Najwięksi ruchacze w polskim rapie
Najwięksi ruchacze w polskim rapie
Po rozkminkach w temacie Mesa, stwierdziłem że jest potrzebny osobny temat. Kto wg was jest największym ruchaczem w PL rap grze ? wiadomo, niektórzy ruchali kiedyś więcej, teraz mniej, dochodzą też ciągle nowi gracze, dlatego dawajcie zarówno typy ruchaczy w stanie spoczynku, jak i tych aktualnie aktywnych. Liczy się też jakość , nie ilość, więc można dawać raperów, którzy mieli najlepsze dupy.
1 - mój typ do miana króla ruchaczy, to oczywiście Sentino - latynoskie korzenie, bogate gangsterskie życie, znajomość kilku języków oraz częste podróże w różnych zakątkach świata, sprawia , że mamy do czynienia z ruchaczem międzynarodowym, podejrzewam , że Seba oprócz tego , że wyruchal z dihem pół Warszawy, to wydupczyl też wszystkie rasy i grupy etniczne, na czele z Eskimosami. Obecnie przez bebzol wyjebany jak sputnik, rucha pewnie mniej, ale na pewno cały czas rucha.
2 - drugi mój typ to sokół, może nie ruchał tak dużo, za to ruchał jakościowo. Wojtek widać ma sprecyzowany gust i wszystkie jego dupy charakteryzowało to samo - typ szczupłej, wysokiej modelki . Wg naukowców to właśnie chude robią najlepiej pałę. Czym Wojtas przyciągał te wszystkie Maniury ? No na pewno nie swoimi radarami, mimo tego, że wygląd sokoła daleko odbiega od hollywoodzkich standardów, sokół wyrywał dupy w iście hollywoodzkim stylu, pomagał oczywiście glos nocnego narratora, charyzma i warszawski sznyt chłopaka z miasta
1 - mój typ do miana króla ruchaczy, to oczywiście Sentino - latynoskie korzenie, bogate gangsterskie życie, znajomość kilku języków oraz częste podróże w różnych zakątkach świata, sprawia , że mamy do czynienia z ruchaczem międzynarodowym, podejrzewam , że Seba oprócz tego , że wyruchal z dihem pół Warszawy, to wydupczyl też wszystkie rasy i grupy etniczne, na czele z Eskimosami. Obecnie przez bebzol wyjebany jak sputnik, rucha pewnie mniej, ale na pewno cały czas rucha.
2 - drugi mój typ to sokół, może nie ruchał tak dużo, za to ruchał jakościowo. Wojtek widać ma sprecyzowany gust i wszystkie jego dupy charakteryzowało to samo - typ szczupłej, wysokiej modelki . Wg naukowców to właśnie chude robią najlepiej pałę. Czym Wojtas przyciągał te wszystkie Maniury ? No na pewno nie swoimi radarami, mimo tego, że wygląd sokoła daleko odbiega od hollywoodzkich standardów, sokół wyrywał dupy w iście hollywoodzkim stylu, pomagał oczywiście glos nocnego narratora, charyzma i warszawski sznyt chłopaka z miasta
- marmolad_k2
Re: Najwięksi ruchacze w polskim rapie
Najwięcej rucha Quebonafide, w samym 2025 roku kilka milionów fanówi i fanek.
najwięcej naruchał sentino, zdziwiłbym się gdyby było inaczej
Mam w domu szafkę, w której trzymam
Wszystkie dostępne dzieła Lenina
Wszystkie dostępne dzieła Lenina
- nobezprzesady
Tylko Eldo, każda inna odpowiedź to głos oddany na symulację i matrix.
- Cz4rny1337
- Moderator
Oyche Doniz nie ma czasu szukać baby, bo za dużo rucha
Z dostępnych opcji głos poszedł na Pana Yapę
Z dostępnych opcji głos poszedł na Pana Yapę
I rot in this dread, my only world's the one in my head
I hate psychotherapists, I walk amongst walking dead

