Najbardziej wieśniackie numery w Polskim rapie
- marmolad_k2
Najbardziej wieśniackie numery w Polskim rapie
Z całym szacunkiem do polskiej wsi, które numery według was to wiocha? Nie zwyczajnie złe, czy źle zarapowane, takie które wstyd byłoby puścić przy ludziach.
Re: Najbardziej wieśniackie numery w Polskim rapie
Te oko to jeszcze, jakby puścić przy ludziach to by pewnie nikt nie zauważył. Ale ten truskul to o kurwa. Mocny numer. Choć bit chyba robi 80% roboty.
Dla mnie ten. Znajomy mieszkał w pobliżu tego boiska, na którym kręcono klip i po wszystkim okazało się, że Paluch z ekipą nie posprzątali po sobie, zostawiając między innymi wuchtę potłuczonego szkła. Wiem o tym, bo skarżył się nawet osobiście panu raperowi, że nie mógł przez to tamtędy przechodzić z dwuletnią córką z obawy na potencjalne skaleczenie się, a ten go olał ciepłym moczem. Znajomy nie jest już fanem twórczości piątkowianina.
a chuj go jakies blokowiska obchodza jak on w domu mieszka xD na piatkowo to on wpada tylko klipy krecic, a ze nasyfi? niech sie plebs uzera
- scam_sakawa
ten numer oczywiście, największe truizmy (typu, żebyś nie miał szklanej dupy jak masz miękkie serce), spięto-dresiarski głos i kwadratowe flow
idealnie pasują do lansu po lekcjach w słabym technikum, w grubym VW Golf z 2004 roku, z przebiegiem 372k km, zarejestrowanym na Mariusza, syna Ryszarda, ze wsi 40km pod Poznaniem
Dodano po 1 minucie 40 sekundach:
hipokryzja w przypadku gościa, który nawija o jakichś mitycznych blokach, gdzie dawno buja się w dojebanej furze i ma w dupie kolegów nieudaczników, z którymi kilka lat wcześniej kręcił suszi? nowe, nie znałem
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Tutaj ziomek myśli, że jest jakimś Kendrickiem Lamarem, chociaż jednego wyznawce tu znajdziemy
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
to z tej samej kategorii, to jak gleboko podana jest historia, jeszcze uzupelnione klipem pozbawionym jakichkolwiek subtelnosciscam_sakawa pisze: ↑24 wrz 2025, 9:40 największe truizmy (typu, żebyś nie miał szklanej dupy jak masz miękkie serce), spięto-dresiarski głos i kwadratowe flow
Ostatnio zmieniony 24 wrz 2025, 9:53 przez jajca, łącznie zmieniany 1 raz.
choc dla beki lecial na melanzach, ale przy zupelnie obcych ludziach byloby mi wstyd to puscic xD
Ostatnio zmieniony 24 wrz 2025, 10:02 przez YP_, łącznie zmieniany 1 raz.
- marmolad_k2
Truizmy są też tutaj, a refren to już w ogóle golf czwórka vibescam_sakawa pisze: ↑24 wrz 2025, 9:40
ten numer oczywiście, największe truizmy (typu, żebyś nie miał szklanej dupy jak masz miękkie serce), spięto-dresiarski głos i kwadratowe flow
idealnie pasują do lansu po lekcjach w słabym technikum, w grubym VW Golf z 2004 roku, z przebiegiem 372k km, zarejestrowanym na Mariusza, syna Ryszarda, ze wsi 40km pod Poznaniem
Dodano po 1 minucie 40 sekundach:hipokryzja w przypadku gościa, który nawija o jakichś mitycznych blokach, gdzie dawno buja się w dojebanej furze i ma w dupie kolegów nieudaczników, z którymi kilka lat wcześniej kręcił suszi? nowe, nie znałem
Jakby ktoś rozumiał co on tam pierdoli
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
Coś dla odmiany żeby nie znęcać się tylko nad Paluchem
Refren, klip, flow goniące bit, mordy rodem z tematu o najbardziej wkurwiających mordach, no definicja tego wątku
Refren, klip, flow goniące bit, mordy rodem z tematu o najbardziej wkurwiających mordach, no definicja tego wątku
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Ten kawałek jest najbardziej wioskowy, ale nie wstydziłbym się go puścić przy ludziach.
A tak poważnie, to już parę lat temu przestałem ludziom puszczać muzykę (chyba, że mam podejrzenia, że może im się to spodobać, bo słuchają podobnego, to może), nie znam nikogo, kto choć trochę podzielałby moje jazdy w tej tematyce, plus zauważyłem, że mógłbym im puścić największe arcydzieło w historii, to zlaliby to, a po tygodniu/miesiącu by mi to pokazywali jako coś nowego, tak jakbym tego nigdy wcześniej nie widział.
Jak sobie sami na coś trafią, a ja to akurat znam, to chętnie wspólnie posłucham, ale nic nikomu nie pokazuję.
Dodam, że raczej nie słucham muzyki, której bym się wstydził, ale rozumiem konwencję tematu, także podam MC Silka szybszego od Eminema.
A tak poważnie, to już parę lat temu przestałem ludziom puszczać muzykę (chyba, że mam podejrzenia, że może im się to spodobać, bo słuchają podobnego, to może), nie znam nikogo, kto choć trochę podzielałby moje jazdy w tej tematyce, plus zauważyłem, że mógłbym im puścić największe arcydzieło w historii, to zlaliby to, a po tygodniu/miesiącu by mi to pokazywali jako coś nowego, tak jakbym tego nigdy wcześniej nie widział.
Jak sobie sami na coś trafią, a ja to akurat znam, to chętnie wspólnie posłucham, ale nic nikomu nie pokazuję.
Dodam, że raczej nie słucham muzyki, której bym się wstydził, ale rozumiem konwencję tematu, także podam MC Silka szybszego od Eminema.
Rrrreeddddbbbuuuulllll
nigdy nie zaznajomiłem się z twórczością rapera paluch, odstręczał mnie od tego jego pszenno-buraczany ryj, ale ostatnie kilka dni mnie do tego zachęciło, short z anegdotką jak ujarał go ostr, deklaracja dominika tarczyńskiego, no a teraz ten temat, jako koneser świadomej hujni i dziwnych rzeczy w internecie obadam i dam znać
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
- marmolad_k2
Miliony forumowiczów nie mogą się mylić.