Atmosphere - Whenever (2019)

Kategoria poświęcona albumom.

Moderatorzy: instinkt, luk0as

Awatar użytkownika
Finn

Atmosphere - Whenever (2019)

Post autor: Finn »

OKŁADKA
Obrazek
1. Bde Maka Ska
2. Push Play
3. Postal Lady
4. Love Each Other
5. Romance
6. Dearly Beloved f. Musab & Muja Messiah
7. The Hands Of Time
8. Whenever f. Gifted Gab, Murs & Haphduzen
9. Lovely f. Nikki Jean
10. Son Of Abyss
11. You’re Gonna Go
12. The Ceiling
SPOTIFY
APPLE MUSIC
dzisiejsza premiera :)
Awatar użytkownika
Dill

Re: Atmosphere - Whenever (2019)

Post autor: Dill »

płyta może być, ale gorsza od "mi vida local". chociaż jest kilka świetnych momentów - np. "postal lady".
Awatar użytkownika
Raph

Post autor: Raph »

Spoko płyta, w ogóle featuring Mursa :bowdown:, ale nie mogę oprzeć się wrażeniu, że przy Fishing Blues (choć tam było takie No Biggie, które było super) wpadli w pewne specyficzne, czilujące brzmienie, które nie wzbudza specjalnych emocji, a - niestety - nieco się w nim zatracili i zapętlili.
aka anthony hotbeats / skwer represent
Awatar użytkownika
Pshemass1

Post autor: Pshemass1 »

no bardzo ładnie pieknie to pykło

Hyphap! |:rotfl: |
Sotnikov

Post autor: Sotnikov »

Bądź spokojny slug nie wychodzi z formy, gościu jest przekozackim tekściarzem, linijka z Marsem na początku lovely i już wiem, że to będzie kolejna dobra płyta, chociaż z tym brzmieniem to fakt, ant się trochę zapętla
Sotnikov

Post autor: Sotnikov »

Wleciał klip do mojego ulubionego numeru z płyty i jest to dobra okazja, żeby przypomnieć wam o tym albumie

Awatar użytkownika
przedszkolanek

Post autor: przedszkolanek »

Atmosphere - Dearly Beloved (feat. Musab & Muja Messiah) [Official Video]
Spoiler
Awatar użytkownika
diemdzi

Post autor: diemdzi »

Raph pisze: 13 gru 2019, 14:27 Spoko płyta, w ogóle featuring Mursa :bowdown:, ale nie mogę oprzeć się wrażeniu, że przy Fishing Blues (choć tam było takie No Biggie, które było super) wpadli w pewne specyficzne, czilujące brzmienie, które nie wzbudza specjalnych emocji, a - niestety - nieco się w nim zatracili i zapętlili.
To ja powiem, że życzę sobie właśnie, żeby Atmosphere utrzymało ten trend, bo tę płytę jak i poprzednią mocno zapętlałem, właśnie dzięki temu czilującemu brzmieniu. Głos Sluga idealnie współgra ze spokojnymi bitami Anta, choć to nie znaczy, że nie chciałbym go usłyszeć w jakimś bangerze jak niegdyś w "Smart Went Crazy". Z tym, że on tutaj nawija w "Hands of Time" jak traci zapał do tworzenia takich numerów, że nie czuje już takiej zajawki i motywacji do tego, żeby pizgać to wszystko z takim sercem jak dawniej. Starzeję się, kurwa, i bardzo odpowiadają mi takie kawałki jak "Lovely" i "Son of Abyss".

Z Atmosphere mam tak, że mogę nie słuchać ich przez rok, ale jak już włączę to siedzę i katuję ich płyty przez 2 tygodnie :roll:
ODPOWIEDZ