najlepsi fristajlowcy plebiscyt
najlepsi fristajlowcy plebiscyt
zakładam ten temat dla beki
5pkt
Babinci
3pkt
Eskobar
Solar
Bajorson
1pkt
Syn Młynarza
Pukuś
Flint
Trzy Sześć
Milan
5pkt
Babinci
3pkt
Eskobar
Solar
Bajorson
1pkt
Syn Młynarza
Pukuś
Flint
Trzy Sześć
Milan
Ostatnio zmieniony 25 sie 2025, 2:22 przez chuj, łącznie zmieniany 2 razy.
złap książkę, złap reset
free smly
free smly
- ART
Re: najlepsi fristajlowcy plebiscyt
5pkt
bajorson
3pkt
koziolek
koro
bober
1pkt
filipek
edzio
wudo
manu
muflon
honorable mentions
pukuś
syn mlynarza za ta akcje
Dodano po 14 minutach 48 sekundach:
bajorson
3pkt
koziolek
koro
bober
1pkt
filipek
edzio
wudo
manu
muflon
honorable mentions
pukuś
Spoiler
Spoiler
dlaczego
freestyle scenę przestałem śledzić jakoś w 2017/18
5pkt
oskier
3pkt
bajorson
filipek
filozof
1pkt
yowee
bonez
dżojc
edzio
gml
5pkt
oskier
3pkt
bajorson
filipek
filozof
1pkt
yowee
bonez
dżojc
edzio
gml
okulary a moze strach w oczach
Dodano po 6 minutach 59 sekundach:
5pkt
Filipek
3pkt
Plejer
Bajorson
Muflon
1pkt
Białas
Tetris
Flesz
Syn Młynarza
Czarna Owca
Dodano po 6 minutach 59 sekundach:
5pkt
Filipek
3pkt
Plejer
Bajorson
Muflon
1pkt
Białas
Tetris
Flesz
Syn Młynarza
Czarna Owca
Ostatnio zmieniony 28 sie 2025, 15:57 przez 2do5, łącznie zmieniany 1 raz.
na mnie Stonka
na ziomalu kaf-tan
na ziomalu kaf-tan
- Haczapurjan
5 pkt
Bober
3 pkt
Yowee
Koro
Muflon
1 pkt
Syn Młynarza
Spartiak
Rider
Bajorson
Peus
Bober
3 pkt
Yowee
Koro
Muflon
1 pkt
Syn Młynarza
Spartiak
Rider
Bajorson
Peus
5pkt
Gospel
3pkt
Eskobar
Bober
Muflon
1pkt
Tetris
Mentor
ParisPlatynov
Kałach - on chyba jako jedyny w tej swojej wczutce i darciu ryja był nawet zabawny
Syn Młynarza
honorable mentions: Eldo, Rafonix, Janusz Tramwaj 3000
Gospel
3pkt
Eskobar
Bober
Muflon
1pkt
Tetris
Mentor
ParisPlatynov
Kałach - on chyba jako jedyny w tej swojej wczutce i darciu ryja był nawet zabawny
Syn Młynarza
honorable mentions: Eldo, Rafonix, Janusz Tramwaj 3000
kompletnie nie znałem typa. nadrobiłem i musi być w mojej topce. tego właśnie szukałem zawsze we rfistajlu
daje za jego peak formy z 2015, kiedy wdarł się na scenę po latach nieobecności (kiedyś nawijał pod ksywą wojtek, ale słabe to było) i jako kompletny weirdo zaczął wrzucać fristajl zupełnie od czapy. nieoczywiste wyłamujące się ze schematu barsy, ruch sceniczny, nawijanie na kucaka, próba kombinowania z flow, rzucania wielokrotnych, śpiewu a nawet układania storytelingów - to był genialny jak na tamte czasy popis, skrajnie kontrastujący z resztą nudnej, oczywistej, wtórnej i tryhardującej sceny. babinci naprawdę freestylował, gdzie reszta myślała pancz do przodu. w finałach wbw odjebał kilku łaków, w tym filipka (jego armia zjadła babinciego w komentarzach, banda debili) a po mojemu to wygrał wtedy każdą bitwę i miażdżył stylem tych drewniaków, ale oczywiście, przeszło to niedocenione (jury jeszcze tam się nawet jarało jego innowacyjnością, ale musieli brać poprawkę na twardogłową publikę wychowaną na filipkach)
to był ogromny powiew świeżości pośród edziozy tamtych czasów. wogle dla mnie cały ten free pokroju filipek, edzio, kaz, bober, milu, pejter i cała reszta tego gówna to była definicja tego co najgorsze we frastajlu ala wbw. myślę, że nie muszę tego rozwijać, każdy wie o co chodzi.
złap książkę, złap reset
free smly
free smly
-
starygawor
babinci z 2015 topka, wygrał z ówczesnym, przyszłym, i przewidywanym mistrzem wbw XD
szkoda że sie nie wybił, bo potencjał chyba miał, na pewno się starał nie mieć kwadratowego flow, chociaż prócz tego to jego tracki to był raczej typowy truskul na wielokrotnych
szkoda że sie nie wybił, bo potencjał chyba miał, na pewno się starał nie mieć kwadratowego flow, chociaż prócz tego to jego tracki to był raczej typowy truskul na wielokrotnych
to im bokiem wychodzi, jak endomorfikowi
babinci w 2015 był okej, w 2016 i dalej już ciężko było go słuchać. Dla mnie koleś ma jakąś maniere w głosie i stylu która sprawia że go nie trawię
jeden z moich ulubionych występów fristajlowych należy do czarnej owcy
rasowy panczlajner czy też liryczny morderca uwięziony w ciele maćka z klanu, muszę przyznać że jego wolny styl tutaj dał mi większy ubaw niż jakiś gospel kiedykolwiek, iście autystyczny performance podszyty toną stresu, ciekawostka jest również taka, że z dwójki rywalizujących zawodników to nie czarna owca wygląda na upośledzonego
Dodano po 1 minucie 43 sekundach:
no i jeszcze plejer za tę bitwę
ty jebany pedale, na wolno cie dojechałem
Spoiler
Spoiler
jadę tego zioma
tutaj macie przed sobą tehminatoha
i najlepszego kumpla eltona johna
co kurwa, i mam te pancze
tutaj macie przed sobą tehminatoha
i najlepszego kumpla eltona johna
co kurwa, i mam te pancze
Dodano po 1 minucie 43 sekundach:
no i jeszcze plejer za tę bitwę
Spoiler
na mnie Stonka
na ziomalu kaf-tan
na ziomalu kaf-tan
Plejer chyba miał jedną taką dojebaną bitwę z Filipkiem, ale coś nie mogę nigdzie znaleźć
MalinowyJogurt 2
- Moltisanti
Nie czaje czemu Milu jest taki niedoceniany (poki co nikt go tu w ogole nie wymienil) i czego mu brakuje ze nigdy nie byl uznawany za topke. Jak dla mnie z tej fali filipków i boberów to koleś zawsze był najlepszy. Delivery, flow, luz na bicie, charyzma na scenie, na pewno jest to najbardziej kompletny fristajlowiec i pewnie gdyby chciało mu sie wiecej siedzieć nad pisankami to wciągałby tam tych wszystkich filipków dupą, ale chyba ma troche wyjebane.
Była na Facebooku, ale chyba wyjebali:
viewtopic.php?p=953503#p953503
Dodano po 8 minutach 32 sekundach:
A co do tematu to topki mi się nie chce robić. Niby freestyle poszedł do przodu, z drugiej strony meta na pancze o niuni przeruchana wszystkie strony to raczej in minus niż plus.
Na pewno jakiś mocny sentyment mam do prime Muflona, bo przypadał na mój początek zajawki freestylem.
Rolnik rozłożony jak nawóz po polu.
Legendarna odbitka z kradzieżą ksywy i zawsze wywołująca na mojej twarzy uśmiech zbitka mimo, że nie jest niczym wielkim
"Walka ze mną to jak wspinać się na Mount Everest,
a jak się tyle waży to to kurwa mądre nie jest"
I takich momentów chyba bym znalazł najwięcej u Muflona właśnie.
Dodano po 3 minutach 53 sekundach:
W ogóle beka, że prawie 20 lat temu potrafili bardziej klimatycznie kręcić bitwy niż w 2015+ xD
To WBW 2007, WBW 2005 gdzie walczyli na ringu bokserskim czy nawet kąty kamery tutaj
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Bajorson jako jedyny w to potrafił, jak tego grubego od nawijania po węgiersku wpierdolił
No i Gospel jak psu czapke rzucił xd
No i Gospel jak psu czapke rzucił xd
cztery żubry i dwie kurwy
Pojedyncze strzały od innych też były, Duże Pe najarany jak bąk to się chyba poszczał ze śmiechu xD
I ofc kompromitacja cwela, ale to jakiś randomowy Orzeł, a nie ten z Projektu Nasłuch. Pamiętam, że Białas gdzie tam stał w tyłu i ścianę podpierał i ten Orzeł rzucił w swoim wejściu, że będą coś robić razem z Białasem podbijając do niego z majkiem, a rolnik był jak wtf kim ty kurwa jesteś.Orzeł miał ciut gorsze poczucie humoru niż Sosen i zażądał usunięcia swoich walk z kanału WBWtv co też uczyniliśmy. Jednak wejście Sosena pozostaje chyba najzabawniejszym w historii WBW dlatego uznaliśmy że nie może go zabraknąć na naszym kanale
Podoba mi się ksywa rolnik dla wieśniaka Białasa xddd
Na Glam Rapie za czasów komentarzy był tak regularnie wyzywany, jeszcze od zakatarzonego go cisnęli.
Swoją drogą jedna z brzydszych, bardziej polackich jap na polskiej scenie.
Zawsze mam bekę jak mu przeszły przez gardło wersy
Oczywiście można tu stwierdzić, że on nie sugeruje bezpośrednio, że jest podobny do Lewandowskiego, ale no kurwa nawet Runiek ze swoich wzrokiem by ich nie pomylił.
----
Jeszcze chciałem rzucić temat najbardziej przehajpowanego freestylowca, bo mnie mało kto tak irytuje jak ten grubas pierdolony bezbek:

Swoją drogą jedna z brzydszych, bardziej polackich jap na polskiej scenie.
Spoiler

Spoiler
[Zwrotka 3: Białas]
Ej, czasami śmiesznie jest
Dzieciaki robią se zdjęcia, matka się pyta mnie
„Przepraszam, kim pan jest?”
Zawsze mówię, że piłkarzem, reprezentantem Polski
Zderza się z niedowierzaniem
„Boże, pan Lewandowski, też poproszę fotkę z panem”
Ej, czasami śmiesznie jest
Dzieciaki robią se zdjęcia, matka się pyta mnie
„Przepraszam, kim pan jest?”
Zawsze mówię, że piłkarzem, reprezentantem Polski
Zderza się z niedowierzaniem
„Boże, pan Lewandowski, też poproszę fotkę z panem”
----
Jeszcze chciałem rzucić temat najbardziej przehajpowanego freestylowca, bo mnie mało kto tak irytuje jak ten grubas pierdolony bezbek:
Spoiler