YNW Melly - I Am You (2018)

Kategoria poświęcona albumom.

Moderatorzy: instinkt, luk0as

Awatar użytkownika
knarku

YNW Melly - I Am You (2018)

Post autor: knarku »

Spoiler
Obrazek
1. I Am You
2. Virtual (Blue Balenciagas)
3. Risk Taker
4. Freaky Girl
5. YNW Home Invasion
6. Mama Cry
7. Wine For Me
8. 4 Real
9. Drop Top
10. In The Mourning
11. Free Trell
12. Had A Dream
13. Murder On My Mind
14. Mind On My Murder
15. Slang That Iron

https://itunes.apple.com/us/album/i-am-you/1419601184
Spoiler
Zachęcony pozytywnymi opiniami użytników w dziale wykonawcy sprawdziłem cóż to za album, znałem pare tracków z youtube i brzmiało to tak, że się jakoś wyróźniał pośród całej rzeszy nowych grajków. Po sprawdzeniu albumu już wiem skąd te propsy, do paru kawałków na pewno będe wracał, chociaż cała płytka siada i nie czuje potrzeby skipowania. Najbardziej mi siedzi Blue Balenciagas, YNW Home Invasion i wręcz viralowe Murder On My Mind. Słysze czasem takie faflunienie jak u Young Thuga, ale nie można mu odmówić, że jest muzykalny i wie jak nagrywać kawałki żeby dobrze się ich słuchało no i jego wiek, dopiero 99’ a już w życiu sobie przejebał. Dzisiaj z resztą ma urodziny, ot taki zbieg okoliczności, pondro.
Awatar użytkownika
gawi

Re: YNW Melly - I Am You (2018)

Post autor: gawi »

Zabójca fajny album dał w 2018, słucham go dzisiaj po raz pierwszy, wcześniej znałem z tego tylko Murder On My Mind i Mama Cry, a tu się okazuje, że cała płytka fajna, może trochę zbyt monotonna, ale pewnie wrócę bo przyjemnie spędziłem z nią czas. Szkoda, że go usmażą :(
Sprzedam płyty CD (głównie rap amerykański, ale jest i Ortega Cartel - LAVORAMA)

viewtopic.php?f=31&t=9041&p=661906#p661906
ODPOWIEDZ