I hate psychotherapists, I walk amongst walking dead
Spoiler

- igorzastyy
Jeśli chodzi o jakość no to wygrywa zdecydowanie raper Eldo, natomiast ilość? Tede musiał w pierwszych latach solowej kariery jebać na potęgę, ale chyba średnio, bo Borixon musiał poprawiać.
Quebo miał związki, dużo podróżował, więc sporo czasu stracił na jakieś spacery po lokalnych targowiskach i slumsach, zamiast pierdolić. Nie ma Diho, a jego bym rozważał.
Peja też pewnie tam po koksie z wódą nie jedną penerę doprowadził do ekstazy, ale jakość? No właśnie.
Daję głos na Sokoła. Jakieś modelki u jego boku, a jak nie modelki to dziewczyny o podobnej aparycji. Niech będzie on zatem.
Quebo miał związki, dużo podróżował, więc sporo czasu stracił na jakieś spacery po lokalnych targowiskach i slumsach, zamiast pierdolić. Nie ma Diho, a jego bym rozważał.
Peja też pewnie tam po koksie z wódą nie jedną penerę doprowadził do ekstazy, ale jakość? No właśnie.
Daję głos na Sokoła. Jakieś modelki u jego boku, a jak nie modelki to dziewczyny o podobnej aparycji. Niech będzie on zatem.
Bałagane być może jest wysoko, w końcu sztuki go kochają i to chyba ze wszystkich klimatów
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
obecnie kazda mloda polska raperka musi oddac sie dla malik montana jest to swoista inicjacja przed zostaniem baddie
moj glos idzie na kozoduja w takim razie
pozdro!
moj glos idzie na kozoduja w takim razie
pozdro!
young leosia w swojej baddie era
Tymon - płyta wydana jako Świntuch zobowiązuje.
Gospel - przyczajony ruchacz, ukryty łamacz serc. Jest typ kobiet gustujących w śmieszkach-żartownisiach
Łona - stawiam, że miał sporo friends with benefits, też żartowniś, ale twardo stąpający po ziemi
Małpa - musiał wyrywać na wrażliwca
Czy chude robią najlepiej bj, to bym polemizował. Raz mi chuda robiła, to sprawiała wrażenie, że nie wie co robi. Innym razem robiła z kategorii "kilka kilogramów za dużo", z kolczykiem w języku, to była na tyle sprawna, że cała procedura trwała 15 sekund. To chyba ten kolczyk.
Gospel - przyczajony ruchacz, ukryty łamacz serc. Jest typ kobiet gustujących w śmieszkach-żartownisiach
Łona - stawiam, że miał sporo friends with benefits, też żartowniś, ale twardo stąpający po ziemi
Małpa - musiał wyrywać na wrażliwca
Czy chude robią najlepiej bj, to bym polemizował. Raz mi chuda robiła, to sprawiała wrażenie, że nie wie co robi. Innym razem robiła z kategorii "kilka kilogramów za dużo", z kolczykiem w języku, to była na tyle sprawna, że cała procedura trwała 15 sekund. To chyba ten kolczyk.
- marmolad_k2
Sitek mógł dużo ruchać przez te swoje pięć minut kariery
- gods bidness
Najwięcej ruchają Mes i Malik Montana. Ich wyczyny w tej kwestii są wręcz LEGENDARNE, a po wszystkich żeńskich stancjach, akademikach i internatach w Polsce krążą pikantne historie ich podobojów oraz niegrzeczne fantazje dziewcząt o pąsowych policzkach.

- igorzastyy
Brakuje chyba jeszcze tylko tematu, który raper dysponuje najdłuższą harmonijką
Glos na Mesa, nawet jak nie rucha najwiecej to sprawia takie wrażenie i ja mu wierze
-
WesolyJozek
Ten chlop z forum co mi tłumaczyl ile to nie rucha i co się chcial bic