PŁYTA MIESZANE UCZUCIA JEST PŁYTĄ KTÓRA WPRAWIAŁA MNIE ZARÓWNO W EKSTAZĘ JAK I DOPROWADZAŁA DO SZAŁU, MOŻLIWE, ŻE DLATEGO, BO JEST TO NAJBARDZIEJ OSOBISTY I DOPRACOWANY PRODUKT W MOJEJ TAK ZWANEJ KARIERZE. NIE ZA BARDZO POTRAFIĘ O NIEJ OPOWIADAĆ, DLATEGO POZWOLĘ SOBIE TEGO NIE ROBIĆ. POZDRAWIAM SERDECZNIE I ZAPRASZAM DO ZAKUPU.
ja też słucham, szanuję i bardzo lubię zarówno jego muzykę jak i raudycję w programie czwartym polskiego radia. dodatkowo jego żonka robi super ciuszkowe rzeczy na instagramie i czasami coś kupuję od niej swojej przyszłej żonce żeby była jeszcze bardziej urocza niż jest
Fajnie, dałem szansę mistrzowi sztuki i to faktycznie spoko płyta. Jakoś nigdy wcześniej nie miałem ochoty na jego sprawdzenie chyba z powodu jakiejś wizji, która się utworzyła w mojej głowie, a okazała się być nie do końca zgodna z prawdą.
@mopek skad scena z avatara bo kojarzy mi się z lokalną produkcją jaką u mnie w regionie robili
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
@Megidox filmik granda autorstwa bartka polaków. Chyba jeszcze jutub nie istniał jak go oglądałem za małolata. Mirrory są do znalezienia jak poszperasz troche.
Chłopaczyna o ile się nie mylę spod Zgorzelca - pamietam jego filmik o strzelaninie w moim technikum
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Ale strasznie podobnie brzmią do siebie te kawałki, niestety płyta bez podjazdu do mistrza sztuki. Wyszedł też problem z rapem Rau, gościu jest wyzuty z emocji. Wcześniej myślałem że to takie zjarane stilo i nawijka na wyjebaniu ale nibba pls, gość rapuje o śmierci matki i poronieniu żonki i robi to dokładnie w ten sam sposób jak rapując o leżeniu zjaranym w ogródku.
Microdose natomiast , czekam na kompletny projekt TECHNOTORIUS RAU.
Dla Rała zawsze props. Swoją drogą zawsze mi przypominał Wankeja, barwą głosu i twarzą. Chyba napisałem to na starym ślizgu, ale nie pamiętam w sumie. Pozdrawiam.
Rau będzie u Paciorka w nd w odcinku Imponderabilii