Wspinaczka
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Wspinaczka
Są na ślizgawce jakieś wspinaczkowe świry? ostatnio popularne jak yoga sie zrobiło mam wrażenie
ja preferuje bouldering, mam nadzieje na jakiś wyjazd na skały w tym roku, ma ktos doswiadczenie i poleca coś konkretnego??
ja preferuje bouldering, mam nadzieje na jakiś wyjazd na skały w tym roku, ma ktos doswiadczenie i poleca coś konkretnego??
jestem chłodny jak gucci la flare, z ciebie żaden la flame
dead problem - la flare
dead problem - la flare
Re: Wspinaczka
ja mam lęk wysokości
O człowieku pewnie! 10kg temu zrobiłem prawy komin V w sokołach co było moim peakiem jeśli chodzi o wspinanie w skałach (najdłuższa droga, chyba było jeszcze jakieś krótsze VI, bo na pewno robilem 6 na panelu, wiec pewnie w skałach też sie wstawiałem ale już nie pamiętam). Teraz już nie szlifuję cyfry, nie chodzę regularnie na ściankę, ale dalej moim marzeniem jest zrobić pełny kurs wspinaczkowy i pyknąć jakiś prostszy wielowyciąg na własnej w Sokołach. Od paru lat więcej wędrówek i czasami ferrata
W przyszłym roku planuję wyjście z przewodnikiem na graniówkę w Tatrach
W przyszłym roku planuję wyjście z przewodnikiem na graniówkę w Tatrach
jesteś poszukiwany przez MOBBYN
no ja byłem pierwszy raz ostatnio na ściance i bardzo fajna zajawka, zostanę na dłużej myślę bo, taka inna aktywność angażująca całe ciało była mi potrzebna
wczoraj spotkalem Bieleckiego na scianie w poznaniu
giga kozak
dead problem - la flare
dead problem - la flare
@jawor gdzie byłeś, Karma?
@strobe groto przy rondzie starołęka, dla mnie top miejscówa nie lubię karmy
dead problem - la flare
dead problem - la flare
a to nie byłem tam akurat, ale tak jak pisałem wyżej - totalnie początkujący here, więc aż tak się nie skupiam na miejscu tylko na tym żeby po prostu praktykować
to polecam, bardzo fajna miejscówka, fajne eventy są
dead problem - la flare
dead problem - la flare