[Ankieta] Hot 16 challenge 2
[Ankieta] Hot 16 challenge 2
odpalam ankietę bo jestem ciekawy waszego zdania, mniej więcej śledziłem tamten temat i wybrałem najbardziej propsowane 16.
myślę, że teraz jest dobry moment, bo już same łaki nagrywają, oskar i sokoł pewnie nic, luzak od poldona i wankz na nostalgii trochę propsów weźmie i to tyle
głosujemy na jedną 16, głos można dowolnie zmieniać
ps zmarnowałem jedno miejsce w ankiecie na coals dla przedszkolanka bo robił dobrą robotę z wklejaniem linków
niestety musiałem to wyjebać aby uniknąć rozruchów
chłopy co głosują na 'inny' - dajcie znać w poście na kogo to się zedytuje
myślę, że teraz jest dobry moment, bo już same łaki nagrywają, oskar i sokoł pewnie nic, luzak od poldona i wankz na nostalgii trochę propsów weźmie i to tyle
głosujemy na jedną 16, głos można dowolnie zmieniać
ps zmarnowałem jedno miejsce w ankiecie na coals dla przedszkolanka bo robił dobrą robotę z wklejaniem linków
niestety musiałem to wyjebać aby uniknąć rozruchów
chłopy co głosują na 'inny' - dajcie znać w poście na kogo to się zedytuje
Ostatnio zmieniony 19 maja 2020, 0:20 przez oyche, łącznie zmieniany 14 razy.
Re: [Ankieta] Hot 16 challenge 2
Skipa nie dałeś a duzo propsow mial
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
imo za późno ta ankieta, mogłeś tydzień temu wrzucić

ソロで帰る道すがら
挨拶さえもできないさ
待っても去っても変わらない
そうだ! これからだぜ?
niestety jest tylko 25 miejsc w ankiecie, starałem się być obiektywny
Wygrał moim zdaniem Szpaku (i na niego poleciał głos), ale moją ulubioną 16 jest 36 Sentino i jej słuchałem najczęściej.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
Gdzie jest Gural? Gdzie szacunek dla pioniera?
- ebismolarek
Taco Hemingway oczywiście
okej, edytowałem ankietę, dodany bonson i skip, to już jest ostateczna wersja, także w razie co prosze się nie pruć tylko zagłosować na 'inny'
Spodziewałem się, że Taconafide będzie prowadzić, a tu póki co Taco solo na prowadzeniu
Effe, perché il mio cognome è Fendi
Tony, perché vendevamo i pezzi
Sosa, perché viene dalla Colombia
Baby, perché piaccio alla tua troia
Tony, perché vendevamo i pezzi
Sosa, perché viene dalla Colombia
Baby, perché piaccio alla tua troia
Taco bo dzięki niemu ta akcja ruszyła w jakikolwiek sposób, świetna zwrotka solo i na Taconafidechallenge też, także oddaję zasłużony głosik na tego pana
Można nie być fanem nowej szkoły rapu, ale prawda jest taka że Bedoes rozjebał cały challenge
https://youtu.be/UD4lt6AOVZQ?si=LOyIBdPJUn8olTdV
PIERDOLONY HARDKOR DZIEWCZYNKOOO
PIERDOLONY HARDKOR DZIEWCZYNKOOO
największym wygranym całej akcji jest Taco, rozruszał ją, dał dwie eleganckie zwrotki, widać po komentarzach na YT że chłop żyje akcją nawet bardziej od prowodyrów
rapowo bardzo ciężko mi wskazać kto wygrał, bo co ktoś wjeżdża na repeat to zaraz wyskakuje nowa szesnastka i zajmuje jej miejsce
największy przegrany? waham się pomiędzy Tede a Paluchem
rapowo bardzo ciężko mi wskazać kto wygrał, bo co ktoś wjeżdża na repeat to zaraz wyskakuje nowa szesnastka i zajmuje jej miejsce
największy przegrany? waham się pomiędzy Tede a Paluchem
<darcie pizdy za brak Klocucha>
Bedoesa i Szpaka chyba za wyświetlenia wrzuciłeś, bo przynajmniej kilka stron hejtów było na ich wrzuty.
Ciężko wybrać, imo najlepiej Mielon, Vito, Bisz, Tet, Taconafide, Łysonżi, Ero, Zeus, OSTR, VNM, Unda, Młody Karter, Łona.
