Czy lubisz hejtować? (ANKIETA)
Czy lubisz hejtować? (ANKIETA)
Ja lubię, lubię spropsować gorące gówno ale częściej cisnę po rzeczach które mi się nie podobają, trza ino uważać bo potem raperzy piszą pancze na hejterów z forum i można oberwać z lirycznego glocka pow
Popi.jaku
Re: Czy lubisz hejtować? (ANKIETA)
Popi rozróżniamy hejt dla hejtu ( chujowe nie słuchałem) od negatywnej subiektywnej oceny okraszonej jakimiś wysublimowanymi określeniami ( gówno obsrane)
Ostatnio zmieniony 04 paź 2025, 8:16 przez Megidox, łącznie zmieniany 1 raz.
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Hejtowanie autystów takich jak Quebonafide czy obecny Problem to nie tylko przyjemność ale i obowiązek
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
Hejtowanie rąk nie brudzi
problem nigdy nie dorówna quebie pod względem bezczelności, a queba nigdy nie dorówna problemowi pod względem muzycznym
- marmolad_k2
To powinni nagrać coś razem.
nie chce ale musze
I wydać to na limitowanym cylindrze woskowym, obiecać że nigdy nie będzie dotłoku ani cyfrowego wydania, niektórzy co bardziej chorzy fani kupiliby specjalnie fonograf żeby posłuchać nowego dzieła swoich ulubionych autystów
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
Poprawna forma brzmi "heatować"
Brazilian rush hour commuters
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
- JESTEM_HIPHOPEM
NA TYM OPIERA SIĘ MOJA KARIERA RAPERA
przegrałem swoje życie..
#stopNFZ
Polscy lekarze najgorsi w Europie?
#stopNFZ
Polscy lekarze najgorsi w Europie?
- francocarlos
jebac was hejterzy, tiger dawno was wyjasnil
Spoiler
Nie, szkoda mi czasu.
- yungXpaproch
wyświetliło się forum hejterow
też oczywiście zaznaczyłem w ankiecie opcję numer jeden
nic tak nie poprawia dnia jak soczyste “chujowe, nie słuchałem” pod jakąś chujnią
też oczywiście zaznaczyłem w ankiecie opcję numer jeden
nic tak nie poprawia dnia jak soczyste “chujowe, nie słuchałem” pod jakąś chujnią
Ja nie lubie hejtowac bo mam wrazenie ze to wylewanie swoich negatywnych emocji na bogu ducha winnych ludzi, a z tej perspektywy trzeba przyznac ze to zachowanie niegodne czlowieka z rigczem. Ofc zeby ktos nieogarniety zaraz nie napisal "aLe Co tO jUz NiE mOzNa pOwiEdZieC zE sIE CoS nIe PodOba aLbO zE cOs mA SlAbE sTroNy???" to ofc rozrozniamy czasami cienka granice miedzy hejtem a konstruktywna krytyka i ta druga jest ofc bardzo pozytywnym zjawiskiem. A co wedlug mnie rozroznia jedno od drugiego? To zauwazenie i szczere przyznanie ze cos ma swoje dobre strony i wymienienie chociaz jednej, wtedy juz bez zawachania bronislaw daje roast pass dla autora opinii
Ofc odpowiadam na drugi argument spryciarzy ktorzy koniec koncow nie sa az tacy sprytni, ktorzy by powiedzieli "no ale co jak cos jest totalnie chujowe i nie ma zadnego dobrego punktu?" bo odpowiedz jest na to prosta i ewidentna: wszystko (oczywiscie dyskutujemy o sztuce przypominam bo juz widze te argumenty z jakimis gwaltami albo innymi podobnymi) ma jakies pozytywy i jak ich nie widzisz no to znaczy ze cos ci umknelo, ale na szczescie mozesz sie jeszcze zastanowic nad soba i np bedac w takiej sytuacji ze nie widzisz pozytywow miec taki safety check swojej opinii i wtedy samemy sobie zdac sprawe ze cos ci umknelo i przemyslec sprawe drugi raz, imo bardzo dobry zwyczaj takie podwazanie wlasnych opinii, sporo mozemy sie dzieki temu nauczyc i polecam ten styl zycia
