Masno
- ebismolarek
Re: Masno
Pozwolę sobie skomentować ten post używając ogólnie przeciętnego skrótu, na który składa się dwudziesta czwarta litera alfabetu łacińskiego, którą graficznie przedstawia się jako "X" oraz czwartą litera alfabetu, którą graficznie przedstawia się jako "D", celem wyrażenia mojego rozbawienia treścią, z którą się właśnie zapoznałem.
Projekt roku póki co, a dzisiejszy singiel nieprzypadkowo wrzucony na godzinę przed rozpoczęciem mojego urodzinowego crackulca. Rafon niestety najsłabiej i bez pomysłu, za to ex-zakolak - wow, ewidentnie chłop się spełnia w takich klimatach.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Ten kto wymyślił ten dialog w Chłopaki nie płaczą bo chyba od tego filmu ludzie zaczęli tak mówić i na pewno nie jest on debilem bo teksty co tam lecą są legendarne i zajebiste 
Film miał premiere w 2000 roku może ktoś zweryfikowac czy ludzie przed 2000 rokiem tak mówili bo ja nie mam jak najdalsze wspomnienie jakie mam w głowie to mundial 2002 i grzywkę brata na Ronaldo Luisa nazario de lima el fenomeno
Film miał premiere w 2000 roku może ktoś zweryfikowac czy ludzie przed 2000 rokiem tak mówili bo ja nie mam jak najdalsze wspomnienie jakie mam w głowie to mundial 2002 i grzywkę brata na Ronaldo Luisa nazario de lima el fenomeno
Ja, jo wiym kaj je gryfny maszket 
Co do legendarności wielu tekstów z arcydzieła polskiej komedii to zgoda: monolog Freda o murzynach, dialogi między silnorękim a ojcem bolca, czy wiele innych to jebane klasyki. O tyle kilka z nich, jak tekst o pizdzie, jest po prostu słaby. Dla mnie cipka nie może być smutna. Uważam ze te kwestie raz na zawsze mógłby rozwiązać nasz narodowy pizdowy ekspert- Diho raz.
- FruitOffTheWall
- Zbanowany
jest to lepsze niz jakies kubanczyki i jang multi.Dla beczki props a gang czesto leci na melanzach bo refern smiechulcowy w chuj i smiesznie sie go spiewa najebany
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
To może chodzi o pizde nie że cipka a pizda jako osobnik taki chudy leszcz w tłustych włosach jakieś emo co czy coś co siedzi całe dni w domu i słucha jakiegoś gówna nie ma kolegów i jest smutny
Ja, jo wiym kaj je gryfny maszket 
-
FÜRDIEGANG
kozaki totalne
ex-AlmostDivine
Twój chłopak kaloryfer kurwa, a ja se noszę bojler
No bo jem co chcę, a ten głupek liczy kalorie tak jak drobne
By cię wziąć na randkę i zamówić sałatkę
No naprawdę trochę scam, nie?
Twój chłopak kaloryfer kurwa, a ja se noszę bojler
No bo jem co chcę, a ten głupek liczy kalorie tak jak drobne