Szukam utwór ale nie pamietam wykonawcy.
-
Kaliber 44
Szukam utwór ale nie pamietam wykonawcy.
Szukam Wykonawcay hip hop z roku tak pomiedzy 2001-2004 . Pamietam ze na poczatku teledysku szedł sobie młody ziomek skejcik ktory słuchał muzy z discmana na słuchawkach i podszedło do niego dwoch dresików i powiedziało jakos tak” pokaż co tam masz” zdjeli mu słuchawaki z uszu i przyłożywszy sobie do ucha i mowi” ooo hip hopi słuchasz” i zajebali mu discmana .
Czy ktos moze kojarzy ten teledysk, i zna wykonawce. Nigdzie tego znalesc nie moge? Dajcie znac jak uda wam sie cos znalesć lub przypomnieć? Teledysk chyba był czarno biały.
Czy ktos moze kojarzy ten teledysk, i zna wykonawce. Nigdzie tego znalesc nie moge? Dajcie znac jak uda wam sie cos znalesć lub przypomnieć? Teledysk chyba był czarno biały.
Re: Szukam utwór ale nie pamietam wykonawcy.
przegrałem swoje życie..
#stopNFZ
Polscy lekarze najgorsi w Europie?
#stopNFZ
Polscy lekarze najgorsi w Europie?
- marmolad_k2
Props dla @saturn ze skojarzył 
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
- gods bidness
Obejrzałem całe, discman przechodzi z rąk do rąk, kochani.
-
starydobryhiphop
Nie wiem czy mogę tutaj zapytać ale ja z kolei szukam utworu w którym refren szedł
"Mój swiat który światem już nie będzie,
mój świat a w nim tempo silniejsze"
jakoś tak. I maczał w nim palce chyba Krzyhu (?) i producent/mc, który niestety z 15 lat temu zmarł nagle tragicznie (jeśli dobrze kojarzę wskoczył do wody niefortunnie czy coś takiego). Nie było chyba do tego klipu (a przynajmniej ja nie znam). Ktoś coś?
"Mój swiat który światem już nie będzie,
mój świat a w nim tempo silniejsze"
jakoś tak. I maczał w nim palce chyba Krzyhu (?) i producent/mc, który niestety z 15 lat temu zmarł nagle tragicznie (jeśli dobrze kojarzę wskoczył do wody niefortunnie czy coś takiego). Nie było chyba do tego klipu (a przynajmniej ja nie znam). Ktoś coś?
-
Kaliber 44
Saturn ! Kłaniam sie i masz u mnie szaczun dzielni ! Szukałem tego kawała dosyc długo. Mineło dwadziesica pare lat ale jakos mi utkwił w głowie ten teledysk. Pozdrawiam.
-
LucjanKozloski
Siema od wielu lat poszukuje nazwy kawałka którego pamiętam tylko refren. Chodzi mi to mo po głowie już z 10 lat. Przeszukałem cały internet, ale po refrenie nie idzie go odnaleźć. Refren leciał tak
Popłynę na dalekie wody, albo się utopię, Rozumiesz? albo się utopię, daj mi się wychować nie chce biedy skrobać, Rozumiesz nie chce biedy skrobać = Czy ktoś kojarzy ten kawałek? Kurwa no muszę mieć ten tytuł pomóżcie
Popłynę na dalekie wody, albo się utopię, Rozumiesz? albo się utopię, daj mi się wychować nie chce biedy skrobać, Rozumiesz nie chce biedy skrobać = Czy ktoś kojarzy ten kawałek? Kurwa no muszę mieć ten tytuł pomóżcie
-
starydobryhiphop
Z chęcią bym pomógł ale pierwsze słyszę