Dodano po 2 minutach 16 sekundach:
ehhhh znowu wyszedl runkowy post (to mogloby wejsc do slizgawkowego slownika tak jak np porcje jak dla nicka btw) ale powiem szczerze ze mi sie tez nie chce tego drugi raz przeczytac zeby zrobic jakis tl;dr, musicie mi wybaczyc
Dodano po 5 minutach 37 sekundach:
aha znowu chujowe opcje w ankiecie ja bym chcial moc zaglosowac na "nie lubie hejterow, czasami mi ich zal, a czasami ich lubie i mnie smiesza" a nie jakas pogarda dla podludzi (oho podoba mi sie taki zwrot w tym zdaniu, teraz nie wiadomo czy jestem hipokryta i sam sobie zaprzeczam czy po prostu napisalem to tylko dla humorku imitujac slizgawkowy/internetowy styl wypowiedzi, tej zagadki nie rozwiaze nawet chlop od fena producenta)
Ofc odpowiadam na drugi argument spryciarzy ktorzy koniec koncow nie sa az tacy sprytni, ktorzy by powiedzieli "no ale co jak cos jest totalnie chujowe i nie ma zadnego dobrego punktu?" bo odpowiedz jest na to prosta i ewidentna: wszystko (oczywiscie dyskutujemy o sztuce przypominam bo juz widze te argumenty z jakimis gwaltami albo innymi podobnymi) ma jakies pozytywy i jak ich nie widzisz no to znaczy ze cos ci umknelo, ale na szczescie mozesz sie jeszcze zastanowic nad soba i np bedac w takiej sytuacji ze nie widzisz pozytywow miec taki safety check swojej opinii i wtedy samemy sobie zdac sprawe ze cos ci umknelo i przemyslec sprawe drugi raz, imo bardzo dobry zwyczaj takie podwazanie wlasnych opinii, sporo mozemy sie dzieki temu nauczyc i polecam ten styl zycia
Dodano po 2 minutach 16 sekundach:
ehhhh znowu wyszedl runkowy post (to mogloby wejsc do slizgawkowego slownika tak jak np porcje jak dla nicka btw) ale powiem szczerze ze mi sie tez nie chce tego drugi raz przeczytac zeby zrobic jakis tl;dr, musicie mi wybaczyc
Dodano po 5 minutach 37 sekundach:
aha znowu chujowe opcje w ankiecie ja bym chcial moc zaglosowac na "nie lubie hejterow, czasami mi ich zal, a czasami ich lubie i mnie smiesza" a nie jakas pogarda dla podludzi (oho podoba mi sie taki zwrot w tym zdaniu, teraz nie wiadomo czy jestem hipokryta i sam sobie zaprzeczam czy po prostu napisalem to tylko dla humorku imitujac slizgawkowy/internetowy styl wypowiedzi, tej zagadki nie rozwiaze nawet chlop od fena producenta)
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
kurwa temat złożony jak dla mnie, jak ktos z meja wydaje gowno to mozna napisac, ze chujowe i tbw na to co sobie pomysli, a na drugim biegunie sa takie ziomki co robia gowno i maja malo wyswietlen na yt takich hejtowac nie mozna, co prawda propsowac tez nie, ja lubie sledzic sobie po cichu dawac lajki pod trakami majac zrodlo bekowych linijek i dziwnych przyspieszen do sluchania z ziomkami, najwazniejsze jest w przypadku sluchania takich osob nie wchodzenie za bardzo w interakcje bezposrednia, zeby ich nie sploszyc ani tez zeby za bardzo sie nie podjarali