Sotnikov pisze: ↑16 kwie 2020, 19:13
Najlepiej dać 1 lub 2 bity do wyboru
Podbijam,chociaż osobiście zwiększyłbym to do 5 free for profit beatów w różnych klimatach(albo tak spójnie tematycznie jak się da),potem zrobić głosowanie względem tego kto na jakim beacie nawinął i całość z najlepszymi wrzucić na Spotify/streamingi jako EPkę Ślizgawkową
Dziękuję [mention]JoeyJoeJoe[/mention]
a co do powyższych propozycji to jednak przy tej pierwszej edycji pozostawiłbym to wszystko w jak najbardziej swobodnej konwencji, ale jeśli więcej osób będzie za tym to nie widzę przeciwwskazań.
a i jeszcze jedna sprawa, czy ktoś tutaj ogarnia takie sprawy jak intra/animacje do filmików? Mam pewien pomysł, żeby każdy uczestnik dodawał taki na początku tracku. Ktoś mógłby to zrealizować?
bity od userow to swietny pomysl
moim zdaniem powinno sie to odbywac regularnie i byloby super
tylko od razu pytanie jak sie uchronic przed 1000 trollkont ktore glosowalyby na danego usera
Wiecie co, niech zostanie tak jak jest, najwyżej jak będzie przerwa przed 2 edycją to wtedy coś się podziała, jak na razie niech to sobie ruszy na spokojnie. Mam nadzieję, że będzie jakieś zainteresowanie
mbunt pisze: ↑17 kwie 2020, 1:17
bity od userow to swietny pomysl
moim zdaniem powinno sie to odbywac regularnie i byloby super
tylko od razu pytanie jak sie uchronic przed 1000 trollkont ktore glosowalyby na danego usera
Podbijam odnośnie beatów,dobry pomysł a jeśli chodzi o głosy to niech głosują tylko ci userzy którzy zarejestrowali się przed datą założenia threada ale nie wiem czy forumek z technicznej strony pozwala na coś takiego i czy dałoby się to zweryfikować,ale potem jest problem że przed drugą edycją powstaje właśnie 1000 trollkont które zarejestrowały się tylko żeby zagłosować a nie postować, ewentualnie wybrać 5/10 osób i niech one głosują ale wtedy jest ryzyko że ktoś zna ziomka X i zagłosuje na niego,wchodzi też możliwość że po prostu userzy którzy są teraz zarejestrowani już teraz w większości mogą znać zioma X i też będą głosować po ksywie,nieważne czy ziomek Y nagrał lepszy track, tbh to nie wiem czy da się to zrobić w 100% uczciwie i niezależnie ale to juz rozkmina na druga edycje
DeDoK pisze: ↑17 kwie 2020, 11:41
Głosowanie można zrobić przez postowanie, a nie w ankiecie
A no prawda,całkowicie mi z bani wypadła taka możliwość jak pisałem,może głosowanie w podobnej formie jak się odbywają Ślizgery? A odnośnie nowych userów na przyszłość to imo limit postów skutecznie by ich zniechęcił,tylko że są też tutaj osoby,które przeglądają a nie postują/postują rzadko i trochę byłoby to nie fair w stosunku do nich a chcą oddać głos
daveyo pisze:Wiecie co, niech zostanie tak jak jest, najwyżej jak będzie przerwa przed 2 edycją to wtedy coś się podziała, jak na razie niech to sobie ruszy na spokojnie. Mam nadzieję, że będzie jakieś zainteresowanie
Myślę, że chłopaki nie obrażą się za kradzież bitów z BB.
Bolo pisze: ↑08 maja 2020, 22:44
Forma przeora ci życie i pole.
zachecam wszystkich do udzialu, szczegolnie jesli rapuja lepiej niz ja
a tutaj propozycja ode mnie
staram sie nadal szlifowac flow i bardzo fajnie ze taka akcja motywuje do nagrywania
No i jest pierwszy uczestnik! Świetnie, [mention]mbunt[/mention] przechodzi do historii ŚLIZGAWKA GOLD CLOUD! Oczywiście można pisać czy się podoba czy nie, jednak to na końcu edycji będzie oficjalne głosowanie.
Jeszcze raz zapraszam do wzięcia udziału jak i dziękuję wszystkim, którzy przyczyniają się do sukcesu tego projektu!
Lecę zaraz do studio to poświęcę jedną z pisanek tej zabawie. Przypnijcie proszę temacik żeby nie zginął przypadkiem. Może być ciekawe przedsięwzięcie.
kosciey pisze: ↑03 mar 2020, 13:07
wszyscy jesteście chujowo wypluci przez generator gówna.
lygrys pisze: ↑15 sty 2021, 17:13
Tak czy inaczej nie żałuje, bo wreszcie kupiłem durszlak