[FILM] How High 2 (2019)

Kategoria poświęcona sztuce małych i dużych ekranów.

Moderatorzy: gogi, con shonery

Awatar użytkownika
kelsohmm

[FILM] How High 2 (2019)

Post autor: kelsohmm »

Widzial ktos juz druga część klasyka?
możesz mi mówić daquan
Awatar użytkownika
Megidox

Re: [FILM] How High 2 (2019)

Post autor: Megidox »

Nie bede staral sie trzymac od tego tak daleko jak od nowego Piatku - nie chce zeby popsuli mi legendy
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Awatar użytkownika
vampmoney

Post autor: vampmoney »

O zgrozo, nowego piątku? Nie wiem czy chce to widzieć
Awatar użytkownika
Megidox

Post autor: Megidox »

Jedynka była przekozacką komedią, dwójka i trójka – odcinaniem kuponów od sławy. Nostalgicy jarają się tym, że w planach jest kolejna część, pytanie tylko, czy będzie na co czekać? Wiemy już – do kiedy czekać.

Ice Cube był gościem koszykarskiego programu The Jump na kanale ESPN. I zdradził, że prace nad scenariuszem dobiegają końca, a za chwilę powinny rozpocząć się zdjęcia. Bardzo życzyłbym sobie, żeby film pojawił się w kinach 26 kwietnia 2020 roku, czyli dokładnie w 25. rocznicę premiery pierwszej części – mówił Cube.
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Awatar użytkownika
Rupert
Bodo

Post autor: Rupert »

Znów głupi murzynski humor(nie jestem rasista ale to nie jest zabawne nic a nic)

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

Awatar użytkownika
aleksy

Post autor: aleksy »

też nie lubię tego typu gówna, najgorzej jak się najarasz i ziomeczek puszcza, bo haha murzyny najarane haha klimacik haha do blancika, a tak naprawdę to jest chujnia, ja to jak się najaram to oglądam bojack horseman, mad men, the sopranos i inne produkcje na poziomie cywilizowanego białego człowieka, przepraszam za ten atak snobizmu w ostatnim zdaniu, ale tak jest

w sumie nwm czy mówię konkretnie o tym filmie, może to jakieś arcydzieło, które nie przedstawia typowego "murzyńskiego" humoru, ale pewnie nie
Ostatnio zmieniony 07 maja 2019, 11:08 przez aleksy, łącznie zmieniany 1 raz.
widziałeś mnie w netflixie, mówisz miły gość?
ja cię nie widziałem, bo szukaliśmy tam rytm i flow
Awatar użytkownika
Travson

Post autor: Travson »

Poza tytułem to nie ma nic wspólnego z pierwszym How High także jebać. Last Friday chyba nigdy wyjdzie bo od kiedy Cube już to zapowiada, z 10 lat chyba pracują nad tym

Szkoda w sumie bo ja lubie głupi murzyński humor :dunno:
phobos pisze: ten świat to symulacja na zaliczenie jakiegoś kosmicznego studenciakaxd który co roku oddaje ten sam projekt ze zmianami
ODPOWIEDZ