[pop] Margaret - Gaja Hornby (2019)

Kategoria poświęcona albumom.

Moderatorzy: mql, Ruces

daveyo

[pop] Margaret - Gaja Hornby (2019)

Post autor: daveyo »

OKŁADKA
Obrazek
TRACKLIST:
1. Gaja Hornby
2. Ten Dzień
3. Serce Baila
4. Błyski fleszy, plotki, ścianki
5. Ej chłopaku
6. VAJB (feat. Gverilla)
7. Psia Mać
8. Chwile bez słów (feat. KaCeZet)
9. Światło
SPOTIFY
YOUTUBE
Serce Baila moim faworytem na tej płycie, świetny kawałek, ogólnie Margaret jest taką artystką, która nie boi się eksperymentować i bardzo mi się to w niej podoba.
Awatar użytkownika
przedszkolanek

Re: [pop] Margaret - Gaja Hornby (2019)

Post autor: przedszkolanek »

najlepszy tegoroczny mainstreamowy pop, lata świetlne przed podsiadłą, o reszcie niewspominając
Awatar użytkownika
Travson

Post autor: Travson »

Od pierwszego klipu mam słabość do tego blond słodziaka :oops: Pierwszy album na którym jest Gosią a nie próbuje być Riri, Camilą czy kimkolwiek innym
phobos pisze: ten świat to symulacja na zaliczenie jakiegoś kosmicznego studenciakaxd który co roku oddaje ten sam projekt ze zmianami
Awatar użytkownika
Kubinsky

Post autor: Kubinsky »

bardzo ładny, krótki album. serio, nie spodziewałem się, że to będzie aż tak dobre, w sumie to w ogóle nie spodziewalem się że to będzie dobre
Awatar użytkownika
Parlae

Post autor: Parlae »

Choćby nie wiem co dobrego nagrała, nie chce mi się jej słuchać. Tak się składa, że miałem z nią do czynienia (krótko bo krótko ale jednak) i pozostawiła bardzo złe wrażenie. Gwiazdeczka.
daveyo

opowiedz coś więcej jeśli możesz [mention]Parlae[/mention]
Awatar użytkownika
Parlae

Post autor: Parlae »

Miałem okazję współpracować z nią przy nagraniu krótkiej zajawki przed jedną z lokalnych imprez i ledwo się to udało. Organizatorzy tak sobie zażyczyli. Strzelała fochy o wszystko, sprawiając wrażenie, że robi mi łaskę. Naburmuszona gwiazda i tyle. :roll:
daveyo

Właśnie delikatnie sprawiała takie wrażenie w wywiadach lub programach, ale muzyczka spoko i to się liczy.
Awatar użytkownika
theadam

Post autor: theadam »

Ja mam opory przed sprawdzaniem jej muzyki, bo zazwyczaj gdy usłyszę jej piosenkę w radiu to sobie myślę: "O, nawet fajna jak na polskie warunki". Później jednak ona występuje z tą samą piosenką na żywo na jakimś festiwalu i uszy mi krwawią, gdy próbuje wydać z siebie czyste dźwięki. Producencka strona jej twórczości zdecydowanie zamazuje jej mizerne możliwości wokalne, a co ciekawsze, nikomu jak widać to nie przeszkadza xd Na sylwestry, festiwale jeździ, w The Voice jurorką jest, a na dobrą sprawę, gdyby ona była oceniana w jakimś programie talent show, to dostałaby trzy krzyżyki po 5 sekundach. Nie lubię po prostu jak ktoś mnie oszukuje i wyciąga swój głos w programie komputerowym, co nijak się ma do jej faktycznego talentu (nie ona pierwsza i ostatnia, ale still).
Damiang

Post autor: Damiang »

Nawet fajne ale szybko się nudzi. Serce Baila najlepsze no ale poza refrenem ona tam wyciągneła nie wiem trzy wersy? Cztery? Słabo, nie wiem nad czym te zachwyty.
Ulio

Post autor: Ulio »

Brawo. Nie wiem jak na koncertach i jak w wywiadach, w dupie to mam. Na albumie pięknie. Jeden z lepszych polskich albumów '19.
ODPOWIEDZ