Naprawic cytowanie z oznaczeniem
Moderator: Moderatorzy
Naprawic cytowanie z oznaczeniem
Moznaby jakos zrobic tak ze jak cytujesz jakas wiadomosc gdzie ktos kogos cytuje uzywajac znaczka @ to w polu cytatu od razu zmienia sie to na \[mention\] i zeby nie pojawiala sie ta lista z nazwami uzytkownikow w miejscu gdzie chcemy dodac nasz kolentarz do cytatu? Bo to denerwuje lekko tbh
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
Re: Naprawic cytowanie z oznaczeniem
Odpisalem pozdro arcior
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
P60twierdzam że może wkurwiać, jako rozwiązanie-pro tip na już podpowiem tylko, że usuwacie wtedy backspacem znak @ i lista nicków was już nie ściga
Większość pewnie wie, ale może komuś pomoże jak ostatnio z tymi nieprzeczytanymi
Większość pewnie wie, ale może komuś pomoże jak ostatnio z tymi nieprzeczytanymi
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Dobry protip, ja przewaznie po prostu wracam kursorem na ksywke i daje enter zeby nawet ladnie wyszlo w cytowanym poscie zeby czerwone podkreslenie nicku pozostalo ale to juz klikniecie wiecej jest niz twoje rozwiazanie