapMaster ale paradoksalnie lepiej się w mojej głowie zestarzały braggowe rzeczy starsze i prostsze pokroju Gurala z czasów Opowieści z betonowego lasu
niech błogosławiona będzie moja tratwa (ś m r e)
Co z tym solo szada będzie czy nie w końcu
- oKulTywowany
Szczerze chooj wie, raz do roku coś wrzuci w stylu że wraca do gry albo synowie rzadko w objęciach spotkań ojcowskich,madtka zła on nie choć możliwe jest że z tego przekonania już zleciał a no i w sumie w teori nie praktyce napierdolił od ostatniej dostępnej nagrywki dwie płyty tylko ktoścoś mu przeszkadza w wydaniu materiału.Wiesz jak nie wiesz...pojebane
This page is no longer available.
Chyba tytuł nie był wcześniej clickbaitowy, ale ogólnie fajnie rozkminiona historia zespołu. Pociesznie opowiada.
- oKulTywowany
-
arystokrata91
To pierwszy i ostatni zespół rapowy, którym jara się mój ojciec odkąd pamiętam, słucha ich do dziś i prawie płacze po nocach, że już nie ma 3W - obecnie chłop ma 57 lat.
Ciężko mi nawet znaleźć dla niego coś w podobnym stylu na polskiej scenie, oczywiście poza solowymi albumami tych panów.
Ciężko mi nawet znaleźć dla niego coś w podobnym stylu na polskiej scenie, oczywiście poza solowymi albumami tych panów.
podbijam caloscpanbyku pisze: ↑08 paź 2021, 23:11 strasznie się nimi jarałem na przełomie podstawówki i gimnazjum - kosmicznie mi wtedy imponowało że szybko rapują i wydawało mi się to takie zaawansowane techniczne
sprawdź to: https://www.youtube.com/watch?v=9eAIVKCCkXUarystokrata91 pisze: ↑26 mar 2026, 16:53 Ciężko mi nawet znaleźć dla niego coś w podobnym stylu na polskiej scenie