XDDDDD
ta Troja to jest chyba jakaś alternatywna rzeczywistość
Skacze po tematach co wychodzi w tym rapie to co jeden kawałek jestem bardziej rozjebany na łopatki, lecimy dalej
Czuux muzycznie to totalna pizda, a prywatnie toksyczny cwel i imbecyl (info od mojego dobrego ziomka, ktory niestety mial stycznosc z nim), ciekawe czemu ten talent polskiego eRaPe jeszcze plyty nie wydal albo nie gra koncertow 5 latki przeciez by wtedy dostaly masowego orgazmu xD
edit: OP zapomnial wspomniec o tym bengjerze, do dzisiaj rozkminiam tekst i jaram sie tym goracym floe
Każdy dba o swoją reputację na forum i czasami boi się nawet wyrazić swoje zdanie przy 3 stronach negatywów, a ja pierdolę się przypodobać więc tak, tylko ja mogłem to założyć
daveyo pisze: ↑10 lut 2020, 18:17
Chłopie gdyby nie ja to byś nie miał tu po co wchodzić, bo i tak każdy ma tu wyjebane w ciebie.
nie widze korelacji miedzy jednym a drugim ale szanuje probe wbicia szpileczki, prawie zabolalo. moze jednak za kilka lat (o ile w miedzyczasie sie nie zajebiesz) sie wyrobisz i przestaniesz byc taka cipa z wieczna potrzeba atencji.
Kolego z wielkimi jajami, nie lubię się tak kłócić, ale pamiętam jak pierwszy do mnie napisałeś i na luzie sobie gadaliśmy, miałem cię za naprawdę spoko gościa, a zobaczyłeś, że poszła nagonka na mnie i postanowiłeś się dołączyć do stada i napierdalałeś na mnie non stop. Dogadaliśmy się później na priv, a ty dalej swoje więc sam widzisz jak to wygląda. Nie potrzebuje żadnej atencji, a z tego co pamiętam to pisałeś pare razy gówno posty w stylu "ojej brakuje mi 10 postów do 1000 k jak tu wbić hehe". Zastanów się, bo chciałem się dogadać jak człowiek.