Chciałbym dołączyć się do wyżej zamieszczonej prośby. Nie pomagajmy w promowaniu.
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
zrobcie zakaz zakładania tematów o płytach tego śmiecia. numer mega chujowy, wyłączyłem pod koniec 1 zwrotki bo przecież chyba tylko te przygłupie nastolatki mogą się tym głosem i akcentowaniem jarać
nie mogę się wypowiadać o relacji @clouda z ruskiefajki, gdyż grozi mi prokuraturą, ale powiem tak - temat jest i jest to temat bardzo gorący, żeby nie powiedzieć płomienny. ..
strasznie monotematyczna jest jego muzyka, ale chyba dobrze sie sprzedaje. zreszta ta afera z biciem kobiet nic nie zmienila wzgledem jego popularnosci czy uznania wsrod sluchaczy. teraz wizerunek damskiego boksera lub niegrzecznego chlopaka to zaleta, anizeli powod do krytyki
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.