Po dobrze przyjętym albumie "Hermes" Kazior powraca z nowym materiałem "DILLZAJNER". Jak sama nazwa wskazuje to styl uliczny oprawiony w bardzo dizajnerski sposób. Wśród gości znajdą się między innymi Bonus RPK, Kaz Bałagane i Malik Montana. O reszcie poinfomrujemy bliżej premiery!!
ja to chyba mam jakiś problem z kaziorem, czasem wydaje mi się, że niektóre traki to poziom beki z lokalnych, a czasem zapierdoli taką zwrotę, że bujam łbem jak pojebany
a ten numer tak po środku, trochę za mało singlowy się wydaje
Takie w miarę to, natomiast niczym wielkim się ten kawałek nie wyróżniał, Kazior ma czasami fajne numery, ale sporo jest też takich, z których niewiele się pamięta.
kshaq pisze: ↑26 paź 2020, 19:53
Jeżeli te kilka straconych lat było potrzebne, żeby młodzi w tym kraju zaczęli walczyć o swoją wolność, to I ain't even mad.
Kazior tak drewniany, że szkoda strzępić ryja. Od początku nie kumałem jego 'fenomenu' - niech zostanie przy byciu hypemanem Majora. Ten typ nie ma nic ciekawego do zaoferowania - gdyby posiedzieć w studio, mam wrażenie, że 90% by tak nawinęło.
błąd w tytule? płyta wyjdzie w 2019?
nie znam drugiego takiego rapera jak bałagan, który potrafi rzucić zajebisty numer (rap najlepszej marki, strzały) i gniotową zwrotkę taką jak w kawałku z kaziorem
Kazior wydaje się być takim typem, który właściwie nawet nie wie co to jest ten maharadża, ale mu się spodobało słowo. Okropne drewno, nie wiem dlaczego ktoś to w ogóle zdecydował się promować.
widzeszalenstwo pisze: ↑06 gru 2019, 12:49
Kazior wydaje się być takim typem, który właściwie nawet nie wie co to jest ten maharadża, ale mu się spodobało słowo. Okropne drewno, nie wiem dlaczego ktoś to w ogóle zdecydował się promować.
Bo pewnie nie wie Sporo to osób ze Szczecina i chyba każdy potwierdzi, że Kazior to pozer, no i miał spine z...kobietą Soboty, bo nie płacił Kubusiowi za studio. Mógłby też Kaziorek napisać jak naćpany latał z nożem na szkole na Podjuchach i dzieciaki straszył wyganiając z miejscówki. O nawijaniu o drogich furach i wożeniu się w drogich markach przy pracy jako pomocnik w pizzerii i dojazdach autobusem nr 61 już ktoś tu kiedyś wspomniał. Bonson nie bez powodu odmówił ci featów mimo, że kiedyś razem mieliście kawałki.