Raperzy aktorami?
Moderatorzy: gogi, con shonery
Raperzy aktorami?
Co sądzicie o raperach grających w serialach czy filmach?
Są jacyś, którzy według was dają radę? A jacy są tragiczni?
Przy okazji co sądzicie o polskich raperach, którzy boją się grać policjantów?
Bawi was to czy ich rozumiecie?
Ja nie rozumiem dlaczego zagraniczny raper albo ex gangster nie ma problemu by grać policjanta, a polski raper ma.
Są jacyś, którzy według was dają radę? A jacy są tragiczni?
Przy okazji co sądzicie o polskich raperach, którzy boją się grać policjantów?
Bawi was to czy ich rozumiecie?
Ja nie rozumiem dlaczego zagraniczny raper albo ex gangster nie ma problemu by grać policjanta, a polski raper ma.
Re: Raperzy aktorami?
Ice Cube był spoko, Snoop Dogg, Eminem, Dre także. Tede nie uważam za rapera tylko wodzireja gimbazy. A ten Fabijański to jakiś atencjusz, ale dalej lepsze to niż Quebonafide. Co sądzę o raperach którzy boją się grać policjantów? Co mogę uważać, są tchórzami. Jeśli raper boi się i kalkuluje to jest produktem a nie raperem, raper powinien robić to co mu się podoba. A przede wszystkim uniezależnić swój portfel od rapu. U nas to totalni debile którzy depresje sobie wymyślą żeby tylko zarobić. To wykonawcy a nie artyści. Polski raper wszystko musi sobie przekalkulować i pomyśleć czy po kilku hejtach nie obsra sobie majtek, taka jest prawda.
Komisarz TDF na propsie od zawsze
ice cube to największe aktorskie drewno jakie widziałem, nontoper taki resting bitch face tylko w męskim wydaniu
Ostatnio zmieniony 11 cze 2020, 17:13 przez zuperhero, łącznie zmieniany 2 razy.
Snoop Dogg to taki raper ze Stanów
@zuperhero w zasadzie wszyscy raperzy to są aktorzy bo coś udają żeby siebie dowartościować, mi ciężko o Icecube coś powiedzieć bo tam gdzie gra chyba nie ma pełnej kontroli nad filmem tylko musi robić to co mu ktoś powie. Za to snoop we wszystkim co oglądałem grał dobrze, szczególnie w hiphopowej myjni. Film słaby ale zagrał dobrze.
will smith lub queen latifah może być, reszta sztywniutko, jedynia opcja żeby raper zagrał poprawnie to wybranie takiego naturszczyka wyluzowanego do roli drugoplanowej, który miałby zagrać siebie (w sensie nie że siebie siebie, tylko kogoś z takim samym charakterem) tak jak vinnie jones gra zawsze jakiegoś bandziora nie do zajechania
Ale jeśli grałby kogoś z takim samym charakterem to nie popisałby się umiejętnościami aktorskimi, a w aktorstwie chodzi o to aby wczuć się czasem w postać kogoś zupełnie innego niż my. To jest prawdziwa sztuka.
Childish Gambino aka Donald Glover spoko.
- zemsta1kadluba
- KillerCroc
Joey Badass odjebał taką rolę w Mr Robocie że nie ma konkurencji, idealnie zagrana rola drugoplanowego świra przez rapera i to nie jak na rapera tylko po prostu
Gdybym urodził się gdzieś indziej miałbym szansę...
Podbijam Joey Badass. Nie wiedziałem w ogóle, że to on, myślałem że jakiś aktor zawodowy a to pierwsza rola gościa, szacunek.
No i oczywiście ode mnie leci Freddie Gibbs, który ostatnio fajnie się bawi w teledyskach w aktora. klik
Idealnie się typek nadaje do zagrania jakiejś roli komediowej w takiej parodii blaxploitation wprost z lat 70.
Kanye też by się nadawał imo, klik
No i oczywiście ode mnie leci Freddie Gibbs, który ostatnio fajnie się bawi w teledyskach w aktora. klik
Idealnie się typek nadaje do zagrania jakiejś roli komediowej w takiej parodii blaxploitation wprost z lat 70.
Kanye też by się nadawał imo, klik
- ebismolarek
Snoop Dogg miał fajna smiechowa scene jak spierdala na wozku inwalidzkim w Training Day
Raperzy byli w The Wire, z Method Manem i Fredo Starrem na czele.
Ludacris w Rock'n'Rolli i tych samochodowych gównach.
Mos Def w Autostopem przez Galaktykę
Ostatnio, w Mid90s, miała miejsce epizodyczna rola w wykonaniu rapera Del the Funky Homosapien, polecam serdecznie
Ludacris w Rock'n'Rolli i tych samochodowych gównach.
Mos Def w Autostopem przez Galaktykę
Ostatnio, w Mid90s, miała miejsce epizodyczna rola w wykonaniu rapera Del the Funky Homosapien, polecam serdecznie
Action Bronson rola epizodyczna w Irlandczyku, ale całkiem ładnie mu wyszło udawanie takiego typowego sprzedawcy-naciągacza
Slanie też ma parę ròl na koncie, np. The town.
Bo taki los rapera, bracie mój/Nawet jak cipy z nieba lecą, wszystko chuj
Seen the devil give a sermon in the church
Seen an angel dancing in the club
You hate, you're lame, your loss
Seen the devil give a sermon in the church
Seen an angel dancing in the club
You hate, you're lame, your loss