na poprzednim forumku to ja założyłem temat o nim, ale przestałem śledzić dobre 2 lata temu
czy wydał on coś przełomowego przez ten czas? czy dalej stoi w miejscu
Jestem zjebany i nie przesłuchałem bo okładka jest zbyt podobna to pierwszego surrenderdorothy i nie ogarnąłem że nowy projekt
A pierwsze surrenderdorothy w tym tygodniu 5 lat btw
6
lygrys pisze: ↑04 lis 2023, 14:29zawszę piszę tak by nie było przypału.
Cracker i Garbage najlepsze co ten białas wydał, jak ktoś nie zna bonsa to niech obada te 2 tejpy bo reszta niewarta świeczki, choć zdarzają się czasem perełki
Haczapurjan pisze: ↑07 kwie 2026, 17:31
Wpuścić Iranki i Koreanki. Kim są, ustali się później
baqlashan pisze: ↑23 kwie 2019, 3:44
Cracker i [s]Garbage[/s] Scumbag najlepsze co ten białas wydał, jak ktoś nie zna bonsa to niech obada te 2 tejpy bo reszta niewarta świeczki, choć zdarzają się czasem perełki
Poprawiłem i podpisuje się pod resztą. No może warto jeszcze sprawdzić jego wspólny materiał z X. Wulfem
Pamiętam, że jarali się tym ludzie na pewnym forumku z gierki. Przesłuchałem, fajnie chwytało ucho kilka numerów jednak na dłuższą metę nie przycią to mnie.
Buntownik to najdoskonalsza forma człowieka. Odrzuca konformizm na rzecz indywidualizmu nie będąc atencyjnym hipsterem, ale rewolucjonistą.
>>> wbita https://www.youtube.com/user/ComeoutTV <<<
nbie slucham współczesnego z-hh za bardzo może oprócz Bonesa, bo white boy naprawde ostatnio gra mi w serduszku, szczegolnie ten traczek Bones - PrecipitationSpoiler
Used to be hopeless
Some days, still feel like it
But truth be told, if life is a party I'm just arrivingSpoiler