lemik golemik - czyste południe (2025)
Re: lemik golemik - czyste południe (2025)
bit w kawałku co wchodzi koło 20 minuty
no pięknie współgra z lemikiem
produkcja jest przynajmniej częsciowo od Litta Wilsona (a może i w całości ale nie jestem pewny, nie ma napisane nigdzie wprost) i to trochę świeżości dodaje w porównaniu do tych luźnych kawałków co puszcza, dużo robi hosting od 71mane
spójny materiał bangla czy tak dobry jak zeszłoroczny to chyba pokaże czas, po pierwszym odsłuchu gra i dudni pewnie wracać będę
produkcja jest przynajmniej częsciowo od Litta Wilsona (a może i w całości ale nie jestem pewny, nie ma napisane nigdzie wprost) i to trochę świeżości dodaje w porównaniu do tych luźnych kawałków co puszcza, dużo robi hosting od 71mane
spójny materiał bangla czy tak dobry jak zeszłoroczny to chyba pokaże czas, po pierwszym odsłuchu gra i dudni pewnie wracać będę
- yungXpaproch
no zajebiste, czesto lemik wchodzi nawet zaskakujaco jakosciowo. na poziomie, na ktorym nawet wyobrazam sobie ze moglby pokazac sie ludziom szerzej i jakos by to moglo pojsc
- marmolad_k2
Chyba nawet lepsze od poprzedniego 
Oby tym razem na streaming wleciała wersja z hostingiem, o ile w ogóle wleci
- CeHaTeHaCe
o to to z tymi bitami, brzmienie półka wyżej niż luzaki ale to miałoby sens. single na spontanie żeby nie dać o sobie zapomnieć a w międzyczasie praca nad dojebanym materiałem co zamknie rok zanim sie zacznie
w ogóle lemik z nastepnym mixtejpem ogarniaj już tłocznie
w ogóle lemik z nastepnym mixtejpem ogarniaj już tłocznie
ja pierdole, nie spodziewałem się czegoś tak dobrego
to kurwa forum rap, nie wizaż
nahajpowaliście tego typa w pizdu, sprawdzam te projekty i oprócz paru numerów (które i tak są na podjebanych bitach które robią robote) to dupy nie urywa a niektóre linijki powtarzają się w paru numerach. jak tak dalej pójdzie gostkowi skończą sie pomysły zanim wyda LP, ale w sumie w tym kraju to wystarcza na wzięcie przez jakiś label i granie koncertów dla małolatów z e-papierosami więc w sumie wjbn 
- marmolad_k2
A nam się podoba akurat.
- CeHaTeHaCe
tu małolat z epapierosem, czekam na koncert
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
Dobra a tak na poważnie, czy wy jesteście kurwa poważni? Nie wiem jak to nazwać, ale chłop ma taką śmieszną manierę, dykcję nie wiem jakby Vkie miał dziecko z Okekelem.
Co gorsze, na Sos, ciuchy i borciuchy Kaz Bałagane nie odmienia poprawnie wyrazów, a wybraliśmy to do topki albumów dekady
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
ctg dużo lepsze, 17 minut idealnie siada z hostingiem tu lemik mnie przynajmniej już trochę męczy
@SWN ale co Ty porównujesz stylowego i charyzmatycznego Kaza do chłopaka co ma na gaciach gówno
Nie porównuję, bo cała ta omawiana stylowość i charyzma jest nijak niemierzalna, więc ty powiesz że jakiś chłop z Undadasea jest stylowy, ja odpowiem że przy nim usypiam i kto ma racje?
Odnosiłem się głównie do zarzutu dykcji, która muzycznie jest dla mnie na poziomie wspomnianego bycia laureatem szkolnego konkursu dyktando czyli no spoko, ale nijak nie przekłada się na umiejętność robienia wpadającej mi do głowy muzyki.
Dodano po 1 minucie 8 sekundach:
a LEM jest zajebiście stylowy
Odnosiłem się głównie do zarzutu dykcji, która muzycznie jest dla mnie na poziomie wspomnianego bycia laureatem szkolnego konkursu dyktando czyli no spoko, ale nijak nie przekłada się na umiejętność robienia wpadającej mi do głowy muzyki.
Dodano po 1 minucie 8 sekundach:
a LEM jest zajebiście stylowy
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag