Młody West - NAJWIĘKSZY GEEK (2024)
Młody West - NAJWIĘKSZY GEEK (2024)
Dropnęło
Elegancka płytka to na bank, czy najlepsza Westa? Po 2 odsłuchach tego nie powiem, wydaje się za to najrówniejsza.
Elegancka płytka to na bank, czy najlepsza Westa? Po 2 odsłuchach tego nie powiem, wydaje się za to najrówniejsza.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Re: Młody West - NAJWIĘKSZY GEEK (2024)
kozacka plyta co tu duzo mowic
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
-
lukaszlachecki
Tak właśnie miało być
Najlepszy raper w Polsce bez dwóch zdań
klip do
Młody West - Największy Geek (Intro) (prod. cavz, Yanky300) (Official Video)
Młody West - Największy Geek (Intro) (prod. cavz, Yanky300) (Official Video)
mata sneak diss na bel props
oho, dziad z porcysa i krytyki politycznej, pałujący się pod mdłe kserokopie debili zza oceanu, postanowił odkurzyć passylukaszlachecki pisze: ↑10 wrz 2024, 12:09 Tak właśnie miało być Najlepszy raper w Polsce bez dwóch zdań
nikim nie gardzę tak jak tobą, nawet fallem - on przynajmniej jest pocieszny w tym swoim skretynieniu
a ty już rozbiłeś namiot w spodniach, bo jakiś pet bez matury wydalił rejdżowy stolec w formie albumu
i jeszcze ma tupet nazywać się geekiem
geek, to jest ktoś głęboko oddany swojemu hobby, może trochę autystyczny, nierozumiany przez otoczenie
nie ćpun, którego wysrywy zawierają 10 słów na krzyż
jak widać są kolejne przyzwolenia na jebanie po osobach w spektrum, brawo - "równościowy" pracodawca musi pękać z dumy
i ty pisałeś całe artykuły dla sojowych portali, o tym dlaczego laik jest chujowym tekściarzem?
pierdolnij się w kaczan
mógłbym powiedzieć, żebyś klęknął teraz i mi possał, ale już tyle razy strzelałeś sobie w kolano, że faktycznie może być ci ciężko
40letni leming, który nie może pogodzić się z upływem czasu
więc wali w klawiaturę i propsuje gównianą muzę młodych degeneratów
stary, oni mają na ciebie srogo wypierdolone, lepiej szukaj kolegów w swojej kategorii wiekowej
bo niedługo całkiem się odkleisz i zaczniesz proponować dzieciom cukierki w parku
co do samego albumu, oczywiście zero zaskoczenia - muzyczny i tekstowy ściek
słodkopierdzące, pop-rapowe bity bez duszy. no ale tak to właśnie bywa, gdy wymienia się 21gramów na 21gramów temaciku
poza tym typ nie ma ZUPEŁNIE NIC do powiedzenia - co nie dziwi, biorąc pod uwagę jakim jest przygłupem
jak będę chciał wrzucić coś "wavy" i "fresh" to wezmę sobię hallsy extra strong
łukasz, łukasz, ucha chujem nie oszukasz
przegrałem swoje życie..
#stopNFZ
Polscy lekarze najgorsi w Europie?
#stopNFZ
Haha, to samo chciałem napisać xDD
Dodano po 1 minucie 18 sekundach:
@saturn przyznaj, że jesteś zazdrosny, że Młody West robił córkę wychowawczyni w Fordzie
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
- marmolad_k2
saturn pisze: ↑10 wrz 2024, 14:05oho, dziad z porcysa i krytyki politycznej, pałujący się pod mdłe kserokopie debili zza oceanu, postanowił odkurzyć passylukaszlachecki pisze: ↑10 wrz 2024, 12:09 Tak właśnie miało być Najlepszy raper w Polsce bez dwóch zdań
nikim nie gardzę tak jak tobą, nawet fallem - on przynajmniej jest pocieszny w tym swoim skretynieniu
a ty już rozbiłeś namiot w spodniach, bo jakiś pet bez matury wydalił rejdżowy stolec w formie albumu
geek, to jest ktoś głęboko oddany swojemu hobby, może trochę autystyczny, nierozumiany przez otoczenie
jak widać są kolejne przyzwolenia na jebanie po osobach w spektrum, brawo - "równościowy" pracodawca musi pękać z dumy
i ty pisałeś całe artykuły dla sojowych portali, o tym dlaczego laik jest chujowym tekściarzem?
