Bandura - Orange Is New Black (2020)
Bandura - Orange Is New Black (2020)
Nowa soluwa, od jakiegoś czasu całkiem podoba mi się to co chłopaki z CrackHouse konsekwentnie dają, przynajmniej niektóre numery, myślę, że większy hype to kwestia czasu jeśli utrzymają tendencję robienia coraz lepszych rzeczy, 2 tygodnie temu pierwszy singiel wjechał:
skoro Edzio ma swój temat to jemu tym bardziej się należy xd
skoro Edzio ma swój temat to jemu tym bardziej się należy xd
MOB
Re: Bandura - Orange Is New Black (2020)
O, przegapiłem to. Co tu dużo mówić czyste bengierki, lubię sobie odpalić czasami. Ten kawałek spoko, tym razem bardziej osobisty aniżeli typowy benger. Jestem zachęcony, czekam na całość.
Bandura - Dla ulic i bloków
Spoiler
- przedszkolanek
czemu on tak płytę nazwał? przecież ten idiom w polskich warunkach jest w ogóle nieznaczący i nawet słabo czytelny
- ebismolarek
Co to za chujnia xD do beki z lokalnych
- Dolarydolary
Ciekawe kiedy Flint odpowie 
Wpadłem wrzucić ale widzę że zostałem uprzedzony.
Jedno Bandurze czy tam ekipie krakhaus muszę przyznać - zawsze mają ode mnie +1 do wyświetleń, nigdy nie mogę oprzeć się pokusie sprawdzenia jaki szajs znów odjebali.
Jedno Bandurze czy tam ekipie krakhaus muszę przyznać - zawsze mają ode mnie +1 do wyświetleń, nigdy nie mogę oprzeć się pokusie sprawdzenia jaki szajs znów odjebali.
Niezła beka na tym klipie. Dzieciaki po 15 lat w tle #gangsterzy

Jakiś delikatny:

Spoiler
Za każdym razem jak widzę jakiś ich klip, to mam wrażenie że to jest parodia tego co obecnie w rapie najbardziej na topie. Raczej nie o to im chodziło 
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
Ale co ekipa krakhałs ma niby wspólnego z ulicami xd przecież ten cały hellfield zaczynał od nagrywania w deathcorowym bandzie z którego beke miał każdy kuc, a obecnie to buja się i produkuje dla takich gwiazd jak Paula
śmieszna banda chuja krótko mówiąc
- Rozpierdalator
I jeszcze zapomniał o przedimku theprzedszkolanek pisze: ↑06 lut 2020, 19:39 czemu on tak płytę nazwał? przecież ten idiom w polskich warunkach jest w ogóle nieznaczący i nawet słabo czytelny
Ugółem to pochlebne komentarze powinny zostać przeniesione do wątku o guilty pleasure
BANDURA, ALAN - Confetti
Spoiler
Bandura widać śledzi aferki z GSP i Małolatem K2
- Bryx Fenrir
Bandura w sumie chujowo, ten Alan znacznie lepiej, ale ta zaczepka do Pejtera xD