zachecam serdecznie do sprawdzenia tego 35 minutowego materialu od melodyjnego brytyjczyka na dobrych kurwa podkladach, duzy progress od poprzedniego materialu (Homeless N*gga Pop Music) ktory wierze ze sprawdzaliscie
jest modelką z instagrama
co z nią zrobię to już nie jest twoja sprawa
fajny materiał jest to
ale dla mnie trochę zbyt dużo tego "popowego" brzmienia
wolę go bardziej w tych momentach gdzie bardziej rapowy klimat jest na pierwszym planie i dla mnie mógłby podmienić ze dwa numery
ale ogólnie dobrze się dzieje w tym "undergroundzie" w UK o ile można to tak nadal wgl nazwać
Dokładnie tak. Szczególnie ta melodyjność, której mi w rapie ostatnio brakowało. I to w tak świeżym stylu. Dla mnie absolutna perełka roku 2025, całe lato słuchałem.
Bardzo przyjemne i świeże. Nie znałem i bym nie sprawdził gdyby nie Ślizgawka, także dziękuję za rekomendację użytkownikom wyżej, choć faktycznie kilka tych popowych momentów za dużo. Stick wspaniały numer.
gawi pisze: ↑28 sty 2026, 13:47
Album bardzo fajny i dzięki niemu trafiłem na inny fajny album (z powodu featu), wrzuce tu moze ktos sprawdzi, gatunek altpop, altrnb
Oj tak, świetna rzecz, props. Wrzucałem o tym albumie do tematu Pop ale nikt tam nie zagląda więc wjbn.