Czekam aż to wyjdzie tylko po to żeby przeczytać opis tej płyty. Oraz oczywiście poczytać o tym jaka ta okładka to nie jest rozpierdolem
Biorę pałe i załatwiam nocą sprawe
kshaq pisze: ↑26 paź 2020, 19:53
Jeżeli te kilka straconych lat było potrzebne, żeby młodzi w tym kraju zaczęli walczyć o swoją wolność, to I ain't even mad.
"Trochę się bałem o tę płytę, czy Białas da radę po takiej przerwie. Wyszedł jednak bardzo ciekawy krążek. Białas jak zwykle pięknie śmiga sobie po tych bitach, a jego gry słowne od zawsze mega mi siadają. Widziałem tutaj hejt na dobór gości, ale według mnie featy wyszły bardzo dobrze. Czuć, że są to osoby z jego otoczenia, z którymi dobrze się rozumie. Najbardziej siadł mi kawałek "XXX", podoba mi się też ten kontrast w numerze "XXX". Bardzo fajna rozgrzewka przed H8M5."
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
bardzo fajny albumik, jest energia jest moc jest rozpierdol, do tego swietne goscinki reprezentantow najlepszego labelu w polsce SBM MAFFIJA!! white piekny rockowy sznyt w kawalku my sweet home alabama, do tego bedoes i jego emocje i ta nawijka maty mmm taka charyzmatyczna. 9/10 sbm mafijja w polsce przed wszystkimi bialas to jest kot
oldschool pisze: ↑30 sty 2020, 20:35
Ok, pewnie byłoby to coś w stylu:
"Trochę się bałem o tę płytę, czy Białas da radę po takiej przerwie. Wyszedł jednak bardzo ciekawy krążek. Białas jak zwykle pięknie śmiga sobie po tych bitach, a jego gry słowne od zawsze mega mi siadają. Widziałem tutaj hejt na dobór gości, ale według mnie featy wyszły bardzo dobrze. Czuć, że są to osoby z jego otoczenia, z którymi dobrze się rozumie. Najbardziej siadł mi kawałek "XXX", podoba mi się też ten kontrast w numerze "XXX". Bardzo fajna rozgrzewka przed H8M5."
oldschool pisze: ↑30 sty 2020, 20:35
Ok, pewnie byłoby to coś w stylu:
Podbijam też śmiechłem
A płyta będzie o ruchaniu panien, rzucaniem hajsu i że są największym labelem w Polsce w tym samym czasie skrzecząc, i krzycząc jakby zarzynali im ulubione zwierzątko. Nie ma za co.