Tymek - Popularne (2021)
- oKulTywowany
Tymek - Popularne (2021)
Kontynuacja Klubowych pod nazwą Popularne
This page is no longer available.
Re: Tymek - Popularne (13.08.2021) [Zapowiedź]
bardzo przyjemne ale mam wrażenie, że szczyt jego popularności już za nim. 80k w 1 dzień to średni wynik, sobelek chyba przejął większość jego słuchaczy
Powiedziałbym, że jak na niego to tragiczne wyświetlenia.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
-
frontkick
No śmiesznie wyjdzie bo wszystko wskazuje na to że Tymek jest przekonany że znowu bez problemu zrobi bangery ma 100mln wyświetleń i chyba będzie zonk
Fajnie że sobie swój styl wypracował ale no nie bujają te numery zupełnie
Fajnie że sobie swój styl wypracował ale no nie bujają te numery zupełnie
- piernikowyskoczek
według mojego researchu teraz modni są Sobel, Chivas i Qbańczyk, przykro mi Tymek
tym niemniej zostanie on zapamiętany jako autor najbardziej popularnego klipu w rapie i pierwszy raper z podwójną diamentową płytą
tym niemniej zostanie on zapamiętany jako autor najbardziej popularnego klipu w rapie i pierwszy raper z podwójną diamentową płytą
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
spoko, mniej kiczowate brzmienie niż jego houseopopowe hity
a jeśli chodzi o wyświetlenia to chyba trochę za bardzo kombinował z eksperementami, ciągłe zmiany stylistyki, kanałów, i takie takie, chyba się przeliczył i jednak dotychczasowa widownia odbiła
a jeśli chodzi o wyświetlenia to chyba trochę za bardzo kombinował z eksperementami, ciągłe zmiany stylistyki, kanałów, i takie takie, chyba się przeliczył i jednak dotychczasowa widownia odbiła
rada ode mnie: niech zacznie uzywac lustra zanim idzie nagrywac klipy
- piernikowyskoczek
a co ma poradzić, jak już sobie buzię wytatuował? maskę ubrać jedynie zostaje
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
@moody A co Ci nie pasuje? Jego image , jego sprawa.
@SiNi jasne, ze jego sprawa, ale opinie kazdy moze wyrazic. w czasach najwiekszej popularnosci smigal w typowych streetwearowych ciuchach modnych wsrod jego targetu, teraz ma widze jakas jazde na haute couture, w rzeczywistosci wyglada z reguly jak taki strach na wroble stawiany na wsiach w polu majacy odstraszac szkodniki i mysle, ze dla wiekszosci mlodszych odbiorcow "sluchajacych oczami" jest to troche odpychajace
streetwear to nie tylko yeezy, a nuta i teledysk dobre
i wyjebane w to jak wyglada i co ubiera, bo nie jestem cieply, zeby sie wczuwac w ciuchy innych facetow
i wyjebane w to jak wyglada i co ubiera, bo nie jestem cieply, zeby sie wczuwac w ciuchy innych facetow
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
-
encrenoire
No ale już z wyglądu kaza to wypada sie pośmiać każdemu, niezależnie od wszystkiego.
Nie do końca podzielę Twoje zdanie, oryginalność to akurat w jego wykonaniu zaleta, wyrażą siebie w różnoraki sposób, choćby nawet samym wyglądem - już nie wspomnę o tym jak balansuję po muzycznej stylistyce opartej na różnorodnym brzmieniu.Jeśli chodzi o stylizacje to jest nietuzinkowa, niektórych inspiruję, zaś innych odrzuca lub szokuję, spójrz na historię image największych ikon w muzycznym show-biznesie są jak najbardziej barwne oraz dyskusyjne. Nie znam go osobiście, ale jeśli nie jest to tylko sceniczne przebranie to chapeau bas takich ludzi z pasją i duszą artysty zawsze cenię.
Dodano po 1 dniu 19 godzinach 14 minutach 47 sekundach:

- oKulTywowany
Tymek stylowo i ekstrawagancko się ubiera tak samo jak Que (nie zawsze ale zazwyczaj) aczkolwiek chyba to zaleta zaplecza ludu.
Najwiecej krytyków to znajduje się ze strony tych bezguści z moondrymi hasłami na bluzach jołjołów pokroju step records i tpsa
Za to chujowo wyglądają pretensjonalne stylówki z drogich ciuchów typu gucci
Najwiecej krytyków to znajduje się ze strony tych bezguści z moondrymi hasłami na bluzach jołjołów pokroju step records i tpsa
Za to chujowo wyglądają pretensjonalne stylówki z drogich ciuchów typu gucci
- oKulTywowany
Kolejny utwór i te mruczenie pod nosem
Zajebisty bit ale tymek totalnie niewyrazisty
- afterlight
oraz totalnie niewyraźny
muszę kupić sobie buty do biegania