[serial] Diuna Proroctwo
Moderatorzy: gogi, con shonery
- marmolad_k2
Re: [serial] Diuna Proroctwo
Diuna - takie lody z biedronki, co o nich sądzicie?
HBO odcina kupony od Villeneuve'a ale spoko wygląda.
Zajebiście, że poszli w stylizację Villenueve'a, wygląda super 
Jak ten pierwszy odcinek? Ja usnąłem po 15 min, ale byłem turbo zmęczony. Inna sprawa, że to był wybitnie nieangażujący kwadrans.
mi się podoba, ale niedawno czytałem trylogię wielkich szkół diuny, na której oparty jest ten serial, dla widza niezaznajomionego może być ciężko połapać się o co chodzi, no ale z drugiej strony historia dotyczy jakichś utarczek politycznych między stronnictwami, więc może nie będzie źle, do tej pory props za klimat
Obejrzałem trzy odcinki, do filmu absolutnie bez podjazdu. Momentami miałem wrażenie jakbym oglądał gameplay z hogwart legacy, jakoś tak kurwa infantylnie te dialogi brzmią
-
Alberto 11+
- Zbanowany
Zadowoleni z finalnego plot twista serialu?
Trochę tak z niczego to zrobili
Trochę tak z niczego to zrobili
-
Alberto 11+
- Zbanowany
@mas
Taki do kotleta, ale widziałem już gorsze seriale. Gdyby miał 9-10 odcinków to bym raczej odpuścił. 6 można przeżyć. Ogólnie internet strasznie narzeka choć trzeba pamietac, że oni to porównują do filmowej Diuny, która mają za filmy wybitne.
Taki do kotleta, ale widziałem już gorsze seriale. Gdyby miał 9-10 odcinków to bym raczej odpuścił. 6 można przeżyć. Ogólnie internet strasznie narzeka choć trzeba pamietac, że oni to porównują do filmowej Diuny, która mają za filmy wybitne.