Odrin! Ooodrin cip cip cip Odrin! - czyli Wiedźmin 2: Zabójcy Królów
Moderator: con shonery
Odrin! Ooodrin cip cip cip Odrin! - czyli Wiedźmin 2: Zabójcy Królów
Usunięto
Ostatnio zmieniony 12 lut 2023, 17:07 przez TheD, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Odrin! Ooodrin cip cip cip Odrin! - czyli Wiedźmin 2: Zabójcy Królów
Właśnie niedawno kupiłem na Xboxa za 15 Ziko i przypominam sobie przygody gerwanta. Generalnie w porównaniu z trójką to animacje i sterowanie postacią mocno drewniane ale jest dużo ciekawszych elementów z których zrezygnowali, walka z kejranem i quicktime eventy, sterowanie innymi npc jak henselt czy iorweth w walce z vernonem no i sam motyw z zupełnie innym 2 aktem w zależności od wyboru. Grafika nie jest tragiczna ale się zestarzało full. Po latach 7,5/10, ale ja jestem sajko uniwersum.
E. Quest z odrinem jak dla mnie chujowy full nigdy go nie robiłem bo mnie wkurwial
E. Quest z odrinem jak dla mnie chujowy full nigdy go nie robiłem bo mnie wkurwial
NOWY FORUM ŚLI**
TYLKO NIE RAPOWY

TYLKO NIE RAPOWY
Spoiler

Usunięto
Ostatnio zmieniony 12 lut 2023, 17:07 przez TheD, łącznie zmieniany 1 raz.
Mimo że sam gameplay jest słaby (albo quen albo yrden), wkurwia mnie ta gra w szczególności AKT 3 (Loc Muinne Ty kurwo ), to przeszedłem 4 razy, oczywiście ani razu po stronie Iorwetha
ostatnio na Mrocznym, do przejścia wystarczył mi ten przeklęty set co w każdym akcie można go zrobić - z 1 aktu, potem zrobiłem ten z 2 i do końca gry z nim latałem, z aktu 3 się nie opłaca bo po co już i tak to zaraz koniec
Klimat, całkiem niezła fabuła, miejscówki, sprawiają że jednak chce się w to grać, a Wiesiek 3 ciągle czeka na przejście
A co do questa to robiłem, wiadomo
A co do questa to robiłem, wiadomo
Złap go w Yrden!
Sama złap go w Yrden!
Gierka oczywiście świetna, choć jakbym już był zmuszony do stworzenia rankingu wiedźmińskiego to pewnie zajęłaby 3 miejsce. Ograłem ją niezliczoną ilość razy na każdym poziomie i mam z nią naprawdę świetne wspomnienia. Początek gry, te lochy, miasteczko Flotsam (pamiętam jak pierwszy raz spotkaliśmy swoich dawnych towarzyszy, piękna scena) , wszystko jest tam mega klimatyczne. Ciekawe i zróżnicowane questy, wciągająca fabuła, intrygi, polityka, świetnie zbudowany świat. Walka choć prosta to i tak grało mi się dobrze, choć przy premierze delikatnie tęskniłem za systemem z jedynki. Grafika, która na tamten czas była piękna i w sumie w ogóle się nie zestarzała. Chyba powoli nadchodzi ten czas kiedy będzie trzeba ponownie ograć 1 i 2 część.
Jesteś wolna?
Nie, zapierdalam jak dyliżans.
Sama złap go w Yrden!
Gierka oczywiście świetna, choć jakbym już był zmuszony do stworzenia rankingu wiedźmińskiego to pewnie zajęłaby 3 miejsce. Ograłem ją niezliczoną ilość razy na każdym poziomie i mam z nią naprawdę świetne wspomnienia. Początek gry, te lochy, miasteczko Flotsam (pamiętam jak pierwszy raz spotkaliśmy swoich dawnych towarzyszy, piękna scena) , wszystko jest tam mega klimatyczne. Ciekawe i zróżnicowane questy, wciągająca fabuła, intrygi, polityka, świetnie zbudowany świat. Walka choć prosta to i tak grało mi się dobrze, choć przy premierze delikatnie tęskniłem za systemem z jedynki. Grafika, która na tamten czas była piękna i w sumie w ogóle się nie zestarzała. Chyba powoli nadchodzi ten czas kiedy będzie trzeba ponownie ograć 1 i 2 część.
Jesteś wolna?
Nie, zapierdalam jak dyliżans.