TeamFU$S

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Qardasowsky

TeamFU$S

Post autor: Qardasowsky »

Siemano! Pisze w imieniu swoim i moich znajomych z którymi założyliśmy mini-kolektyw rapowy(dwóch raperów + producent) i nie ukrywamy że szukamy opinii na temat naszych tracków.Dobrze rozumiemy,że jest to amatorski poziom ale wierzymy że ciężką pracą możemy zdobyć jakikolwiek fanbase poza naszymi wspólnymi znajomymi z Facebooka.Aktualnie pracujemy nad kilkoma rzeczami i postanowiliśmy na bieżąco aktualizować ten temat w przeciwieństwie do większości raperów którzy tutaj zakładają tematy aby wrzucić jednego tracka i zaprosić do lajkowania swoich social media.Wszystko robimy sami,od beatów(ewentualnie używamy free for profit i tagujemy producentów jesli wrzucamy coś na Spotify etc.) po otoczkę graficzną,rap i wrzucanie tego na streamingi.Nie ukrywamy że aktualnie jesteśmy na etapie szukania własnego stylu i Wasza pomoc mogłaby nam pomóc,tym bardziej że nie robimy tego aby iść w mainstream tylko własnym tempem powoli zdobywać zaufanie słuchaczy.Zostawiamy najnowszy track i przede wszystkim czekamy na Waszą opinię! W spoilerze zostawiamy też rzeczy które już mamy oficjalnie na streamingach ale ostrzegamy,że nie jest to super poziom i następne rzeczy w naszej opinii będą dużo lepsze.Linków do sociali nie wrzucamy,bo wychodzimy z założenia że jak komuś się spodoba muzyka to będzie obserwował a w opisach zawsze są podane.

PS. Uprzedzając potencjalne pytania, rozmawiałem z administracją i nie wyrazili sprzeciwu przeciwko wspólnemu tematowi poświęconej naszej trójce,a nie chcemy tego rozbijać na trzy pojedyncze tematy i robić spamu/floodu,peace!

Spoiler

Awatar użytkownika
przedszkolanek

Re: TeamFU$S

Post autor: przedszkolanek »

yep, nawet fajnie, choć troche to zdystansowanie bez wyrazu (nie wiem jak to inaczej określić, mam nadzieje że wiesz o co chodzi), coś tam kiedyś wrzucałeś w wasze tracki i chyba ci nawet co tam recenzowałem chyba
ten track wrzucony fajny, lubie takie boominowanie-savagowanie, jak będe miał czas to sprawe całą epke
5 i pchajcie to dalej
Qardasowsky

przedszkolanek pisze: 26 lut 2020, 23:55 yep, nawet fajnie, choć troche to zdystansowanie bez wyrazu (nie wiem jak to inaczej określić, mam nadzieje że wiesz o co chodzi), coś tam kiedyś wrzucałeś w wasze tracki i chyba ci nawet co tam recenzowałem chyba
ten track wrzucony fajny, lubie takie boominowanie-savagowanie, jak będe miał czas to sprawe całą epke
5 i pchajcie to dalej
Dziena za opinię,dawno temu to było jeśli chodzi o starsze tracki,teraz wydaje mi się ze jest lepiej ale wiadomo,najpierw praca,trzeba twardo stąpać po ziemi.

Przez ostatni weekend pojawiło się kilka rzeczy,niestety nie byłem w stanie tego na bieżąco aktualizować ponieważ nie miałem dostępu do komputera,ale następne rzeczy mam nadzieję że będę ogarniał od razu bez opóźnień.Dziś wypuściłem nowy track z mojej EPki która wyjdzie w piątek 13ego,link do niego na dole a w spoilerze zostawiamy poprzednie premiery razem z odnośnikami do Spotify,dalej czekamy na Wasze opinie i jesteśmy chętni na dyskusję pozdrówki!

Spoiler

Qardasowsky

Niedawno na YouTubie pojawił się track w drillowych klimatach który niejako zapowiada drillową epkę którą mam nadzieję dopiąć w całości do maja,beaty już mam wybrane więc wszystko jest kwestią motywacji.Zachęcam do dyskusji/oceny ponieważ wydaje mi się,że jak na amatorkę to wyszło to przyzwoicie względem poprzednich tracków(szczególnie tych co są na Spotify).Pozdrówki dla wszystkich którzy wchodzą w temat/klikają w linki mimo,że nie komentują peace!

ODPOWIEDZ