ale sie chlop zmienil na przestrzeni lat, a pamietam jeszcze takiego gowniaka z grzywka co jezdzil w Kanadzie na desce i to filmowal
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
co za gówno najgorsze ten numer wyżej Spoiler
dawaj Biebz wreszcie kurwa coś konkretnego i artystycznego, a nie takie lelum polelum pioseneczki
chociaż niczego innego się nie spodziewam
Jestem jebanym hipsterem muzycznym i nikt mi nigdy nie wierzy jak mowie, ze lubie pare piosenek Biebera, w sumie sam sie z siebie śmieję, ze mi się to podoba
Bunnymen77 pisze: ↑04 lis 2019, 13:24
Jestem jebanym hipsterem muzycznym i nikt mi nigdy nie wierzy jak mowie, ze lubie pare piosenek Biebera, w sumie sam sie z siebie śmieję, ze mi się to podoba
przecież nie ma nic przypałowego w słuchaniu go,np ta piosenka to banger w chuj
Szczerze to jakby tak zapomnieć Angielskiego i nie rozumieć przez to tekstów to spoko są te jego dwie ostatnie solówki nawet żeby tak posłuchać bez tekstu. Z refrenów go nie kojarze bo nie słucham radiowej muzyki
Singiel ma dla mnie przewidywalne brzmienie, żadnej rewolucji jak na razie w głowie Biebera nie widze. Czyli dalej klimaty do pożygu cukierkowe i bardziej "pod nastolatki". Mi się nie podoba to w ogóle.
chyba w końcu można go definitywnie skreślić bo nie zapowiada się żeby miał wyjść ze strefy komfortu
ten singiel jest gorszy nawet niż baby baby oo baby