Mouse P.I. For Hire
Moderator: con shonery
Mouse P.I. For Hire
Re: Mouse P.I. For Hire
wersja dla kolekcjonerzy (Mouseburg Edition) wyborna i jest dostepna w przyzwoitej cenie, ale termin dostawy dopiero w lipcu. W ogole gra wyglada dojebanie jak na boomer shooter i zbiera dosyc pozytywne recenzje na necie. Zamowie sobie blizej premiery fizyczna wersje (PS5).
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
- Rozpierdalator
Ja również czekam na Fizyka na NS2 w lipcu
- genocidegeneral
"CO?!" mówię do niego, a on do mnie "Że tego, rozumiesz, bo tutaj"

No właśnie IGN to pierdolnięty z tą recką. Normalny poziom trudności za łatwy, lipna gra. Jebać ich, zazdrośnicy.
Propsy dla twórców, lubię takie klimaty, na dodatek polskie studio. Pograłbym, ale nie mam na czym.
Propsy dla twórców, lubię takie klimaty, na dodatek polskie studio. Pograłbym, ale nie mam na czym.
Ile ta gra zajmuje w wersji cyfrowej?
Aż mi się przypomniało
Stupid poor people, stupid poor people
I've got more money than you
They can't even afford food!
I've got more money than you
They can't even afford food!
- Rozpierdalator
Została mi ostatnia chyba misja to się wypowiem krótko
Fajna gra ale naprawde trzeba lubić boomer shootery bo praktycznie nic się tu nie robi poza strzelaniem. Ja akurat lubię i strzela się zajebiście więc mi się podobało i się nie nudziłem + fajne są projekty poziomów, zróżnicowane, jest też trochę platformowania. Taki DOOM tylko nie trzeba aż tak wachlować brońmi. Fabuła taka se ale dialogi śmieszne.
Graficznie na NS2 trochę nie dojeżdża, to co jest w 2D wygląda elegancko, to co w 3D gorzej. Czerń i biel nie przeszkadza bo tak jest to zrobione, że to co jest ważne wyróżnia się na ekranie.
Ogunie jak ktoś lubi postrzelać to brać, ja bym drugi raz wziął bo to też nie była cena za grę AAA i chętnie bym zobaczył drugą część kiedyś
Fajna gra ale naprawde trzeba lubić boomer shootery bo praktycznie nic się tu nie robi poza strzelaniem. Ja akurat lubię i strzela się zajebiście więc mi się podobało i się nie nudziłem + fajne są projekty poziomów, zróżnicowane, jest też trochę platformowania. Taki DOOM tylko nie trzeba aż tak wachlować brońmi. Fabuła taka se ale dialogi śmieszne.
Graficznie na NS2 trochę nie dojeżdża, to co jest w 2D wygląda elegancko, to co w 3D gorzej. Czerń i biel nie przeszkadza bo tak jest to zrobione, że to co jest ważne wyróżnia się na ekranie.
Ogunie jak ktoś lubi postrzelać to brać, ja bym drugi raz wziął bo to też nie była cena za grę AAA i chętnie bym zobaczył drugą część kiedyś
Ostatnio zmieniony 25 sie 2026, 18:46 przez Rozpierdalator, łącznie zmieniany 1 raz.
zapewne pisał na telefonie i autokorekta poprawiła „śmieszne” na „snieznem”, jesteś aż taki kurwa głupi?
EKSTRAKLASA PROGNOZY 26/27
Grand Theft Auto VI (GTA 6) is officialy scheduled to release worldwide on November 19, 2026, for PlayStation 5 and Xbox Series X/S.
Grand Theft Auto VI (GTA 6) is officialy scheduled to release worldwide on November 19, 2026, for PlayStation 5 and Xbox Series X/S.
Spoiler

- Rozpierdalator
Tak jak pan cloud powiedział, chiński telefon niestety nie podołał. Poprawie
Mimo wszystko dziękuję użytnikowi 2rzyn za przeczytanie posta, to miłe
Mimo wszystko dziękuję użytnikowi 2rzyn za przeczytanie posta, to miłe
Płatne DLC #1 w 4 kwartale tego roku. Pewnie wydadzą kilka i za jakieś 2 lata puszczą Complete Edition na fizykach.Rozpierdalator pisze: ↑25 sie 2026, 16:15Ogunie jak ktoś lubi postrzelać to brać, ja bym drugi raz wziął bo to też nie była cena za grę AAA i chętnie bym zobaczył drugą część kiedyś
Lord Acton (1834-1902): "All power tends to corrupt and absolute power corrupts absolutely."
Luke Cage: "Shit happens. Every day, in every city, on every corner. Shit muthaf**kin' happens. And it can happen to you."
Luke Cage: "Shit happens. Every day, in every city, on every corner. Shit muthaf**kin' happens. And it can happen to you."
- Rozpierdalator
O to nie wiedziałem, zagram pewnie
Po 8 godzinach jestem wymęczony tą grą
Pamietaj cymbalisto ze z kazdym dniem pojawiaja sie jakies nowe cudaczne slowa w slangu ludzi ktorzy nasluchali sie kutolgi czy innego pokemona wiec czasem lepiej dopytac.
A mysza piekne animacje ma, cos jak cuphead ale wyglada to troche monotonnie