Ńemy

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

taka

Ńemy

Post autor: taka »

Dyskografia:
*Ń (2014)
*Skit (2017)
*Yalp (2019)

Imo najlepiej rapujący po angielsku polski raper. Fejm znikomy, bo leci własnym sumptem, ale polecam sprawdzać chociażby ze względu na produkcje.

Awatar użytkownika
zemsta1kadluba

Re: Ńemy

Post autor: zemsta1kadluba »

mój brat cały czas mnie nim katuje, parę nutek w aucie co słyszałem było spoko, na plus na pewno to że robi swoje produkcje.
Co polecasz na początek?
mołpy są kozackie
taka

Nie ma tego aż tyle co w dyskografii Ostrego żeby przebierać, także polecam chronologicznie sprawdzać.
Awatar użytkownika
chilipvlmer

Post autor: chilipvlmer »

ń technicznie jedne z najlepiej złożonych linijek jakie słyszałem. pojebane jest to co ten typ robi, juz dawno powinien robic dziesieciokrotnie wieksze liczby. no i fakt, że sam jest swoim producentem to już w ogóle czapki z głów. w yalp fajnie sie bawi wokalem bardzo. szanuje :bowdown:
taka

MicBar

Post autor: MicBar »

Taka akcja od Ńemego jest grana. Może kogoś zainteresuje: Wbij się na projekt! || Dograj się na „Zatrute Bloki”!
Jedna osoba otrzyma szansę dogrania się na projekt „Zatrute Bloki”! Najbardziej uzdolnionego rapera lub wokalistę wybierze Ńemy – raper i producent, doceniony przez RZA z Wu-Tang Clanu!

Mini-album producencki Ńemego z udziałem gości ukaże się 26 września 2020 roku. Pierwszy singiel promujący to wydawnictwo – „Świt” – jest już dostępny na kanale Asfalt Records.

https://youtu.be/l5i6lNwI4EU

Mail z linkiem do swoich piosenek należy wysłać na adres: [email protected]. Nabór trwa do 22 sierpnia. Selekcji podlegać będą jedynie Ci artyści, którzy dokonają uprzednio dobrowolnej wpłaty na protezę nogi dla Karola w wysokości 44,44 zł: https://tinyurl.com/yyl8qhhm
Awatar użytkownika
Bolo

Post autor: Bolo »

Prawilna akcja a Ńemy zawsze props.
Wygrzeszam Cię, mordzia.
MicBar

Drodzy, wróciłem i nigdzie się stąd nie ruszę - chyba, że niesiony Waszą energią, w kosmos;) ! Dziś dzielę się bardzo osobistą piosenką, będącą efektem wielkich przemian, jakie zachodzą we mnie od niedawna.
Spoiler
Plus
Zbliżający się utwór pt. "Porcelana" redefiniuje moją strategię wokalną, liryczną i aranżacyjną. Dużo zmieniam, ale zachowuję tą samą wrażliwość. Uchodzę za twórcę mocno "poszukującego" jednak tym razem, znalazłem coś, z czym chciałbym się zbratać na dłużej. Po cichu liczę, że i Wy poczujecie podobnie i razem odpalimy ten projekt z kopyta. Bo bez Was to będzie kiszka, a nie przygoda.
Co mnie mocno cieszy, bo wstawiony wyżej utwór bez przesadnie niskiego wokalu i modulowania głosu.
MicBar

Niebawem ujawnimy pierwsze efekty naszych audio-wizualnych spotkań z Sebastian Fabijański. Wybierz ulubiony serwis muzyczny i zapisz się na premierę singla.
Spoiler
Obrazek
Premiera 22.08. Kolabo z cyklu dziwne, ale kibicuję Ńememu, bo mój ulubiony zajawkowicz w Polsce.

Dodano po 6 dniach 19 godzinach 14 minutach 58 sekundach:
MicBar

Ńemy Fabijański, Prykson Fisk — Hedora
Spoiler
Awatar użytkownika
camzat

Post autor: camzat »

Pierwszy raz widzę i słyszę Pryksona ale bydle XD
Brzmi jak Hukos trochę, ogólnie na plus. Dobry wałek
Awatar użytkownika
Bolo

Post autor: Bolo »

troche jak jeżu z flow (i masą), Ńemego jestem fanem, wiem, że to czytasz Marcin pozdro na insta. Dojebany bicior.
Wygrzeszam Cię, mordzia.
Awatar użytkownika
stranger

Post autor: stranger »

Nemy dobry ziomek ale ten kawałek to tragedia. Tekstowo straszna żenada, festiwal przypałowych linijek.
I know you think Obi-Wan gettin' tired now
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
MicBar

Hedora (Prykson x Ńemy) - Benzynowe kałuże
Spoiler
ODPOWIEDZ