Wybory pierwszego Bożka forum [Ankieta]
Wybory pierwszego Bożka forum [Ankieta]
w tym temacie wybieramy pierwszego Bożka oraz patrona naszego forum. moje propozycje sentino, kaz bałagane, belmodno, smarki smark, eis, ten typ mes, pezet, pan wankz, taco, quebo, Paluch. ma ktoś jeszcze jakieś propozycje? ankiety mają ograniczenie ilościowe do 25 opcji, więc wpisujemy tylko tych, którzy mogą zdobyć przynajmniej te 2 głosy
edit: metodologia doboru kandydatów opierała się na liczbie odpowiedzi w temacie o danym wykonawcy oraz wynikach ślizgerów 2019 w kategorii raper roku
edit: metodologia doboru kandydatów opierała się na liczbie odpowiedzi w temacie o danym wykonawcy oraz wynikach ślizgerów 2019 w kategorii raper roku
Ostatnio zmieniony 16 lip 2020, 17:15 przez LWD, łącznie zmieniany 2 razy.
Re: Wybory pierwszego Bożka forum [Ankieta]
Sentino oczywiście wygrywa i tu nie ma żadnej konkurencji
E: Jasek ma racje, Pikers na równi z Sebkiem imo
E: Jasek ma racje, Pikers na równi z Sebkiem imo
FUCK OFF MR LAHEY
san sebastian, zamykam
Gdzie Pikers do Sebastiana, proszę was. Tylko Sebek.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
Żaluzją solonez
Wysłane z mojego G3121 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego G3121 przy użyciu Tapatalka
sos ocetix
san sebastian to sentino czy jakiś odrębny raper, żaluzja solonez i sos ocetix to polscy raperzy?
żaluzja jak najbardziej polski raper z krwi i kości
Enrique Alvarez i o czym tu rozkminiać
Sebastian Enrique Alvarez aka Sentino aka Sentence aka Sentino Pellegrino aka pan Alvarez aka Tatuażyk aka Polski Mickey Rourke aka Vitalyi aka Zapytaj o Mnie
Laikike1 raper
Sentino i Belmondo, wybaczone mają o wiele więcej niż zwykli, szarzy raperzy i można przymknąć oko na ich kwitflip, a KPSN ma już po forumowej karierze za dwa durne wpisy na forum slizgawka.eu. I to oczywiście niesprawiedliwe, ale co zrobić, tak musi być, dobra pętla broni się sama.
@up - Laikike1 już stracił miano bożka. Na Ślizgu tak, tutaj to tak średnio bym powiedział.
@up - Laikike1 już stracił miano bożka. Na Ślizgu tak, tutaj to tak średnio bym powiedział.
jak na razie się wstrzymam z ankietą do czasu, gdy będzie 20 konkretnych opcji, jak będzie 20 konkretnych opcji, to ustawić tak by była możliwość wybrać dwie opcje czy tylko jedną? niby ankieta dotyczy pierwszego Bożka więc chuj kogo obchodzi czyjś raper drugiego wyboru, ale w sumie może są jakieś argumenty za wielokrotną odpowiedzią?
-
ksiazenieporzadek