Tak jak pan @marmolad_k2 powiedział, a poza tym zabranie takich opcji jak remis oraz przegrana obopólna to jawna manipulacja żeby optycznie powiększyć 11% głosów na mesa z poprzedniej ankiety sprzed nocnego rajdu multikow dwarzyna.
Z informacji od moderacji wszystkie logowania i głosy na mesa były z jednego telefonu xiaomi redmi wiec każdy świadomy słuchacz dawno wie jak jest
Jedzenie kebabów i słuchanie chujowego rapu
Tak wygląda życie wielu polaków
Rozumiem, że skoro jest to ostateczne rozwiązanie, to temat z beefem możemy zamknąć?
pardon pisze: ↑10 lis 2023, 12:06
nie umiem slowo daje nie umiem juz czytac dluzszych postow saturna i lygrysa bez uczucia ze oni nie marnuja swojego zycia, ale zatruwaja tez nasze mimowolnie pchajac do glow ich chore urojenia
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Yeeah)
Kochanie ruszaj się, ruchaj się
Uwielbiam jak obciągasz mi kutasa
Mam dzisiaj ochotę na anal
Jak będziesz chciała zapodam ci pissing
Zerżnę cię w dupę, potem nasikam ci na twarz
Kochanie poczuj tą rozkosz
Kochanie czuje się bosko, w twoim towarzystwie
Dzisiaj wyliżę ci pizdę
Potem wyliżę ci dupkę (dupkę)
Naślinię ci kakaowe oko
Zajebię z twojego dupala kreskę koksu (KOKSU) w nos
Jak Wilk z Wall street wyląduje helikopterem w basenie
Z tobą jebanie jest jak marzenie
Ja i ty w apartamencie
Gorąco teraz w (będzie) łóżku będzie
Będę ruchał cię do piątej rano
Potem pojadę do ciebie i znowu cie wyrucham
Ty mi powiesz że masz dwoje dzieci
Ja i ty cztery kąty, rucham cie w cztery litery
Pluje ci w pysk - ty lubisz takie numery
Nie boisz się wenery, ale trzeba uważać kochanie na kiłę i chlamydię
Znowu razem mamy bibę
Znowu mamy bibę w klubie o chuj ci chodzi nie trybię
Kłócisz się od rana, chyba nie zostałaś dawno wyjebana (EEY) w kakaowe oko
(Yeeaa)
Jedzenie kebabów i słuchanie chujowego rapu
Tak wygląda życie wielu polaków
3 posty wyżej najbystrzejszy kibic Jacka
samo używanie "tournament winner" już świadczy o tym kto wygrał JEŚLI JUŻ TO CYTUJESZ IDZIE ZGODNIE Z INTENCJĄ
pozdrawiam wszystkich sympatycznych ludzi
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
nie ja w każdym temacie wpierdalam posty o tym jaki Mes jest chujowy albo wieśniackie kawałki nagrał, albo że walił konia u terapeuty, zluzuj tam albo choć pomaluj mój świat (byle nie na żółto i na niebiesko, bo zaczną od banderowców wyzywać)
Dodano po 4 minutach 16 sekundach:
btw do założyciela tematu: mogłeś napisać na odwrót (w sensie Tede - Mes, wtedy by się rymowało i temat byłby 100% rapowy)