TdW pisze: ↑05 lip 2020, 9:41
Chujoza, ta Panamera wygląda jak upośledzona wersja jakiegoś Audi A6.
No i widzisz Paluch może sobie kupić brzydką Panamerę nie rzucającą się w oczy bo stawia na wygodę i jakość jazdy a inni muszą wypożyczać jakieś gówno nie nadające się na polskie drogi żeby błyszczeć na klipach. Paluch to zawsze fakty i czyny a nie wannabe gangster Sentino czy pseudo zarobas Malik Montana. Konkrety jak zawsze czy to muzyka czy motoryzacja
nikt się tu nie obnosi z pieniędzmi, Paluch po prostu przyjechał na klip nową furą i przypadkiem się znalazła z kadrze. a slizgawka powinnao być właśnie forum złożonym ze społeczniaków co we wszytsko swój nos włożą, więc niezwykle mnie cieszą mnie takie tematy prześwietlające życiorys polskich raperów i innych postaci z planety ziemia
każdy raper powinien mieć tutaj kartotekę, gdzie znajdujemy wszytskiem najważniejsze informacje o jego życiu prywatnym, zawodowym, spisie majatku i tak dalej
Felgi w tym LSie Pezeta to jest najlepsze co zrobił w ostatnich latach, a zglebienie go to druga w kolejności rzecz. U Tedasa chyba wg mnie lepiej prezentuje sie jego R129
Jak suka klęczy, to nie trzymam się poręczy
Mój kutas nieporęczny jest bo wielki