Można gdzieś w Polsce kupić oryginalne koszulki NFL, NHL i MLB?
A koszulki NBA można gdzieś kupić w Polsce poza
https://sklepkoszykarza.pl/koszulka-bos ... 1-320.html
Jersey [NBA/NFL/NHL]
Moderator: wrubel
Jersey [NBA/NFL/NHL]
Ostatnio zmieniony 10 kwie 2022, 13:12 przez lygrys, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Jersey
Od jakiegoś czasu mam zajawkę by kupić jakiś Jersey koszykarski, ale raczej coś z numerem bez nazwy zespołu, bo nie jestem fanem NBA.
Oczywiście najbardziej chciałbym kupić jakiś jersey z NHL czy NFL, ale nie wiem czy w Polsce w ogóle można kupić coś legitnego.
Oczywiście najbardziej chciałbym kupić jakiś jersey z NHL czy NFL, ale nie wiem czy w Polsce w ogóle można kupić coś legitnego.
Re: Jersey
czasami sobie zerkam na vinted i tam jest spory wybór często w ogóle ometkowanych, nowych meczówek futbolowych, także tam szukałbym w pierwszej kolejności, chociaż transakcja może cię trochę przerosnąć
stacjonarnie to pewnie jakieś lumpeksy tylko + dystrybucja polskich drużyn (aczkolwiek nawet nie wiem, czy jest dorabiany jakiś nakład, strasznie sekciarska jest ta społeczność u nas xd)
stacjonarnie to pewnie jakieś lumpeksy tylko + dystrybucja polskich drużyn (aczkolwiek nawet nie wiem, czy jest dorabiany jakiś nakład, strasznie sekciarska jest ta społeczność u nas xd)
trójkąt bermudzki wola mokotów
Re: Jersey [NBA/NFL/NHL]
https://skstore.pl/new-orleans-pelicans ... 7-100.html
Bym sobie nawet kupił, ale cena mnie trochę odstrasza.
Bym sobie nawet kupił, ale cena mnie trochę odstrasza.
z kodem NBA masz -120zl, ale ja wolalbym zbierac na xboxa
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
no niestety, to jest drogi biznes; parę lat temu swoje swingmany od adidasa kupowałem po 249 plnów i to już wtedy pachniało bandyterką w biały dzień, ale odkąd nike przejął ligę, to ceny totalnie powariowały
trójkąt bermudzki wola mokotów
Ja głównie kupuje na Vinted, ale bardzo łatwo się naciąć na:
*fejków to jest co nie miara, naprawdę
*ludzie często wrzucają rozmiarówki młodzieżowe w rozmiary dla mężczyzn podając rozmiarówkę dla tej drugiej grupy.
trafiłem pożądaną tam przeze mnie perełkę - Vince Cartera z czasów Raptors po sensownej cenie i dobrym stanie.
w lumpach ciężko cokolwiek trafić
Co do nowych swingmanów - wydawało mi się, ze ceny Adidasa to był juz lekki strzał, ale ceny Nike to kosmos. Blisko 400 PLN to lekkie przegięcie jak dla mnie.
*fejków to jest co nie miara, naprawdę
*ludzie często wrzucają rozmiarówki młodzieżowe w rozmiary dla mężczyzn podając rozmiarówkę dla tej drugiej grupy.
trafiłem pożądaną tam przeze mnie perełkę - Vince Cartera z czasów Raptors po sensownej cenie i dobrym stanie.
w lumpach ciężko cokolwiek trafić
Co do nowych swingmanów - wydawało mi się, ze ceny Adidasa to był juz lekki strzał, ale ceny Nike to kosmos. Blisko 400 PLN to lekkie przegięcie jak dla mnie.