Małolat
Re: Małolat
https://gry.interia.pl/newsy/news-drug- ... tr=mechcpcJeden z najbardziej utalentowanych, znanych i najlepszych polskich raperów - Małolat - po latach spędzonych na hip-hopowej scenie, postanowił wesprzeć swoimi umięjętnościami branżę elektronicznej rozrywki, angażując się w projekt nowej polskiej gry firmy Movie Games Drug Dealer Simulator. O nowych wyzwaniach i nie tylko opowiedział nam przy okazji krótkiej rozmowy. Zapraszamy do wywiadu.
Jak tylko to ujrzy światło dzienne zagram z ciekawości.
najbardziej cierpliwy raper w tej grze
- gonny_trebor
- Moderator
600k na mieszkanie z babą w warszawie, dużo czy mało?
Twórca wątku ŚLIZGAWKA BEAT BATTLE #112 - Głosowanie na forum ślizgawka. Chcesz dymy? Zapraszam.
Niech jedzenie będzie lekarstwem, a lekarstwo - pożywieniem
>>> KINO ŚLIZGAWKOWE <<<
Niech jedzenie będzie lekarstwem, a lekarstwo - pożywieniem
>>> KINO ŚLIZGAWKOWE <<<
kurde gdzie moge miec dobre warunki do kredytu hipotecznego? Bo dla babci kawalerke w centrum warszawy ogarnalem...
Mam małego, a rapuję jakbym miał dużegoprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
- ToMojaStaraKsywka
nie no w sumie props dla niego, dzwoni do niego jakis nieznajomy "ten no mlody ze srodmiescia, pawel dal mi twoj numer" kolo polnocy i sie pyta w jakim banku najlepiej wziac kredyt na mieszkanie, a chlop normalnie stara sie pomoc i cos tam kombinuje pomimo tego ze za bardzo nie ogarnia i ze nie jest pewien kto w ogole do niego dzwoni
Mam małego, a rapuję jakbym miał dużegoprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Jak już ktoś pisze to niech wyjaśni o co chodzi...
Lista forumowych najmanic.: jAg, art, moltisanti,camzat
No wyjasnilem o co chodzi, zadzwonil do niego jakis randomslgwkdude z wymyslona sytuacja i stalo sie to co napisalem w poprzednim poscie...
Jest jakieś nagranie z tego?
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
tu sie rozmow nie nagrywa, to nie forum dla frajerow i 60
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
- oKulTywowany
znam rastka i jego potencjał z las studio klika, znam potencjał małolata, ale w stepach to trzeba po prostu wydawać generyczne kawałki bez potencjału. mam wrażenie że to ich polityka żeby dotrzeć do niezbyt wymagającej pobliki
dziwki basen i machanie kutasem
Czy ten człowiek małolat jeszcze żyje ? Od ostatniej płyty minęło 6 lat, nigdzie się małolacik nie udziela zbytnio , raz na rok wrzuci jakiś post z dupy na Ig , on gra w ogóle koncerty czy coś ? Czy może wrócił do funkcji bycia bratem pezeta i robi za meble na koncertach Pezeta ?
Aktualnie robi za statystę na teledyskach E1 Grupy
Spoiler
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
FREE SMLY