Young Igi - KSZTAŁT MIŁOŚCI MIXTAPE (2025)
Young Igi - KSZTAŁT MIŁOŚCI MIXTAPE (2025)
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
Re: Young Igi - KSZTAŁT MIŁOŚCI MIXTAPE (2025)
wstyd mi ze kiedys bylem fanem
"chce uprawiac" lowkey hard tho
"chce uprawiac" lowkey hard tho
Ostatnio zmieniony 13 lut 2025, 19:17 przez ART, łącznie zmieniany 1 raz.
Czasem jak słucham takiej np. bambi wyjebanej autotunem po korek i wiem, że ona w sumie nie umie śpiewać i realizatorowi nakurwia jakiś kakofon na słuchawy wówczas łapie takie zawistne uczucie, że się jej ten cały splendor nie należy i chuj jej w dupe. Mam tak w sumie ze wszystkimi tune-wyjcami karierowiczami. Nie potrafię się tej pogardy wyzbyć
Popi.jaku
Brawa dla was panowie, że nie głupio wam się przyznać. Cieszy mnie to, że zmienia się wam gust muzyczny i dobrze, że mimo tego chlamu który przyjmowaliście na uszy, umiecie dalej słuchać, to ważne. Eloszka i z fartem dalej, jedziemy
A płyta śmiechu warta, wiadomka.
A płyta śmiechu warta, wiadomka.
- przedszkolanek
nie no panowie, może i ta płyta gówno (nie wiem, nie słuchałem), ale stary numery i nawet pojedyncze strzały później to klasa przecież
taka bestia mimo ewidentnego braku tłumaczenia na polski i ogólnie pewnego niedojebania to jeden z lepszych singli zeszłej dekady i się to już nie zmieni
taka bestia mimo ewidentnego braku tłumaczenia na polski i ogólnie pewnego niedojebania to jeden z lepszych singli zeszłej dekady i się to już nie zmieni
to bardziej jebanie po nim majac sentyment do starego materialu ale bedac wkurwionym ze nie zrobil wiecej dobrego a byl w stanie tylko ze sie spierdolil
cos jak raper pro8l3m prawda
cos jak raper pro8l3m prawda
- yungXpaproch
no ten tejp niestety trochę lipa ale nie można igiemu zabrać tego co nagrał, a tego jest masa przejebanej muzy
Ale np taki Tede na autotune to nie jest karierowicz, to nasz polski Future i takie wyjce są nam potrzebne. A ten young igi przecież zawsze był chujowy, nawet strzyżenie nie pomogło i tak patrzę i na ostatnich teledyskach on zawsze ma jakieś nakrycie na łbie.. jak Tede może być polskim Future xD tak igi to upośledzony polski young thugPopi pisze: ↑13 lut 2025, 19:17 Czasem jak słucham takiej np. bambi wyjebanej autotunem po korek i wiem, że ona w sumie nie umie śpiewać i realizatorowi nakurwia jakiś kakofon na słuchawy wówczas łapie takie zawistne uczucie, że się jej ten cały splendor nie należy i chuj jej w dupe. Mam tak w sumie ze wszystkimi tune-wyjcami karierowiczami. Nie potrafię się tej pogardy wyzbyć
miałem jakieś nadzieje jeszcze po ostatniej płycie, bo i tak leciało lepiej niż płyta wcześniej i płyta z żabsonem (to w ogóle dramat), ale no słabiutkie to
- Moltisanti
Niesamowite że w dobie producentów z paczek te kurwa producenty nawet nie umieja pobrać dobrej paczki. Tam się dosłownie nic nie dzieje ciekawego i zaczynam rozumieć czemu ludzie wybierają takiego Kizo. Mam wrażenie że słuchałem jednego numeru i to chujowego
Co wy gadacie, nie z tej ziemi, umowa i prywatnie to mega dobre numery