Propozycja niezamykania tematów jak Tede Mes
Moderator: Moderatorzy
-
Bizon Twoja Strata
Propozycja niezamykania tematów jak Tede Mes
dopóki wymienieni starcy nadal żyją. Mes dziś w nocy wydaje dissa na zmarłego chłopaka Wdowy, Tede smaży DJ Buhha. A tu jakiś dzięcioł zamyka wątek. To jak ich zabić, żywcem pochować. Nie godzi się
Re: Propozycja niezamykania tematów jak Tede Mes
mają swoje osobne tematy w sumie
-
Bizon Twoja Strata
Tlen i wodór również, co nie przeszkadza nam cieszyć się cudownym ustrojstwem jakim jest woda.
Jestem ZA!
Obaj zaczynają się już uruchamiać przed premierami.
Został tydzień, trochę późno na zamykanie tematu w takiej sytuacji.

Obaj zaczynają się już uruchamiać przed premierami.
Został tydzień, trochę późno na zamykanie tematu w takiej sytuacji.

Ostatnio zmieniony 17 paź 2025, 2:41 przez PITI, łącznie zmieniany 1 raz.
Siły przyrody w służbie człowieka
Wolność dla tematu !
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Dodano po 1 minucie 15 sekundach:
jw
Poza tym skoro moderatorzy tego działu nie zdecydowali żeby temat zamknąć, to czemu mod offtopu stworzył ankietę w offtopie (w której mogli głosować ludzie którzy nawet do działu PLHH nie zaglądają albo robią to raz na ruski rok) i na jej podstawie zdecydował żeby zamknąć temat?
FREE [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
Niby demokracja, ale to wciąż 53 osoby niewiadomego pochodzenia.Burak pisze: ↑17 paź 2025, 6:09 Poza tym skoro moderatorzy tego działu nie zdecydowali żeby temat zamknąć, to czemu mod offtopu stworzył ankietę w offtopie (w której mogli głosować ludzie którzy nawet do działu PLHH nie zaglądają albo robią to raz na ruski rok) i na jej podstawie zdecydował żeby zamknąć temat?
Siły przyrody w służbie człowieka
- marmolad_k2
Zamknęli ikoniczny temat, żywa legendę, odrodziciela forum 
tłumacz się @gogi
ja zamknąłem jakby co, powody proste: temat już nic nie wnosi, w temacie beefu nic się nie dzieje, od jakiegoś czasu coraz mniej dyskusji. Użytkownicy zgłaszali posty jako spam - moim zdaniem całkiem słusznie, ale skoro od początku nie warnowaliśmy za to w tym temacie, to bezsensowne byłoby rozpoczęcie tam kadłubowania na 712 stronie tematu
zgadzam się z tym, że zamknęliśmy tak ze 200 stron za późno, ale trudno wyczuć ten odpowiedni moment
jak coś się będzie działo, to otworzymy, a postować dalej możecie w tematach o obu raperach albo w rapowym offtopiku
ja zamknąłem jakby co, powody proste: temat już nic nie wnosi, w temacie beefu nic się nie dzieje, od jakiegoś czasu coraz mniej dyskusji. Użytkownicy zgłaszali posty jako spam - moim zdaniem całkiem słusznie, ale skoro od początku nie warnowaliśmy za to w tym temacie, to bezsensowne byłoby rozpoczęcie tam kadłubowania na 712 stronie tematu
zgadzam się z tym, że zamknęliśmy tak ze 200 stron za późno, ale trudno wyczuć ten odpowiedni moment
jak coś się będzie działo, to otworzymy, a postować dalej możecie w tematach o obu raperach albo w rapowym offtopiku
Bardzo dobra decyzja props
W sumie to @Jose wyczerpał temat, ja mogę tylko dodać, że dyskusja o zamknięciu nie toczyła się od wczoraj czy od wrzucenia ankiety.
A ponieważ to ikoniczny temat, żywa legenda, odrodziciel forum, to nie wypada, by rozmieniał się na drobne.
- marmolad_k2
Serce me bolesne 
Czy można prosić o podesłanie przykładowych postów zgłaszanych jako spam? Jeżeli chodzi o te posty wygenerowane przez AI to jak najbardziej można je było wypierdolić, Ale zamykać cały temat od razu?
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
Jakie są korzyści z zamknięcia tematu?
umysłowe dla czytających
Userzy którzy nie śledzą wątku na bieżąco nie będą musieli się przekopywać przez dziesiątki stron DYSKUSJI na FORUM DYSKUSYJNYM. Czy to jest powód żeby zamykać temat? Brr nie wiem
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
Ale po co się przez nie przekopywać? Wystarczy wejść jak wydarzy się coś dlań interesującego a resztę olać
No jak kogoś nie interesuje to może nie czytać, ale widocznie niektórym nie pasuje że dyskutujemy w temacie beefu na temat beefu (i postaci drugoplanowych)
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111