Generalnie tak:
To co wkleił OP napisałem ja

Niestety, wtedy nic nie wyszło.
Swego czasu Świnia pracował nad płytą z Szopsem (
https://www.youtube.com/watch?v=hkNQUvtVm9U zapraszam do sprawdzenia, bo dużo osób mogło przegapić, bo było to na soundcloudzie Szopsa zanim usunął, a potem nie pojawiło się na żadnym większym kanale), a jako, że teraz Szops działa znowu z Laikiem to zapytałem przy okazji Q&A na grupce jak wygląda sytuacja ze Świnią, takie info dostałem:
z Szymonem nie możemy się porozumieć muzycznie, jak on mówi sztos - ja mówię chujnia i odwrotnie. Kontakt mamy bardzo dobry, także jak tylko będziemy mieli ten sam lot to może coś zrobimy, póki co ciężko, nic na siłę.
mamy z Szymonem nagrane dwa numery, ale muszą być odpowiednie bity pod nie zrobione na nowo, Świnia ma dokładną wizję jak to ma wyglądać i ciężko to zrealizować, niedługo będę do nich siadał. MOŻE ŚWINIA COŚ WYDA, ostatnio coś pisze wspominał, także są jakieś szanse na jego numery, sam czekam również bo siada mi chłop bardzo.
Nie jestem pewien czy to prawda, ale ktoś nominował Almost Famous do Hot 16 Challenge (tak napisał Soulpete na FB) więc dałem komentarz żeby oni nominowali świnię (i erkinga) i zebrało to sporo lajków. Potem jednak post zniknął :<