pierdolnij się w kaczan![]()
mógłbym powiedzieć, żebyś klęknął teraz i mi possał, ale już tyle razy strzelałeś sobie w kolano, że faktycznie może być ci ciężko
stary, oni mają na ciebie srogo wypierdolone, lepiej szukaj kolegów w swojej kategorii wiekowej
bo niedługo całkiem się odkleisz i zaczniesz proponować dzieciom cukierki w parku
słodkopierdzące, pop-rapowe bity bez duszy. no ale tak to właśnie bywa, gdy wymienia się 21gramów na 21gramów temaciku
poza tym typ nie ma ZUPEŁNIE NIC do powiedzenia - co nie dziwi, biorąc pod uwagę jakim jest przygłupem
nie ma na to żadnych dowodów xdd poza wydukaniem na tjunie paru chujowych wersów
ja też kiedyś nawinąłem, że J. mnie lubi - jak miało się to do rzeczywistości? nijak
ale racja - jestem zazdrosny i wkurwiony
bo jak zwykle okazuje się, że kobiety mają wyjebane na bycie miłym, uczynnym, na dobre wyniki w nauce
im imponuje: ładna buźka, dostęp do ćpania, nagrywanie gównianego trapu - tak wygląda hierarchia wartości genzetek
dlatego mój stan psychiczny jest opłakany i coraz bardziej izoluję się od społeczeństwa
o właśnie - IZOLUJĘ SIĘ - ten pędzel nawet nazwał tak jedną swoją piosenkę
co on kurwa może wiedzieć o izolacji, mając znajomych, uwodząc dziewczyny?
ale jak widać świrowanie chłodnego-sigmy-biznesmena-amg, działa na wszelkiej maści artów i łukaszków doskonale
szkoda słów
przegrałem swoje życie..
#stopNFZ
#stopNFZ
akurat west to nie rap, jak zresztą większość rzeczy, które wyszły po 2k12
ale spoko, żyj dalej w swojej miceli z gówna
eot
ale spoko, żyj dalej w swojej miceli z gówna
eot
przegrałem swoje życie..
#stopNFZ
#stopNFZ
props saturn za dissowanie jakiegoś jasia kapeli rozjebanego, jak będziesz kiedyś żebrał to przeleję ci coś za to
niestety nieodwracalne zmiany w mozgu w zakresie swagu i hustlerstwa wykluczaja go z tego, do konca zycia max bonson lona i laikike1 lub przemyslenia przyglupa pezeta sprzed 20 lat
no niesamowite cale zycie staralem sie czerpac przyjemnosc z MUZYKI ale juz wiem ze to byl blad, puszcze se zaraz jakis smutny rap polski i otworze okno
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
Saturn forumowe pif paf
CAŁE ŻYCIE MAM
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS
Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS
Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
to chyba temat o młody west a tu wierni fani atakują pytaniami o masturbację
temat tyszanina otwarty to tam zapraszam stęsknionych
temat tyszanina otwarty to tam zapraszam stęsknionych
te, to posty arta tez moze przenies bo tez mimochodem wspominaly o waleniu, czy je latwiej ogarnac bo skladaly sie z jednego zdania a nie dwóch
Spoiler
saturn pisze: ↑10 wrz 2024, 14:05oho, dziad z porcysa i krytyki politycznej, pałujący się pod mdłe kserokopie debili zza oceanu, postanowił odkurzyć passylukaszlachecki pisze: ↑10 wrz 2024, 12:09 Tak właśnie miało być Najlepszy raper w Polsce bez dwóch zdań
pierdolnij się w kaczan![]()
Agentura Opus Dei