Wynalazki homebrew

Dyskusje na temat ulubionych gier użytkowników. Planszówki? Playstation czy Xbox?

Moderator: con shonery

gagugi

Wynalazki homebrew

Post autor: gagugi »

Temat zakładam po to, żebyście wyklejali tutaj rzeczy związane z homebrew na różne konsole. Może to być coś o hakowaniu sprzętu, mogą być gry tworzone przez fanów po latach od zakończenia wsparcia oficjalnego, mogą to być fanowskie porty gier.

Dziś na przykład udało mi się znaleźć film z footage z fanowskiego portu Need for Speed Unerground 2 z Ps2 na PSP!!! Nie wiem jak Wy, ale ja się jaram, że zagram w to na PSP. W sumie to jak dziecko się jaram. Gra chodzi w więcej niż 30 klatek, przynajmniej na zamkniętym wyścigu. Ktokolwiek zrobił ten port, zrobił mi dzień. Pewnie jeszcze trochę czasu minie zanim wypuszczą ISO, ale to chyba dość duże wydarzenie dla fanów gry i PSP. Jeszcze jakby zaimplementowali Net Play, to już w ogóle będzie bajka.

Teraz pytanie do znawców homebrew na Ps2. Czy jest opcja włączenia Tony Hawk 3 ze swoim soundtrackiem? Synowi ta gra się podoba i wpadł mi do głowy pomysł... no kurwa, jeszcze nigdy nie grałem w THPS do Smerfnych Hitów :rotfl:
Jakie życie, taki foruming

Specjalnie napisałem post z błędami, żeby sprawdzić, czy jesteś grammar nazi
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Re: Wynalazki homebrew

Post autor: marmolad_k2 »

Ja ostatnio grałem w Minecrafta, Mario 64 i Mario Karta 64 na PS2, wszystkie to naprawdę świetne porty.
saturn pisze: ↑10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
Obrazek
gagugi

Post autor: gagugi »

Kiedyś się pytało does it run doom? Teraz się pyta does it run minecraft.

Masz jakieś filmy o tych portach?
Jakie życie, taki foruming

Specjalnie napisałem post z błędami, żeby sprawdzić, czy jesteś grammar nazi
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Post autor: marmolad_k2 »

saturn pisze: ↑10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
Obrazek
ODPOWIEDZ