Kompilacyjny album “Stadium X Lecia” jest retrospekcyjnym zapisem współpracy duetu Tede & Sir Mich na przestrzeni ostatniej dekady. Cały album ma premierę 29 listopada 2019 r. nakładem Asfalt Records i jest dostępny wyłącznie na platformach streamingowych i naszym kanale YouTube.
Przeleciałem opisy pod playlistą i wyszło, że to zbiór odrzutów z dyskografii Tedego od Kaptn w górę, czyli od momentu, gdy spierdolił się do tego stopnia że niemal całkiem przestałem go sprawdzać. Polecam.
Rozumiem że to wszystko to są odrzuty z różnych lat tak? Świetna sprawa puścić album na którym pojawiają się wszystkie kawałki które były za słabe żeby znaleźć się na albumach bo nie wierzę że przy selekcji numerów na płyty Jaca stwierdził że akurat któryś nie będzie pasował do klimatu płyty jak to i tak jest zlepek losowych numerów
Gdybym urodził się gdzieś indziej miałbym szansę...
Też sobie przesłuchałem z ciekawości i podzielam zdanie, że ten pierwszy kawałek zajebisty i najlepszy ze wszystkich, reszta troszkę przeciętna. Chociaż bity w niektórych kawałkach naprawdę dobrze brzmią.
ten album to zbiór odrzutów z kilku poprzednich płyt i tego nawet nie będzie do kupienia w sklepach ,jedynie na YouTube wrzucone także nie wiem czego wy się spodziewaliście po starych odrzutach ktore nie wchodziły na płyty
niech oni już skończą. albo niech się rozstaną, niech spróbują wyjść poza swoją strefę komfortu, bo generalnie to już się zaczyna ocierać o jakąś nieudaną operetkę.
JVCORE pisze: ↑29 lis 2019, 21:01
kto pamieta takie odrzuty od Jacka
to nie był żaden odrzut, tedas chciał wrzucić dobry numer przed premierą, że niby był za słaby, żeby wejść na płytę, żeby podkręcić hajp pamiętam, że bardzo obvious to wyglądało