Żel pod prysznic.
Moderator: wrubel
Żel pod prysznic.
Temat jak najbardziej na serio, jakich używacie i jakie polecacie żele pod prysznic?
Re: Żel pod prysznic.
zamowic ci cos z avonu?
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
Axe lubię w chuj
- cloud
- chmura
a z szamponu jakiego korzystacie? czy macie wyjebane i kupujecie adidasa 2in1 i chuj
Tylko żele pod prysznic marki Isana z Rossmanna. Zajebisty skład bez SLS i innych gówien, dostępne zarówno fajne zapachy jak i bezzapachowy, i śmieszna cena rzędu 5 zł.
-
FÜRDIEGANG
żel to Dove Deeply Nourishing z błękitną zatyczką
szampon klasycznie Nivea Hairmilk
szampon klasycznie Nivea Hairmilk
ex-AlmostDivine
Twój chłopak kaloryfer kurwa, a ja se noszę bojler
No bo jem co chcę, a ten głupek liczy kalorie tak jak drobne
By cię wziąć na randkę i zamówić sałatkę
No naprawdę trochę scam, nie?
Twój chłopak kaloryfer kurwa, a ja se noszę bojler
No bo jem co chcę, a ten głupek liczy kalorie tak jak drobne
By cię wziąć na randkę i zamówić sałatkę
No naprawdę trochę scam, nie?
Ten od Ziaji spoko jest.
- formaszczytu
Ziaja ma bardzo chujowe składy, Panowie.
- rakieta_rakieta
rozwiń, bo tu mnie zaciekawiłaś
Je suis Polonaise, so all i need is vodka, i może miłość
Spoiler

+++ świetne tematy ostatnio
- formaszczytu
Po prostu cena jest adekwatna do stosowanych środków. W efekcie można dostać problemów skórnych, potówki to wręcz must have przy Ziajce. Jak ktoś wyżej wspomniał, Isana jest tania i dobra. Mają minimalnie tyle, ile potrzeba. Ja mam od zajebania kosmetyków do stylizacji loków w cenach nawet 3 cyfrowych, a i tak wygrywa z nimi Isana.
exactly
Ziaja odstaje na minus jedynie parabenami. Wszystkie surfaktanty jak u reszty, emulgatory też przeciętne. Natomiast niektóre pozycje są spoko, ta seria Yego nie prezentowała się tak źle z 2 lata temu. Od siebie polecam LPM, którego francuskiej nazwy nie chce mi się tu pisać. Porządne składy, zredukowane konserwanty, świetnie dobrane kompozycje zapachowe. Z mainstreamowych żeli zdecydowanie te.
- rozklad_gaussa
axe kozackie zapaszki ma oraz opakowanei na propsie bo mialem kilka zeli co mi sie w torbie otwieraly i caly sprzet sportowy ujebany zelem czego nie polecam
co do wlosow to jak sie myje na chacie to schaume stosuje taka niebieska z ekstraktem chmielu chyba, fajne
co do wlosow to jak sie myje na chacie to schaume stosuje taka niebieska z ekstraktem chmielu chyba, fajne
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
- formaszczytu
+1 też używam LPM. CytrusowySidd pisze:Ziaja odstaje na minus jedynie parabenami. Wszystkie surfaktanty jak u reszty, emulgatory też przeciętne. Natomiast niektóre pozycje są spoko, ta seria Yego nie prezentowała się tak źle z 2 lata temu. Od siebie polecam LPM, którego francuskiej nazwy nie chce mi się tu pisać. Porządne składy, zredukowane konserwanty, świetnie dobrane kompozycje zapachowe. Z mainstreamowych żeli zdecydowanie te.
Co do szamponów to polecam zainteresować się tematem slsów, bo niektórzy (zależnie od typu włosa) mogą skończyć z kurewnym łupieżem. A wtedy uratuje już tylko dziegieć brzozowy który niemiłosiernie kurwi.
W ogóle polecam szampony niemedyczne przeciwłupieżowe jeśli ma się problemy z przetłuszczaniem głowy, kiedyś mi to dokuczało i tonizujące mycie takim szamponem to sztos. Teraz jestem łysy z wyboru, więc nie mam już w ogóle takich kłopotów, ale jeśli komuś pomady zwiększają tłustość, to polecam.
od jakiegoś czasu ziaja kaszmirowa, super zapach, ale planuję zamówić sobie przez internet coś typowo włoskiego, ale jeszcze nie mam rozeznania
Robert Lewandowski pisze:Dobra, puściliście już swoje numery, a teraz wjeżdża ZBUKU
Polecam Mydła z Czterech Szpaków albo z Męskiej Wyspy, duży wybór zapachów, fajny prosty skład.
https://meskawyspa.pl/pl/c/Mydla-do-ciala/60
https://4szpaki.pl/mydla
https://meskawyspa.pl/pl/c/Mydla-do-ciala/60
https://4szpaki.pl/mydla