Popkillery 2020 [livescore]

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

daveyo

Popkillery 2020 [livescore]

Post autor: daveyo »

INFORMACJE

Ostatnio zmieniony 09 wrz 2020, 20:08 przez daveyo, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
stratemirat

Re: Popkillery 2020

Post autor: stratemirat »

Duety producent, który czasem się odezwie/MC i szerokie grupy z milionem członków w jednej kategorii? Dobry kabaret.
daveyo

Awatar użytkownika
manieq

Post autor: manieq »

https://m.facebook.com/PopkillerPL/phot ... &source=48

Obrazek

Panie @SWN i Panie @Jose mam nadzieję, że was tam nie ma, bo odrzuciliście zaproszenie, bo jak was nie zaprosili to kręcimy Małysza

ex-slizg.eu :lol:
Hard head, tight fists, I stand tall,
Instinct unleashed when the tension calls.

Obrazek
Awatar użytkownika
sugarhill_notausgang

Post autor: sugarhill_notausgang »

ex-ślizg.eu :lol: Mówiąc szczerze i stojąc z boku to ja nie wiem kto to jest ten Tymek ale niech se będzie co mi tam, ale jak nikogo ze ślizgawki nie zaprosili to beka z nich na serio jest grana

czym jest kurwa teraz Hip-hop.pl żeby zapraszać do gremium tę Siwą, na czym ona się zna, na sprzedaży spodni w skejtszopie?
oyche

Post autor: oyche »

to enemski
Awatar użytkownika
sugarhill_notausgang

A to enemski
Spoiler
Tak po ludzku wstydziłby się podpisywać nazwą ślizg.eu, ale chuj że strony już nie ma, warto było ją rozjebać, elo
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Post autor: SWN »

Ale mieszanka wybuchowa. Kilka osób, które zapewne nie znają połowy nominowanych, WSZ z teściową, jakieś licealne fanpejdże oparte na memach i typiara, która dwuzłotowy donejt recenzowała twórczość Ezio Wrocław. Zeszłoroczna gala to już klasyk (beki) z głuchymi koncertami i Paluchem grającym z nudów na telefonie.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Awatar użytkownika
sugarhill_notausgang

Ej kliknąłem w link i polecam opis na fejsie XD
Tak jak rok temu jest to skład ponad jakimikolwiek podziałami, a znajdują się w nim przedstawiciele różnych mediów i różnych pokoleń, których łączy przede wszystkim hip-hopowa pasja i opiniotwórczość.

Niezmiernie cieszymy się z tak entuzjastycznego odbioru naszych zaproszeń i z tego, że udało się zebrać tak znamienity team - są z nami reprezentanci prasy, radia i telewizji a także mainstreamowych portali informacyjnych, są media hip-hopowe, media muzyczne i lifestyle'owe, media ogólnopolskie i lokalne. Są hip-hopowi influencerzy, youtuberzy i komentatorzy wydarzeń, są fora i społeczności. Są w końcu dyrektorowie artystyczni 3 najważniejszych festiwali poświęconych polskiemu hip-hopowi.
Opiniotwórczość XDDD
FORA XD
Awatar użytkownika
alis_springs

Post autor: alis_springs »

S T R I C T E R A P XD
Awatar użytkownika
gonny_trebor
Moderator

Post autor: gonny_trebor »

za rok w gremium zobaczymy AlmightyRich wierzę
ŚLIZGAWKA BEAT BATTLE #108 - Sampel

Niech jedzenie będzie lekarstwem, a lekarstwo - pożywieniem :exclaim:

>>> KINO ŚLIZGAWKOWE <<<
daveyo

Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

Kontrowersyjne te wybory. Co np. takiego zrobił Sokół w 2019, żeby być raperem roku? Wydał płytę, do której mam wrażenie już nikt nie wraca, a poza tym?
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
Jose
Brak Kultury

Post autor: Jose »

Niby nic, ale i w Ślizgerach się dotelepał do TOP5, słaby rok w kategorii Raper Roku, nie ma dobrego wyboru, może poza Knapem, który zrobił najwięcej ruchów.
2rzyn pisze: 20 sty 2024, 9:32 Dlaczego Tede Królem Jest
Awatar użytkownika
clockers

Post autor: clockers »

oldschool pisze: 01 wrz 2020, 17:02 Kontrowersyjne te wybory. Co np. takiego zrobił Sokół w 2019, żeby być raperem roku? Wydał płytę, do której mam wrażenie już nikt nie wraca, a poza tym?
to że ty i parę osób z tego forum nie wraca, to nie znaczy, że wszyscy. ja wracam. nie za często ale wracam. a zbierając wszystkie recenzje i opinię o płycie Sokoła i dodając do tego sukces sprzedażowy i wyprzedane koncerty (realizacyjnie świetne zresztą), to można myślę śmiało powiedzieć, że to jedna z najlepiej przyjętych płyt ostatniej dekady i tym samym Wojtek może pretendować do rapera roku, zwłaszcza biorąc pod uwagę brak innych mocnych kandydatur.

imo za Kaliego powinien być Kosi zdecydowanie.
Ostatnio zmieniony 01 wrz 2020, 18:22 przez clockers, łącznie zmieniany 4 razy.
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

No właśnie ja miałem wrażenie, że to jest powszechna opinia, że płyta zrobiła dobre wrażenie, a po czasie mało kto do niej wraca.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
sugarhill_notausgang

oldschool pisze: 01 wrz 2020, 17:02 o np. takiego zrobił Sokół w 2019, żeby być raperem roku?
Murzynie upraszam. Płyta Sokoła była gigantycznym sukcesem komercyjnym, a dla mnie (i dla większości recenzentów) również artystycznym. Była przede wszystkim wielkim wydarzeniem. Co to w ogóle zmienia w tej kwestii czy po 1,5 roku ktoś do niej wraca czy nie. Poza tym to co clockers no i Jose ma rację, że rok słaby to i kategoria może wyglądać na słabo obsadzoną.

@Jose ale pucuj się, zaprosili Cię te popkilery mateusze? Przecież to są jakieś jaja, żeby jakichś nołnejmów brać i lamusów a rap matters podcast olać, bez kitu.
Ostatnio zmieniony 01 wrz 2020, 17:39 przez sugarhill_notausgang, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Rupert
Bodo

Post autor: Rupert »

Ja odrzuciłem

Wysłane z mojego G3121 przy użyciu Tapatalka

Awatar użytkownika
mario995

Post autor: mario995 »

No z tej grupy Sokół jest najbliżej tego tytułu, ale tak szczerze chyba żaden polski raper nie zasłużył na ten tytuł tak na setkę
Rok bardzo bardzo słaby i tyle
Wśród odkryć też same ananasy.

W sumie @clockers dobrze dał
Kosi zasłużył, ale niestety ulubieńcem odbiorców śledzących Hype czy Sajko to on chyba nie jest
Ostatnio zmieniony 01 wrz 2020, 17:55 przez mario995, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Post autor: SWN »

Musimy zorganizować oglądanie gali live na czacie jak w zeszłym roku, nie ma innej opcji.

Pamiętam jak dławiłem się z beki przy Jeru rapującym w akompaniamencie świerszczy i wiatru, wiadomo co artystycznego przygotowali teraz??
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
ODPOWIEDZ