Popkillery 2020 [livescore]
Popkillery 2020 [livescore]
Ostatnio zmieniony 09 wrz 2020, 20:08 przez daveyo, łącznie zmieniany 1 raz.
- stratemirat
Re: Popkillery 2020
Duety producent, który czasem się odezwie/MC i szerokie grupy z milionem członków w jednej kategorii? Dobry kabaret.
https://m.facebook.com/PopkillerPL/phot ... &source=48

Panie @SWN i Panie @Jose mam nadzieję, że was tam nie ma, bo odrzuciliście zaproszenie, bo jak was nie zaprosili to kręcimy Małysza
ex-slizg.eu

Panie @SWN i Panie @Jose mam nadzieję, że was tam nie ma, bo odrzuciliście zaproszenie, bo jak was nie zaprosili to kręcimy Małysza
ex-slizg.eu
Hard head, tight fists, I stand tall,
Instinct unleashed when the tension calls.

Instinct unleashed when the tension calls.

- sugarhill_notausgang
ex-ślizg.eu
Mówiąc szczerze i stojąc z boku to ja nie wiem kto to jest ten Tymek ale niech se będzie co mi tam, ale jak nikogo ze ślizgawki nie zaprosili to beka z nich na serio jest grana
czym jest kurwa teraz Hip-hop.pl żeby zapraszać do gremium tę Siwą, na czym ona się zna, na sprzedaży spodni w skejtszopie?
czym jest kurwa teraz Hip-hop.pl żeby zapraszać do gremium tę Siwą, na czym ona się zna, na sprzedaży spodni w skejtszopie?
- sugarhill_notausgang
A to enemski
Tak po ludzku wstydziłby się podpisywać nazwą ślizg.eu, ale chuj że strony już nie ma, warto było ją rozjebać, elo
Spoiler
Ale mieszanka wybuchowa. Kilka osób, które zapewne nie znają połowy nominowanych, WSZ z teściową, jakieś licealne fanpejdże oparte na memach i typiara, która dwuzłotowy donejt recenzowała twórczość Ezio Wrocław. Zeszłoroczna gala to już klasyk (beki) z głuchymi koncertami i Paluchem grającym z nudów na telefonie.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
- sugarhill_notausgang
Ej kliknąłem w link i polecam opis na fejsie XD
FORA XD
Opiniotwórczość XDDDTak jak rok temu jest to skład ponad jakimikolwiek podziałami, a znajdują się w nim przedstawiciele różnych mediów i różnych pokoleń, których łączy przede wszystkim hip-hopowa pasja i opiniotwórczość.
Niezmiernie cieszymy się z tak entuzjastycznego odbioru naszych zaproszeń i z tego, że udało się zebrać tak znamienity team - są z nami reprezentanci prasy, radia i telewizji a także mainstreamowych portali informacyjnych, są media hip-hopowe, media muzyczne i lifestyle'owe, media ogólnopolskie i lokalne. Są hip-hopowi influencerzy, youtuberzy i komentatorzy wydarzeń, są fora i społeczności. Są w końcu dyrektorowie artystyczni 3 najważniejszych festiwali poświęconych polskiemu hip-hopowi.
FORA XD
- alis_springs
S T R I C T E R A P XD
- gonny_trebor
- Moderator
za rok w gremium zobaczymy AlmightyRich wierzę
ŚLIZGAWKA BEAT BATTLE #108 - Sampel
Niech jedzenie będzie lekarstwem, a lekarstwo - pożywieniem
>>> KINO ŚLIZGAWKOWE <<<
Niech jedzenie będzie lekarstwem, a lekarstwo - pożywieniem
>>> KINO ŚLIZGAWKOWE <<<
Kontrowersyjne te wybory. Co np. takiego zrobił Sokół w 2019, żeby być raperem roku? Wydał płytę, do której mam wrażenie już nikt nie wraca, a poza tym?
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Niby nic, ale i w Ślizgerach się dotelepał do TOP5, słaby rok w kategorii Raper Roku, nie ma dobrego wyboru, może poza Knapem, który zrobił najwięcej ruchów.
to że ty i parę osób z tego forum nie wraca, to nie znaczy, że wszyscy. ja wracam. nie za często ale wracam. a zbierając wszystkie recenzje i opinię o płycie Sokoła i dodając do tego sukces sprzedażowy i wyprzedane koncerty (realizacyjnie świetne zresztą), to można myślę śmiało powiedzieć, że to jedna z najlepiej przyjętych płyt ostatniej dekady i tym samym Wojtek może pretendować do rapera roku, zwłaszcza biorąc pod uwagę brak innych mocnych kandydatur.
imo za Kaliego powinien być Kosi zdecydowanie.
Ostatnio zmieniony 01 wrz 2020, 18:22 przez clockers, łącznie zmieniany 4 razy.
No właśnie ja miałem wrażenie, że to jest powszechna opinia, że płyta zrobiła dobre wrażenie, a po czasie mało kto do niej wraca.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
- sugarhill_notausgang
Murzynie upraszam. Płyta Sokoła była gigantycznym sukcesem komercyjnym, a dla mnie (i dla większości recenzentów) również artystycznym. Była przede wszystkim wielkim wydarzeniem. Co to w ogóle zmienia w tej kwestii czy po 1,5 roku ktoś do niej wraca czy nie. Poza tym to co clockers no i Jose ma rację, że rok słaby to i kategoria może wyglądać na słabo obsadzoną.
@Jose ale pucuj się, zaprosili Cię te popkilery mateusze? Przecież to są jakieś jaja, żeby jakichś nołnejmów brać i lamusów a rap matters podcast olać, bez kitu.
Ostatnio zmieniony 01 wrz 2020, 17:39 przez sugarhill_notausgang, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja odrzuciłem
Wysłane z mojego G3121 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego G3121 przy użyciu Tapatalka
No z tej grupy Sokół jest najbliżej tego tytułu, ale tak szczerze chyba żaden polski raper nie zasłużył na ten tytuł tak na setkę
Rok bardzo bardzo słaby i tyle
Wśród odkryć też same ananasy.
W sumie @clockers dobrze dał
Kosi zasłużył, ale niestety ulubieńcem odbiorców śledzących Hype czy Sajko to on chyba nie jest
Rok bardzo bardzo słaby i tyle
Wśród odkryć też same ananasy.
W sumie @clockers dobrze dał
Kosi zasłużył, ale niestety ulubieńcem odbiorców śledzących Hype czy Sajko to on chyba nie jest
Ostatnio zmieniony 01 wrz 2020, 17:55 przez mario995, łącznie zmieniany 1 raz.
Musimy zorganizować oglądanie gali live na czacie jak w zeszłym roku, nie ma innej opcji.
Pamiętam jak dławiłem się z beki przy Jeru rapującym w akompaniamencie świerszczy i wiatru, wiadomo co artystycznego przygotowali teraz??
Pamiętam jak dławiłem się z beki przy Jeru rapującym w akompaniamencie świerszczy i wiatru, wiadomo co artystycznego przygotowali teraz??
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag