Naturalizm i analno-genitalne fiksacje w tekstach raperów.
- gods bidness
Naturalizm i analno-genitalne fiksacje w tekstach raperów.
Chodzi o naturalizm i podejrzanie nadmierną szczegółowość w opisie takowych, kiedy to artysta prowadzi słuchacza w ginekologiczno-urologiczno-proktologiczne rejony. Dajmy na to, przykład pierwszy:
1. Hans z 52 Dębiec - "buja się jak skóra na chuju" - nie wiem czy tak się mówiło, ale nigdy wcześniej, ni później nie słyszałem tego sformułowania.
2. Peja z SLU - "mam to w dziurce od chuja" - tutaj wiadomo, że tzw. CZŁOWIEKOWI nie wypada mówić, że "ma coś w dupie", stąd popularność zyskało powiedzenie - "mam to w chuju". Natomiast popularny Ryszard w tej urologicznej obserwacji poszedł dalej i głębiej, aż zawędrował do dziurki od chuja (cewki).
3. Pejs z SLU ponownie, który wykonał bliźniaczy zabieg przybliżając lupę swoich zainteresowań w odwrotnym tym razem kierunku - do dziąsła, w sformułowaniu, które bardzo szczegółowo obrazuje, gdzie ma wejść chuj, bo nie wystarczy, że w mordę bądź w ryja, stąd skonkretyzowane - "chuj ci w dziąsło".
4. Kolejny przykład jest już bliżej fiksacji analnej, nie ma Ryśkowego konkretyzowania anatomii ludzkiego ciała, za to jest dźwiękowo obrazujący naturalizm, czyli "syczący bąk z niedziewiczej dupy" Wojtka Sokoła, który z przekonującym znawstwem na temat rozwartości odbytów, rozprawia o fonetyce bąków.
5. Nikogo nie obchodziło, że Bedoes "ma pieprzyk nad chujem", a on i tak nam to kilka razy powiedział.
6. Kobiety nie są w temacie niewinne, o czym przypomina Mei - "ty lizałeś mi cipkę kiedy ja miałam okres" - nikt nie chciał o tym wiedzieć, a już na pewno Pele nie chciał, żeby wszyscy się dowiedzieli.
7. Jak już przy Mei jesteśmy, to nie sposób nie wspomnieć o kolejnym przykładzie z tego dissa, bo nikt nie zna innego jej kawałka, gdzie zdolna artystka follow upuje Piha, nawijką skierowaną do Pelsona - "szmuluuuu! pozycja sto dwudziesta czwarta - język dupa! język szparka!".
Dalej mi się nie chce, więc liczę na was, kochani.
1. Hans z 52 Dębiec - "buja się jak skóra na chuju" - nie wiem czy tak się mówiło, ale nigdy wcześniej, ni później nie słyszałem tego sformułowania.
2. Peja z SLU - "mam to w dziurce od chuja" - tutaj wiadomo, że tzw. CZŁOWIEKOWI nie wypada mówić, że "ma coś w dupie", stąd popularność zyskało powiedzenie - "mam to w chuju". Natomiast popularny Ryszard w tej urologicznej obserwacji poszedł dalej i głębiej, aż zawędrował do dziurki od chuja (cewki).
3. Pejs z SLU ponownie, który wykonał bliźniaczy zabieg przybliżając lupę swoich zainteresowań w odwrotnym tym razem kierunku - do dziąsła, w sformułowaniu, które bardzo szczegółowo obrazuje, gdzie ma wejść chuj, bo nie wystarczy, że w mordę bądź w ryja, stąd skonkretyzowane - "chuj ci w dziąsło".
4. Kolejny przykład jest już bliżej fiksacji analnej, nie ma Ryśkowego konkretyzowania anatomii ludzkiego ciała, za to jest dźwiękowo obrazujący naturalizm, czyli "syczący bąk z niedziewiczej dupy" Wojtka Sokoła, który z przekonującym znawstwem na temat rozwartości odbytów, rozprawia o fonetyce bąków.
5. Nikogo nie obchodziło, że Bedoes "ma pieprzyk nad chujem", a on i tak nam to kilka razy powiedział.
6. Kobiety nie są w temacie niewinne, o czym przypomina Mei - "ty lizałeś mi cipkę kiedy ja miałam okres" - nikt nie chciał o tym wiedzieć, a już na pewno Pele nie chciał, żeby wszyscy się dowiedzieli.
7. Jak już przy Mei jesteśmy, to nie sposób nie wspomnieć o kolejnym przykładzie z tego dissa, bo nikt nie zna innego jej kawałka, gdzie zdolna artystka follow upuje Piha, nawijką skierowaną do Pelsona - "szmuluuuu! pozycja sto dwudziesta czwarta - język dupa! język szparka!".
Dalej mi się nie chce, więc liczę na was, kochani.
- marmolad_k2
Re: Naturalizm i analno-genitalne fiksacje w tekstach raperów.
Pierwsze skojarzenie to Mes otwierający kapsla chujem.
Dodano po 55 sekundach:
No i Tede
Dodano po 55 sekundach:
No i Tede
Ty pizda, co to jest? To jest diss, tak?!
Jesteś kundlem co sra gównem z cipska
Tadek rapujący "własnym chujem się wyjebią w końcu we własną srakę" niestety potrafi oddziałać na wyobraźnie. Nie wiem jakie kamasutry on czytał przed napisaniem tego wersu, ale mam nadzieję że ich nigdy nie zobaczę
Black salami obejrzał Tadzio pewnie
cztery żubry i dwie kurwy
- gods bidness
Beefy to w ogóle wdzięczny temat.
Jasne że mam miękkie włosy na jajach, co za pajac
Jak ci stoją to znaczy, że se golisz jaja
VNM do Jimsona
I rzucony z gejowską siłą (gay power) wers Jimsona w rewanżu:
Biorę cię za wsiarz, mała poliż jaja.
Przysłaniałeś usta, jak rozmawiałeś ze mną
Czkałeś jak szmata, odbijało ci się spermą
Pih do wiadomo kogo, ale w sumie odwoływać się do Piha w temacie, to iść na łatwiznę.
Jasne że mam miękkie włosy na jajach, co za pajac
Jak ci stoją to znaczy, że se golisz jaja
VNM do Jimsona
I rzucony z gejowską siłą (gay power) wers Jimsona w rewanżu:
Biorę cię za wsiarz, mała poliż jaja.
Przysłaniałeś usta, jak rozmawiałeś ze mną
Czkałeś jak szmata, odbijało ci się spermą
Pih do wiadomo kogo, ale w sumie odwoływać się do Piha w temacie, to iść na łatwiznę.
ptaka*
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
utwór słonia SSIJ GO jest poświęcony temu zagadnieniu, i nawet nie ma sensu wrzucać poszczególnych wersów, bo tam całe zwrotki to jeden wielki HUJ
Dodano po 58 sekundach:
jak drapiesz się po piździe to schodzi z paznokci lakier hahaha dobre Słoniu
napisał tigerofficial9086, 9 lat temu
Spoiler
jak drapiesz się po piździe to schodzi z paznokci lakier hahaha dobre Słoniu
bylo juz o fekalnych viewtopic.php?t=8188
Bedoes pisze:Spławiałem wszystkie inne dziewczyny, nawet nie waliłem sobie konia
Popek pisze:Drapię się po jajach, bo mnie swędzi chuj
Szpaku pisze:widziałem jak sąsiad robił pod siebie
Jak walił konia obsraną łapą, gdy leżał na glebie
ostr pisze:Twoja sprawa jeśli lubisz jebać psa w chorą dupę.
Wini w jakimś kawałku
Siedzę rozjebany na kanapie drapię się po jajach
obowiązkowo wącham rękę
mam do tego niestety serce miękkie
i nie mieści mi się to w rozumie
dlaczego nie wydali tego jeszcze w perfumie
a wąchać inne jaja? pierdolnięty pomysł
nie wiesz czemu? weź się kurwa domyśl
również Wini
Mam małą pałę więc kupiłem sobie dużą furę
żeby godnie reprezentować tę rap kulturę
i kupię sobie jeszcze szybką
żeby jeszcze lepiej radzić sobie z tą cipką
wini
Zło pociąga kobiety seksualnością
Diabeł ma dużego - z pewnością
Siedzę rozjebany na kanapie drapię się po jajach
obowiązkowo wącham rękę
mam do tego niestety serce miękkie
i nie mieści mi się to w rozumie
dlaczego nie wydali tego jeszcze w perfumie
a wąchać inne jaja? pierdolnięty pomysł
nie wiesz czemu? weź się kurwa domyśl
również Wini
Mam małą pałę więc kupiłem sobie dużą furę
żeby godnie reprezentować tę rap kulturę
i kupię sobie jeszcze szybką
żeby jeszcze lepiej radzić sobie z tą cipką
wini
Zło pociąga kobiety seksualnością
Diabeł ma dużego - z pewnością
Ostatnio zmieniony 18 wrz 2025, 13:22 przez CL500, łącznie zmieniany 1 raz.
MalinowyJogurt 2
chcialem cos zapostowac, ale jak przeczytalem te wersy Winiego to zasmialem w chuj i zapomnialem co mialem tu przytoczyc
FUCK OFF MR LAHEY
- gods bidness
Inspiracją był post @chuj, który nie jest ulicznikiem, bo napisał, że ma coś w dupie. I tu mi się przypomniał Wojtek Sokół i III zasada z Księgi Ulicy, o posiadaniu czegoś w dupie jako uliczny papierek lakmusowy:
Jestem ci w stanie bardzo dokładnie określić, kto się wywodzi z ulicy, po jego wczesnych tekstach. Dziś wiele osób zrozumiało sporo spraw lub nieświadomie zrezygnowało z pewnych określeń, bo są niemodne, ale jeśli ktoś na początku swojej kariery mówił, że ma coś w dupie albo, że coś go jebie, to ja wiem, że on z ulicą nie ma nic wspólnego. Na ulicy nie możesz powiedzieć, że masz coś w dupie. Mężczyzna w dupie nic nie powinien mieć i nic nie powinno go jebać. Jeśli takie błędy popełniają ludzie, którzy próbują aspirować do miana ulicznych raperów, to doskonale wiem, że to fantazja. Dlatego ta kontrola słów była u nas bardzo mocna wtedy, kiedy naprawdę z tej ulicy byliśmy i ponieślibyśmy srogie konsekwencje, gdybyśmy nie zwracali uwagi na teksty. Stracilibyśmy wiarygodność.
jest jakaś oficjalna lista prawilnych powiedzeń, że coś mnie nie interesuje? moje ulubione to koło chuja mi to lata
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Sokół rapowy Mario Puzo, wymyślający z grubego palca uliczno-mafijne zasady na poczekaniu 
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
-
PapcioWujus
Brodinio - Szybki Lopez
"Wysolażony pedal z cyckami, aż do pasa ze 120 kilo jego idolem Masa, więc jeżeli gdzieś spotkasz jebanego wieśniaka chuj w dupe i zawijka bo sie rozjebie szmata"
Mamy tu klasycznego chuja w dupie.
Również Brodinio:
"Połamane kości za brak lojalności, chuj w dupe pod serce i zero litości"
"Wysolażony pedal z cyckami, aż do pasa ze 120 kilo jego idolem Masa, więc jeżeli gdzieś spotkasz jebanego wieśniaka chuj w dupe i zawijka bo sie rozjebie szmata"
Mamy tu klasycznego chuja w dupie.
Również Brodinio:
"Połamane kości za brak lojalności, chuj w dupe pod serce i zero litości"
Ostatnio zmieniony 18 wrz 2025, 13:40 przez PapcioWujus, łącznie zmieniany 2 razy.
uszate mądrości z ojca krzestnego/chrzęstnego
Rogal lepiej o tym nawinął w kilku wersach, niż ten pierdolnął cały wywód, no i pasuje do tematu
Miasto zmienia się jak transformers
No i kurwa płynie z tym
Lecę teraz w życiowej formie
Nie chuj w niego, jak już to chuj z nim
Ten z prawilnej tego nie pojmie, bo to kurwa niezły dzik
Zresztą, chuj z nim, klik klak klik
- gods bidness
Miałem kolegę, co trochę się w Polsce wychowywał, ale drugie tyle w UK, przez co angielski to był jego pierwszy język i jak on słyszał chuj ci na imię, to myślał nie, że ktoś ma chuj na imię, tylko że ktoś kładzie komuś chuja na imię (trochę jak w angielskim np. put some respect on my name).
I tak mi się to spodobało, że od tego czasu zacząłem używać chuj ci kładę na imię, co mi się kojarzy z odwrotnością pasowania na rycerza, gdzie się kładzie komuś miecz na ramię.
Ot ciekawostka.
I tak mi się to spodobało, że od tego czasu zacząłem używać chuj ci kładę na imię, co mi się kojarzy z odwrotnością pasowania na rycerza, gdzie się kładzie komuś miecz na ramię.
Ot ciekawostka.
no i dobrze zrozumiał, bo na można zrozumieć zarówno że ma na imię chuj, jaki i to że ktoś kładzie chuj na jego imię
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
Kony pisze:A chuj najpierw zwalę konia napiszę to potem
Okej
Teraz mogę pisać ręką ubrudzoną spermą
- gods bidness
Oczywiście, że dobrze zrozumiał, bo lepiej komuś kłaść chuj na jego dobre imię niż nadawać chuj na imię, ale jednak chyba w przyśpiewce chuj ci na imię, chodzi o imię dowodzie, tak jak tobie burak na imię.