Karty

Dyskusje na temat ulubionych gier użytkowników. Planszówki? Playstation czy Xbox?

Moderator: con shonery

oyche

Karty

Post autor: oyche »

nie mylić z kartky

kto nie kocha gier karcianych? chyba tylko największe lamusy. jakie są wasze ulubione? u mnie z klasyków to tysiąc i chuj, ale obie są dość łatwe do rozwiązania, więc niestety grając intuicyjnie zawsze dostaję wpizdę. przy akompaniamencie używek kent dobrze wchodzi, a królem kart to jest brydż, kiedyś jeden ćpun wrak człowieka pokazał nam tę gierkę i ostra wkrętka poszła, jeden ziomek potem nawet w klubie grał, piekna to gierka ale trzeba mieć łeb, polecam aplikację 'brydż dla każdego' jak kto chce się nauczyć i przyatakować na kurniku.

a w towarzystwie starszych ludzi to remik oczywko
Awatar użytkownika
Prez

Re: Karty

Post autor: Prez »

w makao grane na przerwach calutkie gimnazjum, z ziomkiem starcia i wyniki po 35-34, czasami nawet po lekcjach zostawaliśmy, piękne czasy
lygrys pisze: 11 maja 2022, 21:05 świetny dzień, jeden z najlepszych w moim życiu.
Dziękuje ci zjebana Polsko.
Raperzy, choć lecą okropnie, wszędzie się pchają
Jedyne co robią wielokrotnie, to mnie wkurwiają
daveyo

Post autor: daveyo »

ja tylko w wojnę grałem
Awatar użytkownika
Royal

Post autor: Royal »

Makao napierdalane w przyczepie campingowej najarani tak, że artymia serca łapała <3 obecnie tylko poker.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Przeżyłem swoje i przeżyje jeszcze więcej niż trochę
Zanim mnie wsadzą w worek jak koke
oyche

Post autor: oyche »

to zapraszam do odpowiedniego tematu w oftopiku
Awatar użytkownika
Piters

Post autor: Piters »

Tysiąc props, wkręciłem się mając 8 lat jak widziałem dziadków grających na wakacjach z 15 lat temu i potem co roku jak jezdzilismy na wakacje to z nimi nawalałem :oops:

A no i w pokerka ze znajomymi tez lubie zagrac, ale w to akurat slaby jestem, moze sie doszkole kiedys
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
ODPOWIEDZ