W kategorii dzban challenge'u statuetka leci do Kizo, Kukona, Tedego i Szpaka.
edit Nie pruję się, musiałem najwidoczniej przegapić propsy dla Szpaka, bo kojarzę tylko zarzuty o ilość ziomków i darcie mordy.
Bedoesa i Szpaka chyba za wyświetlenia wrzuciłeś, bo przynajmniej kilka stron hejtów było na ich wrzuty.
Ciężko wybrać, imo najlepiej Mielon, Vito, Bisz, Tet, Taconafide, Łysonżi, Ero, Zeus, OSTR, VNM, Unda, Młody Karter, Łona.
W kategorii dzban challenge'u statuetka leci do Kizo, Kukona, Tedego i Szpaka.
edit Nie pruję się, musiałem najwidoczniej przegapić propsy dla Szpaka, bo kojarzę tylko zarzuty o ilość ziomków i darcie mordy.
Ostatnio zmieniony 07 maja 2020, 21:25 przez taka, łącznie zmieniany 3 razy.
bedoesa wrzuciłem za ksywę, szpaka bo imo zajebiście poleciał xD zresztą nawet hejterzy przyznawali że no w sumie chujowe ale 5 raz zapętlam
ziomek wyżej nie pruj się, bo specjalnie założyłem ten temat na gorąco, za tydzień już nie będziecie pamiętać kto jaką 16 rzucił
a druga sprawa, że napisałem że to ostateczna wersja ankiety, bo źle zrozumiałem informacje przy jej edytowaniu - myślałem że przy zmianie którejkolwiek z opcji wszystkie wyniki się resetują, nie jest tak, więc nie ma problemu aby wymienić jakiegoś placka co za długo wisi z 0 głosów na kogoś innego, aby uzyskać bardziej wiarygodne wyniki
pokuj
ps klocucha i stonogę chciałem dodac, no ale jednak zróbmy to na powaznie
ziomek wyżej nie pruj się, bo specjalnie założyłem ten temat na gorąco, za tydzień już nie będziecie pamiętać kto jaką 16 rzucił
a druga sprawa, że napisałem że to ostateczna wersja ankiety, bo źle zrozumiałem informacje przy jej edytowaniu - myślałem że przy zmianie którejkolwiek z opcji wszystkie wyniki się resetują, nie jest tak, więc nie ma problemu aby wymienić jakiegoś placka co za długo wisi z 0 głosów na kogoś innego, aby uzyskać bardziej wiarygodne wyniki
pokuj
ps klocucha i stonogę chciałem dodac, no ale jednak zróbmy to na powaznie
zarzut o prucie był do xou, nie do ciebie byczkutaka pisze:edit Nie pruję się, musiałem najwidoczniej przegapić propsy dla Szpaka, bo kojarzę tylko zarzuty o ilość ziomków i darcie mordy.
Ostatnio zmieniony 07 maja 2020, 20:27 przez oyche, łącznie zmieniany 1 raz.
Muzycznie wygrał Borixon, marketingowo świetnie rozegrał Taco, a raczej SBM zrobiło mu prezent zwlekając z wypuszczaniem bedoesa i białasa (nie wspominając już łączenia tego z akcją dla bonusa i zbieraniem się w duże grupy w walce z chorobą zakaźnąxD), wpłacenie 100k (być w może w ramach optymalizacji podatkowej), przejmowanie akcji w komenatrzach, (tak robią youtuberzy szukajacy subskrybcji, komentują wszytsko), a póxniej już z górki. co prawda jakby Taco tak mocno w to nie wszedł, to mogłoby to pozostać bardziej hermetyczne, więc może nawet spoko dla całej akcji, ale sama medialna marginalizacja roli Solara i SBM powinna dać do myślenie Solarowi, by jednak niektóre rzeczy lepiej przemyśleć
- przedszkolanek
domagam się wiktora z wwa i vkiego
a i jeszcze kronkel dom i czerwin twm
e: ale nie no brak bartocuta to jest już naprawde przypał
wybierz se jednego to wrzucę za kogoś
tych co zagłosowali na 'inny' prosze o wpisanie swoich typów tutaj, jest mozliwośc edytowania ankiety więc będę to robił dopóki nie będzie nikogo z 0 głosów
tych co zagłosowali na 'inny' prosze o wpisanie swoich typów tutaj, jest mozliwośc edytowania ankiety więc będę to robił dopóki nie będzie nikogo z 0 głosów