Moja znajoma jest jakaś mega fanką Dody.
Ja jej nigdy nie mogłem kupić jako wokalistki.
Jak wyskoczyła z zespołem Virgin to miał wrażenia, że jest xerogirl Małgorzaty Ostrowskiej z Lombard.
Te jej sposób śpiewania był niemal identyczny.
Jeżeli ktoś debiutuje stylem innego żyjącego artysty i nic nie DODAje od siebie to nie chce mi się tego słuchać.
Chief Keef pisze:
I'm so fly, I'm so fly, in Hawaii eating Thai
You gotta pay me for a comment, and that comment might be why
Asian ho, say she think I'm nice, why 'cause I eat rice?
Bitch, I'm mean, go and get your things, you can spend the night
Dokladnie. Seryjna dzieciobojczyni, narkomanka, karen z napadami agresji, hipokrytka. Jedna z bardziej zenujacych i odpychajacych postaci show biznesu. Smieszy mnie sam styl jej wypowiedzi sugerujacy ze rzuca bengerami i zlotymi myslami co linijke, gdy w rzeczywistosci sluchanie jej dostarcza jedynie krindzu.
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Przeciez ona jest typowym golemem, ulepem ze szpachli i plastiku.
Obejrzalem sobie ten film. Niezla kompromitacja cwela jakim jest doda.
A to ze spiewa chujowo i chujnie to kazdy kto nie jest gluchy juz dawno wiedzial.
Jose pisze: ↑08 lut 2026, 22:48
Dlaczego 2rzyn Królem Jest
Poprostu trzeba jej akapele podrzucić na drill albo drum n bejsik I wtedy można tego słuchać
Chief Keef pisze:
I'm so fly, I'm so fly, in Hawaii eating Thai
You gotta pay me for a comment, and that comment might be why
Asian ho, say she think I'm nice, why 'cause I eat rice?
Bitch, I'm mean, go and get your things, you can spend the night
Dorota nie ta platformę wybrała żeby zmonetyzowac siebie
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia